Şimdi Ara

Bugüne Kadar Kitaplara Kaç Para Yatırdınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm hayatımda dersek 20.000 falan,

Son 1 yıl 1.5000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 3 Kasım 2015; 19:33:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaba bir hesaplama ile 1.500-2.000 arası olabilir.
  • 1000 ve 2000 arasında para yatırdım galiba...
  • Hiç para vermem, çünkü istediğime beleş ulaşabiliyorum, tabi geri vermek kaydıyla

• Yıllık ortalama 1500 lira diyebilirim.Kitap fuarının olduğu ay zirve noktası zaten
  • Kütüphaneden almayı tercih ediyorum. Şuana kadar 200 lira harcamışımdır.
  • Son bir yılda 1500 falan oldu

Öncesini hiç bilmiyorum artık

• Adamın nick olarak seçtiği karakter başkasının hakkına giriyorum diye bütün servetinden vazgeçiyor. Ettiği lafa bak. Kitabı laf olsun torba dolsun diye okuyanlar çok sanırım. Yazık! Neyse,ben de lise 1 de babam eve pc alınca kitap okumayı baya boşlamıştım. Aşağı yukarı bir 8-10 sene geçti sanırım. Geçen üst kesim pc parçalarımı satınca enpara'nın kampanyasına denk geldim (babil) 3 ayda yarısı geri ödemeli 350 lira harcamış oldum. Her ne kadar fantastik,bilim kurgu hoşlansamda aldığım kitapların %90'ını büyük yazarların klasikleri oluşturuyor. (iş bankası). Allah'tan kitaba para verilir mi hiç tribinde ailem yok. Parası benden çıksada ortalığın gerilmesi hiç hoş olmazdı.
  • Unuttum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocukluktan başlarsak araba parası, son 1 yılı konuşursak en az +2000 TL
  • Kitaba verilen paraya acınmamalı bence.Tabi imkanı olmayan kişiler için de kütüphane gibi bir nimet var

• fazla gidiyor diyenler kindle alabilir ben öyle düşünüyorum
  • Bilemiyorum ki .. Dun 140 tl verdim son 10 aydır 500 tl falan tabii iyiki 2.el kitap satan yerler var. Eğer sahaflar olamasaydı bu fiyat çok artardı

• Hepsi orjinal,karikatürlerle birlikte 1500 ü geçmiştir rahat,para verirken tek içimin acımadığı şeydir kitaplar

• 300 lira hesapladım da hep ucuz kitap aldığımı fark ettim sanırım çıtayı biraz yükseltmeliyim

• Ders hazirlik kitaplarini saymazsak 200 250 felandir yeni yeni alışıyorum okumaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.000'e rahat yaklaşmıştır belli sahafcılar sağolsun ucuza kitap sahibi olabiliyorum, elimde bir sürü kitap var. Hepsi benim bebeklerim
  • Kitaba ciddi para yatırıyorum açıkçası güzel bir kitaplığım hatta mini bir kütüphanem olduğunu bile düşünüyorum e-kitap denedim alışamadım yapay geldi ne bileyim seviyorum kitap kokusunu hiç acımıyorum verdiğim paraya
  • son 2 yılda aldığım kitapların yaklaşık 1000 tl değerindeki kısmını kaybettim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.