Şimdi Ara

Bugüne Kadar Çıkmış En İyi PS3 Exclusive'leri : (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O kadar çok kaliteli Exc. oyun var ki birkaç tanesini mecburen yazamıyoruz,sığdıramıyoruz listelere.Sekize kadar iyi de ondan sonrası değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizpost

wipeout un olması gayet doğal listede gayet iyi bir yarış oyunu ayrıca Fury eklentisi ile çok daha iyi olduğu söyleniyor
    alışveriş yaptığım psn hesabım banlandı ve ben tekrardan wipeout u 2.kez almayı düşünüyorum

killzone2,mgs4 ve uc2

liste kesinlikle iyi ama resistance da olmalıydı ama ne bileyim multisi dışında oyunun single ı sarmıyor bende olduğu gibi bir çok kişi içinde bu böyledir.

Benim de tam tersi single'ı çok sarmıştı multisini sevmemiştim resistance 2 nin.
    Sürekli savaş halinde oluşumuz o savaş atmosferi sürekli bir olay olması kanlar düşmanların boyutları beni Resistance 2 ye bağlamıştı bir dönem.Grafiklerde çok güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 29 Aralık 2009; 20:06:43 >
  • Bakıyorum da 5 tanesi 2009 oyunu. Umarım 2010'da da karşımıza dopdolu exclusive oyunlar çıkarda PS3'ün ilk çıktığı zamanları unutturur bize Sony.

Her ne kadar 1 saat falan oynamış olsam da Demon's Soul olmalıydı bu listede.
  • sorryy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NECO ksk -- 30 Aralık 2009; 13:13:25 >
  • Hortçuya dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00dLife

demon's souls
    god of war
    heavy rain
    ???

o zaman gow 3 ve heavy rain mi vardı
  • Hortlatmışsınız konuyu
  • Ölmüş konuya mesaj yaz,sonra sil.Konu hortlasın.Genelde bunu yapan kişiler tartışma çıkartıcı konulara veya büyük emeklerle açtığı,çok önemli olan kendi konularına mesaj yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Hortçuya dikkat.

bana uyarı puanı vermişlerdi aynısını yaptığım için konuda kitlenmişti

bu arada nickimin yanında kırmızı ışıklar yanıyor
  • Eh madem hortlamış o zaman bi güncelleme yapılsın
  • Aynen güncelleme yapılsın bari
  • Valkyria Chronicles pek bilinmeyen, mükemmel bi exclusive
  • Tarihi hort!
  • kaç senelik konuyu canlandırdım valla
    2. sayfada falan gördüm farkında olmadan direk yazdım şimdi konu capcanlı silisinler veya güncellensik artık
  • PS3'ümü yeni aldım bu liste işime yarayabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.