Şimdi Ara

Bugüne Özel Packard Bell i5 Notebook 999.-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugüne Özel Packard Bell i5 Notebook 999.-TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hansoylu -- 1 Ağustos 2012; 10:11:09 >

• kampanya Ankara Kentpark mağazasında geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

kampanya Ankara Kentpark mağazasında geçerlidir.

Kentparkta 20.00 - 22.00 saatleri atrası, diğer mağazalarda 21.00 - 23.00 saatleri arası geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osiosborn

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

kampanya Ankara Kentpark mağazasında geçerlidir.

Kentparkta 20.00 - 22.00 saatleri atrası, diğer mağazalarda 21.00 - 23.00 saatleri arası geçerli.

Hmmm güzelmiş tşk ederim
  • ekran kartı vasat.. intel onboard ekran kartından bir gıdım hızlı .. sadece ofis uygulamalarında kullanılabilir ..
    piyasada 700-800e bir sürü ofis bilgisayarı oldugunuda biliyoruz.. bence sıcak değil.. ılık
  • 41 mağazaya 300 stok
  • nasıl fiyat arkadaşlar? Bende kardeşime bir laptop almayı düşünüyorum, aslında aklımda dell var i5 işlemcili, 4 gb ram olan bir laptop düşünüyorum. Sizlerin önerisini de bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde kullanmaya ,internete girmeye, ilkokuldaki kızımın derslerinde kullanmasına, ve basit çocuk oyunları (barbie oyunları, Ateş ve su vs. internetten oyunlar ) için
    yeterlimidir.3-5 sene kullanmak istiyorum. Kastıran oyunlar felan oynanmayacak.
    Bu bilgiler ışığı altında nasıldır cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Evde kullanmaya ,internete girmeye, ilkokuldaki kızımın derslerinde kullanmasına, ve basit çocuk oyunları (barbie oyunları, Ateş ve su vs. internetten oyunlar ) için

hertürlü iş görürü en yeni yüksek grafikli oyunları bile yuksek orta arası seviyelerde açar fiyatıda çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_FiRaR

41 mağazaya 300 stok

bu mediamarkta gerçekten sinir oluyorum, uyuz adamlar mağazalara 3-5 ürün veriyor buna rağmen bidolu reklam yapıyor, insanların çoğu da kanıyor bilerek almayacaksın böyle insanlarla dalga geçen yerlerden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Evde kullanmaya ,internete girmeye, ilkokuldaki kızımın derslerinde kullanmasına, ve basit çocuk oyunları (barbie oyunları, Ateş ve su vs. internetten oyunlar ) için

hertürlü iş görürü en yeni yüksek grafikli oyunları bile yuksek orta arası seviyelerde açar fiyatıda çok uygun

Gt 630m ekran kartı gt 540 a göre düşük bir ekran kartı mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı model laptoplarda gt630m 2 gb gözükürken bazı modellerde 1gb olarak gözüküyor. Sizce hangisi doğru? Birde packard bell alınır mı? Uygun mudur fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -parantez -- 1 Ağustos 2012; 14:04:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -parantez

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

quote:

Gt 630m ekran kartı gt 540 a göre düşük bir ekran kartı mıdır?

630m daha iyi 540mden. 10 ay once i3 540m almistim PB marka yine.

Oyun oynarken eger cok guclu bir oyunsa (bf3 gibi) kisin 2-3 saat max gidiyor. Yazin sicakta 10dk sonra pc kendini kapatiyor isinma yuzunden. Onun haricinde sorun yasamadim.

Kisaca oyun oynayacaksaniz almayin Ekran karti laptop icin ideal vasat degil GT630M. Orta seviye bir ekran kartidir. Yuksek seviye alacaksaniz 1600+ en ucuzlari.

Resimdeki ekran karti mobilde pek belli degil 630m icin yaptim bu yorumu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 630 m gayet iyi bir karttır. her oyunu açabilecek kapasitede bir kart oyun oynamak isteyen rahatlıkla alabilir, ısınma olayına gelirsek iyi bir soğutucu ile kapanma sorunu flnda olmaz.
  • Arkadaşlar ekran kartı 630 m değil 610M.. intel 3000 ekran akrtına yakın performansta bir kart ve 3d oyunlarda sürüm sürüm sürünecektir.. yanlış bilgi vermeyelim.. Bence 999 lira bu PCye çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Arkadaşlar ekran kartı 630 m değil 610M.. intel 3000 ekran akrtına yakın performansta bir kart ve 3d oyunlarda sürüm sürüm sürünecektir.. yanlış bilgi vermeyelim.. Bence 999 lira bu PCye çok..

Resmi cep telefonuma kaybedip zoom yaparak baktım. Emin olabilmek için. 630m olarak gözüküyor.

• Arkadaşlar fm dısında oyun oynamayan birisi için çokmu düşük kalır pc ?
    Yani genelde internette işlerimi halletmek için kullanıcam ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Arkadaşlar ekran kartı 630 m değil 610M.. intel 3000 ekran akrtına yakın performansta bir kart ve 3d oyunlarda sürüm sürüm sürünecektir.. yanlış bilgi vermeyelim.. Bence 999 lira bu PCye çok..

Dediğin gibiymis. Gt610m. Mm sitesinde daha ii anlaşılıyor. O paraya alınmaz. Sana katılıyorum.

• konudaki resimde 630m görünüyor ama media marktin sitesinde 610m diyor almayın değmez üzerine bişiler daha ekleyip daha iyi ekran kartlı model alırsınız
  • quote:

İlanlarımda temiz bilgisayarlar var. İhtiyacınızı her türlü görür. İkisi de sıfır ayarında. Satayım size? 250tl'niz cebinizde kalır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.