Göztepe Optimumda stok 3 taneydı ve 2. cihazı kaptım.
Mesleğim PHP developer ve oyunla çok bir işim olmadığı için işimi fazlasıyla gorecektır ve minumum 3 yıl götürecektir diye düşünüyorum. (Toshiba i3 3gb ram olan cihazımı 3 yıldır kullanıyorum ve hala çalışmaktadır. Bu packard bell daha çok işimi gorecektir.) Gerçi haftasonu 4+4 8gb ram yaptırcam.
Sıfır ayarında 2+2 ramımde satılık olacaktır...
Göztepede stok 3tu ama gelen sayısı 30 falandı ve bu yuzden samsung i5 6gb ramli bir cihazdan 14 tane 999TL'den satışa çıkardılar.
2 cihaz arasındaki fark samsung 2 gb ram daha fazla ama ekran kartı olarakta packard bell daha iyi.
İlk packard belli aldıgımda mutluydum 3 kişiden biri oldum diye ama sonra 14 tane samsung indirime girince biraz sevincim kursağımda kaldı :S :(
quote:
Orijinalden alıntı: zerotolerance
Mesleğim PHP developer ve oyunla çok bir işim olmadığı için işimi fazlasıyla gorecektır ve minumum 3 yıl götürecektir diye düşünüyorum. (Toshiba i3 3gb ram olan cihazımı 3 yıldır kullanıyorum ve hala çalışmaktadır. Bu packard bell daha çok işimi gorecektir.) Gerçi haftasonu 4+4 8gb ram yaptırcam.
Göztepede stok 3tu ama gelen sayısı 30 falandı ve bu yuzden samsung i5 6gb ramli bir cihazdan 14 tane 999TL'den satışa çıkardılar.
2 cihaz arasındaki fark samsung 2 gb ram daha fazla ama ekran kartı olarakta packard bell daha iyi.
İlk packard belli aldıgımda mutluydum 3 kişiden biri oldum diye ama sonra 14 tane samsung indirime girince biraz sevincim kursağımda kaldı :S :(
Muhtemelen Samsung'un ekran kartı 520m'dir. Samsung i5'ler 1100 altına düşmüyor normalde. Packard Bell'leri bir iki yerde gördüm o fiyatlara. Sırada geride olanlar daha şanslı çıkmış bu durumda.
quote:
Orijinalden alıntı: siegfried
quote:
Orijinalden alıntı: zerotolerance
Muhtemelen Samsung'un ekran kartı 520m'dir. Samsung i5'ler 1100 altına düşmüyor normalde. Packard Bell'leri bir iki yerde gördüm o fiyatlara. Sırada geride olanlar daha şanslı çıkmış bu durumda.
=) gerçi 610m ile 520m arasındaki fakı tam olarak bilmiyorum ama 4gb ram 50tl civarında 2 tane alsam 100 tl kendimikileride 50 tlden satsam aslında zararda değilim ekran kartı daha pahalıdır diye düşünüyorum...
Ancak samsung ile packard bell arasındaki kalite farkı ne kadardır bilmiyorum...
Packard bell servisi ile samsung servisi şuanda istanbulda aynı destek bilişim bakıyor.
610m almayın. intel HD 3000 gömülü ekran kartından bile daha kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: hoca05
610m almayın. intel HD 3000 gömülü ekran kartından bile daha kötü.
Belki oyun oynasam sureklı evet kötü bir tercih olabilir ama bilgisayar başındaki vakit surekli eclipse başında kod yazmak yada ssh da geçen birisi için bence fazla bile:D
Eh işte bir laptop. Oyun için kesinlikle değil.
Peki arkadaşlar bu fiyata hangi laptopu almalıyız ? Acil ihtiyacım var, bunu alıcaktım ama yorumlardan sonra vazgeçtim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme