|
Bugünkü Kabine Toplantısı'nda Instagram yasağı masaya yatırılacak
-
-
varmı açılma ihtimali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Aakiftares
açılma ihtimali var gibi.
- Instagram bazı konularda geri adım attı.
- diyanetin paylaştığı videonun yasağını kaldırdı.
- Türkçe bilen eleman ilanı verdi.
- dünyada en çok kullanan 5. ülke, buradaki potansiyeli biliyor
-
Ülke mülteci çöplüğüne dönmüş, tarım desen içler acısı, orta sınıf diye bir şey kalmamış. Sosyolojik olarak da insanlığa darbe vurulmuş.
Neyin kafasında bunlar yapılacak toplantı bu mu olmalı...
Atatürk'ün Gençliğe hitabesini okusunlar.
Anlamayacaklarını biliyorum ama denesinler.
-
Yasaktan çok neden yasaklanmasını konuşmak gerekiyor. Ülkemiz bir hukuk devleti. Ülkemizde faaliyet gösteren yaşayan herşey herkes kanunlarımıza uymak zorunda.
Bu olayda bence kamu oyunu aydınlatma her zamandaki gibi berbattı. En iyi en mantıklı şeyi bile yapılsa bunu en kısa zamanda en basit şekilde milletin ağzına düşmeden her platformda açıklamak gerekiyor.
-
Yasağın kalkması lazım ben internete neden para veriyorum o zaman ? her yasakta faturamda indirim olsun madem.
-
TikTok ilelebet yasaklanmalı...
Aptallaştırıcı para için maymunlaştırıcı ve haliyle yozlaştırıcı..
-
Reklamlar görmek için internetine para veriyorsun ;) ...
-
Ben olsam faceboku da kapatırım küreselcilere kafa tutarım ama bunlarda o döt yok
-
Bizim influencerlar japon borsasını batirmadan açmak lazım.
Etkileri çok büyük. Kimse beklemiyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
masaya yatirip?
Yuvarlak masa oluşturup açığa satış yapıyorlar bitirecekler japonyayı.
-
Etrafta ciddi bir savaş krizi var, enflasyon ortada, zamlar milleti perişan ediyor, kaçaklar hala sınırdan elini kolunu sallayarak gelmeye devam ediyor.
Bunun gibi bir sürü çözüm bekleyen ülke sorunu var ama ülkenin zirvesi oturup , İnstagram yasaklanmalı mı yoksa açılmalı mı bunu konuşacak ....
-
Tiktok yasaklayın insta yasaklayacağınıza. Kara paranın dibi dönüyor tiktok ta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay be ülkemizin gündemine bak şaka gibi yemin ediyorum 🤣 dünya neyle uğraşıyor biz neyle arkadaş hangi kafayla yönetiyorsunuz siz bu ülkeyi muz cumhuriyetimi sanıyorsunuz
Instagram olsam yazılı açıklama yaparım Türkiye faaliyetlerine son verilmiştir diye
İrana özeniyorlar garibim
Bütün ülke buraya odaklandı. 2 günde masaya yatırdık. Bana göre de kapalı kalmaması gereken bir yer. Neyse ne sorunlar çözülmeli kısa sürede.
Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Keşke aynısını Wikipedia için de yapabilseydik:
Wikipedia 991 gün (2 yıl 8 ay 17 gün) kapalı kalmıştı. Orada binlerce yazarımız yetişmeliydi. Vietnamca, Türkçe, İtalyanca, Farsça yaklaşık aynı sayılarda konuşulan diller. Wikipedia'da İtalyanca 1.9 milyon, Vietnamca 1.3 milyon, Farsça 1 milyon iken, Türkçe sadece 617 bin makale var. İçerik kalitesi de malum. (
https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias )
Üstelik sadece Vikipedi değil, diğer dillerle de katkımız-denetlememiz olmalıydı. En basitinden Ermeni lobisi Wikipedia'da tarihi yanıltan işlere giriştiler ve bu konuda "Anti-Türk yapılanma" iddiaları mevcut ( https://eksisozluk.com/wikipediadaki-anti-turk-yapilanma--6938826 )
Şimdi ben kullanmıyorum diyenleriniz çıkabilir de öyle bir döneme geldik ki bugün AI için en büyük veri seti Wikipedia'dan oluşturuluyor. Verilen cevaplarda bunun yansımasını görüyoruz maalesef. Yani o Instagramda göremediğinden çok fazlasını kaybettik.
Yine aynısı yaşanırsa bu meseleye de odaklanın diye bir umut yazdım hepsini.
-
Ben girebiliyorum siz niye giremiyorsunuz der mi reis?
Uzun zamandır Halktan ve ülkeden bu kadar kopuk bir hükümetin hala iktidar olması komedi değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ülke mülteci çöplüğüne dönmüş, tarım desen içler acısı, orta sınıf diye bir şey kalmamış. Sosyolojik olarak da insanlığa darbe vurulmuş.
Neyin kafasında bunlar yapılacak toplantı bu mu olmalı... Atatürk'ün Gençliğe hitabesini okusunlar. Anlamayacaklarını biliyorum ama denesinler. |
Uzun zamandır Halktan ve ülkeden bu kadar kopuk bir hükümetin hala iktidar olması komedi değil mi?
|
Etrafta ciddi bir savaş krizi var, enflasyon ortada, zamlar milleti perişan ediyor, kaçaklar hala sınırdan elini kolunu sallayarak gelmeye devam ediyor. Bunun gibi bir sürü çözüm bekleyen ülke sorunu var ama ülkenin zirvesi oturup , İnstagram yasaklanmalı mı yoksa açılmalı mı bunu konuşacak .... |
Reklamlar görmek için internetine para veriyorsun ;) ... |
Bütün ülke buraya odaklandı. 2 günde masaya yatırdık. Bana göre de kapalı kalmaması gereken bir yer. Neyse ne sorunlar çözülmeli kısa sürede. Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Keşke aynısını Wikipedia için de yapabilseydik: Wikipedia 991 gün (2 yıl 8 ay 17 gün) kapalı kalmıştı. Orada binlerce yazarımız yetişmeliydi. Vietnamca, Türkçe, İtalyanca, Farsça yaklaşık aynı sayılarda konuşulan diller. Wikipedia'da İtalyanca 1.9 milyon, Vietnamca 1.3 milyon, Farsça 1 milyon iken, Türkçe sadece 617 bin makale var. İçerik kalitesi de malum. ( https://meta.wikimedia.org/wiki/List_of_Wikipedias ) Üstelik sadece Vikipedi değil, diğer dillerle de katkımız-denetlememiz olmalıydı. En basitinden Ermeni lobisi Wikipedia'da tarihi yanıltan işlere giriştiler ve bu konuda "Anti-Türk yapılanma" iddiaları mevcut ( https://eksisozluk.com/wikipediadaki-anti-turk-yapilanma--6938826 ) Şimdi ben kullanmıyorum diyenleriniz çıkabilir de öyle bir döneme geldik ki bugün AI için en büyük veri seti Wikipedia'dan oluşturuluyor. Verilen cevaplarda bunun yansımasını görüyoruz maalesef. Yani o Instagramda göremediğinden çok fazlasını kaybettik. Yine aynısı yaşanırsa bu meseleye de odaklanın diye bir umut yazdım hepsini. |
Tiktok yasaklayın insta yasaklayacağınıza. Kara paranın dibi dönüyor tiktok ta.
|
Atatürkü ağızlarına almasınlar çünkü içlerinde nefret var
|
Vayy be ülkenin düştüğü duruma bak. Onca ciddi sorun varken ele alacakları konuya bak !
|
Türk milleti arap olmadığının ne zaman farkına varacak acaba?
|
Benzer içerikler
- whatsapp kendine mesaj atma
- jpg formatı nedir
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- repost nasıl yapılır
- font bulma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X