Şimdi Ara

Bugünün en olası banko kuponu,yorumları alalım.(Kazanan kuponlarım eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kupon yapacağım arkadaşlar...aşağıdakileri yazmayı düşünüyorum...yorumlarınız lütfen.
    edit:
    531 SLAVIA PRAGUE - BUDEJOVICE......1
    540 OLOMOUC - VIKTORIA PLZEN......üst
    544 FENERBAHÇE - TRABZONSPOR .....var
    552 BRNO - SPARTA PRAGUE......2
    533 SHAKHTAR DONETSK - CHERNOMORETS .....1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarven -- 22 Mayıs 2013; 23:51:13 >

• Aus. Wien i de ekle banko olarak fb maçı belli olmaz bana göre
  • yolda görsen tanımazsın bu takımları ne bankosu
  • Ne bankosu be kardeşim hepsi yatacak bunların 531 540 552 533 bunlar seni yatırmazsa bana mesaj at paranı ben vericem
  • Yüklü girecektim ama güvenemedim kupa maçına , şampiyonlar ligi finaline artık nasip :)
    Henüz oynamadım 10 -15 dk içinde oynayacağım bu kuponu fikrinizi almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthor -- 22 Mayıs 2013; 15:35:32 >
  • trabzon dan yatarsın diğerlerini tanımıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthor

Yüklü girecektim ama güvenemedim kupa maçına , şampiyonlar ligi finaline artık nasip :)

güzel kupon da oran düşük oluyor öyle.yoksa tabi ki seninki daha banko olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ioriyagami-Fighters

trabzon dan yatarsın diğerlerini tanımıyorum

Trabzonun bu maçı kazanacağına emin misin ?
  • quote:

Yüklü girecektim ama güvenemedim kupa maçına , şampiyonlar ligi finaline artık nasip :)

şu kupona 100 lira atılmaz .

• quote:

quote:

trabzon dan yatarsın diğerlerini tanımıyorum

Trabzonun bu maçı kazanacağına emin misin ?

Kardeşim sana şöyle bir açıklama yapayım trabzonspor 12 kişi sahada olucak taraftar bakımından çok üstün kayseri ve ankaragücü taraftarlarıda desteklemek için stadda olucak . tabiki trabzonspor banko kazanır diyemem ama fener e yüklenmek çok saçma ve yanlış bankoymuş gibi herkes fenere bahmış parayı iddaa orannları yanlış açmış bence eşit olmalıydı ... iki takımda kupayı istiyor ama kupaların takımı . Bu sözümü şu bilgi ile destekleye bilirim

Bu sezon ligde umduğunu bulamayan ve kupaya odaklanan Bordo-mavililer bugüne kadar 13 kez yükseldikleri Türkiye Kupası finalinde 8 defa mutlu sona ulaştı. Daha önce 14 kez final oynayan Fenerbahçe ise bu kupayı sonuncusu geçen yıl olmak üzere 5 kez kazandı.

ve yanılmıyorsa 3-4 sene önceki kupa finalinide trabzonspor aldı ...

Benim gönlüm trabzonspor un kazanacağından yana ama tabiki banko değil berabere de bitebilir ...

• çifteşansla kendini güvene alıyorsun ama 8 maç çok fazla.
  • Bakacaz 100 lira çok para değil.
  • 100 lira fazla değil diyorsun ama 100 lira kazanmak için 8 maç çş yazıyosun bende 100 lira ile canlı yap deli para kaldırırsın bugun ts maçının ilk yarısını izle kafanda birşey oluşur zaten ikinci yarı bas o takıma
  • Olympiakos 157,5'den alt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 22 Mayıs 2013; 16:08:29 >
  • quote:

100 lira fazla değil diyorsun ama 100 lira kazanmak için 8 maç çş yazıyosun bende 100 lira ile canlı yap deli para kaldırırsın bugun ts maçının ilk yarısını izle kafanda birşey oluşur zaten ikinci yarı bas o takıma

Valla haklısın bugün oynamayacaktım Bayern maçını bekliyorum çok yüklü giricem o maça eğlencesine bir kupon yaptım.Canlı da oynayacağım akşam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarven

çifteşansla kendini güvene alıyorsun ama 8 maç çok fazla.

6/6 tuttu şuan.Son iki maç yarın bakacağız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menthor -- 22 Mayıs 2013; 23:26:28 >

• bugün kazanan kuponlarım

1.kupon
    SK Slavia Prague - SK Dynamo Ceske Budejovice Maç Sonucu 1 1.14
    First Vienna FC - SV Horn Üstü 2.5 1.35
    FC Shakhtar Donetsk - FC Chernomorets Odessa Üstü 2.5 1.55

2.kupon

Wacker Innsbruck - SK Sturm Graz Üstü 2.5 1.70
    Berliner AK 07 - Energie Cottbus II Maç Sonucu 1 1.67
    Debreceni VSC - FC Gyori Eto Üstü 2.5 1.85

3.kupon
    SK Sigma Olomouc - FC Viktoria Plzen Maç Sonucu 2 1.75
    FK Austria Vienna - SV Mattersburg Maç Sonucu 1 1.35
    SV Josko Ried - RB Salzburg Gol Var 1.59
    Fenerbahce - Trabzonspor Maç Sonucu 1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.