Şimdi Ara

Buhar Destekli Ankastre Fırın Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
7
Favori
49.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Buhar destekli / buharlı kombine fırın almak istiyorum. İnternette yaptığım araştırmalarda bir çok model ve markayla karşılaştım. Buhar destekli fırın kullanıp memnun olan arkadaşlarımız lütfen model ve marka belirterek bizlerle paylaşırlarsa buharlı destekli fırın almak isteyen kişilere çok yardımcı olacaklardır.
    Bosch ve Siemens ile başlayan yolcuğum diğer marka ve modeller içerisinde kayboldu diyebilirim. Açıkçası F/P oranı olarak Electrolux aklıma en çok yatan model oldu gibi.

    Amerika'da kendi yerel markaları içerisinde fantastik ürünler var, aklım onlarda da kalmadı değil.
    Bosch filan iyi güzelde(?) ona vereceğim parayla gider her şeyini kontrol edebildiğim, sanayi tipi profesyonel bir ürün alırım, gerçi ona da 380V lazım o da evde yok.

    Buhar özelliklerini kontrol edebildiğim kombine bir fırın için hangi markayı önerirsiniz?
    Sizler için öne çıkan bir kaç modeli aşağıdaki listede paylaştım. Başka şuna da bir bak dediğiniz modeller var mı?

    Bosch



    Siemens


    Electrolux
    http://www.electrolux.com.tr/%C3%9Cr%C3%BCnler/Pi%C5%9Firme/Ankastre-f%C4%B1r%C4%B1nlar/

    Miele
    www.miele.com.tr
    Miele Hızlı ve sağlıklı bir mutfak için buharlı fırın | Miele
    https://www.miele.com.tr/domestic/buharli-firin-1461.htm


    Gaggenau
    www.gaggenau.com
    Size için mükemmel Gaggenau fırın | Gaggenau
    http://www.gaggenau.com/tr/product/BSP220/BSP221?sourceCat=baking_and_coffee


    Sharp'dan fantastik ürün.
    Sharp USA
    Superheated Steam Oven Benefits - Steam Oven Overview
    http://www.sharpusa.com/ForHome/HomeAppliances/SuperSteam.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 27 Mayıs 2017; 21:58:37 >







  • Merhaba. Fırında ağırlıklı olarak ne pişiriyorsunuz?

    Eğer buharın avantajını sadece hamur işleri için kullanacaksanız PlusSteam fırın işinizi görür. Bu fırında iç haznenin tabanında su doldurulabilen bir çukur var ve fırın ayrı bir rezistans ile buradaki suyu kaynatarak buhar üretiyor.

    EOB6631TOX modeli ise CombiSteam olarak geçiyor. CombiSteam fırın buharı fırının dışında jeneratör ile üretiyor. Bu yüzden buhar performansı daha iyi. Hamur işleri pişirmenin yanı sıra et ve tavukl yemekleri için de idealdir. Etlerin dış bölümlerinin daha iyi kızarmasını sağlar. Aynı zamanda jeneratörlü buharlı fırınları düşük ısıda buzdolabından çıkan yemekleri sağlıklı şekilde ısıtmak için de kullanabilirsiniz.

    Bu yüzden ilk etapta kullanımınıza göre hangi buharlı fırını istediğinizi belirleyin. Hamur işi mi; yoksa hem hamur işi, hem et yemekleri, hem de ısıtma amaçlı daha fonksiyonel bir ürün mü.

    Cihazlar arasındaki farka gelirsek:

    EOC5644BAV:
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı, fan ve aydınlatma kontrolü tam elektronik. Yemek termometresi var (etin iç ısısını ölçebiliyor), ısı kontrolü elektronik olduğundan ısı hassasiyeti daha iyi ve pişirme süresi ayarlandığında atıl ısıyı otomatik kullanıyor. Yani son dakikalarda rezistansları tekrar devreye almayıp mevcut ısıyı kullanıyor.
    -Pirolitik temizlemeli.
    -Yumuşak kapanan kapı var.
    -Tek tepsi ve 2 ızgara teli var.

    EOB6631TOX:
    -CombiSteam jeneratörlü buhar sistemi olduğundan kullanım amacı yukarıda anlattığım gibi daha geniş.
    -Isı, fan ve aydınlatma kontrolü yine elektronik. Yemekölçer var.
    -Temizliği kolaylaştırmak için buhar kullanılabilir. Pirolitik veya katalitik sistem yok.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -2 tepsi, 1 ızgara teli ve teleskobik ray var.

    EOA5414AAX:
    -Bu model diğerlerinden farklı olarak Almanya üretimi. Ancak İtalya üretimleri de yeterince kalitteli, fark yok gibi diyebilirim.
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı kontrolü mekanik.
    -Katalitik temizleme sistemli.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -1 tepsi ve 2 ızgara teli var.

    EOB5434ANX:
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı kontrolü mekanik.
    -Buhar destekli AquaClean temizleme var.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -2 tepsi, 1 ızgara teli ve teleskobik ray var.

    Kararınızı bu farkları gözeterek verebilirsiniz.
    instructor12345 kullanıcısına yanıt
    instructor12345 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: instructor12345

    acaba fırını aldınız mı ? hangisini ? memnun kaldınız mı ? buhar olmazsa olmaz bir özellik miymiş ? yoksa olmasa da olur mu ?
    Buhar fırın için olmazsa olmaz bir özellik. Şu an ankastre fırın alsam kesinlikle buharlı alırım.

    Buharla pişen mayalı hamur işleri çok daha iyi kabarıyor; dışı çıtır, içi yumuşak oluyor. Et kızartmalarında da aynı şekilde içi sulu kalırken dışı çok iyi kızarıyor. Daha lezzetli ve hızlı pişiriyor.

    Bunun dışında üst segment modelleri de sebze ve balık buğulamak için kullanabilirsiniz. Buharlı fırında Electrolux'ü tavsiye ederim.
    Ben de buharlı fırın arayışındaydım ve kullanma kılavuzunu okuyarak, buhar teknolojisini de Siemens'e sorarak karar verdikten sonra Siemens Hr538abs1 almaya karar verdim. Henüz kurulmadığı için yorum yapamıyorum. Kullanıp tecrübelerimi paylaşırım elbet kısmet olursa. Buradan @shopsiemens Serdar Bey'e tekrar teşekkür ediyorum, alım sürecinde çok yardımcı oldu.


    Siemens Hr538abs1
    kultablasi kullanıcısına yanıt
    kultablasi demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: kultablasi

    Guncel modeller ve tavsiyeler var mi ucuk fiyatli olmayan? Bosch'un sadece 13.000 liralik modelinde var sanirim bu ozellik.

    Bir de bunlarin cogunun calisma sekli icine su doldurup firinin onu buharlastirmasi seklindeyse normal bir firinda bir kaba su koyup aynisi olmasa bile benzer etki elde edilemez mi? Oyleyse ucuk rakamlar vermek hic mantikli degil. Firinin dibine koyulacak bir bardagin maliyeti ile bu firinlar arasinda bir servet farki var cunku.
    Fırının içerisine su koyarak aynı etkiyi elde etmek pek olası değil. Örneğin buhar hamur işlerinin kabarması esnasında kullanılıyor. Gerekli aşamada yeterli buhar seviyesini tutturmak zor olacaktır.

    EOC6851BAX epey donanımlı bir fırın, öneririm.

    Temizlik sistemini özetlersek:

    Buharla temizleme:
    Buhar kirleri yumuşatır ve yüzeyden daha kolay temizlemenizi sağlar.

    Katalitik temizleme:
    Fırının arka ve yanlarında bulunan katalitik paneller yapı oksijen ile birlikte katalize eder ve emer. Böylece bu yüzeyler temizlik gerektirmez. Yalnızca emaye taban ve modele göre tavan temizlenir.

    Pirolitik temizleme:
    500 dereceye yakın sıcaklıkla tüm yağ kalıntıları yakılarak küle çevrilir. Size yalnızca külleri nemli bir bezle silmek kalır. Fırın ovalamak ve deterjan kullanmak istemiyorsanız en mantıklı çözüm pirolitik sistem.
    Yapay Zekanın Yanıtı

    Buhar Destekli Ankastre Fırınlar: Evinizde Gurme Lezzetler

    Buhar destekli ankastre fırınlar, yemek pişirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyan son teknoloji cihazlardır. İster profesyonel bir şef ister ev mutfağınızda lezzetli yemekler yaratmak isteyen bir kişi olun, buhar desteği, yemeklerinize olağanüstü bir tat ve doku kazandırır.

    Buhar Destekli Ankastre Fırın Ne Demektir?

    Buhar destekli ankastre fırınlar, geleneksel fırınların işlevselliğini buhar gücüyle birleştirir. Bu fırınlar, yiyeceklere pişme sırasında eklenen suyu buhara dönüştüren bir buhar jeneratörüyle donatılmıştır.

    Buhar Destekli Pişirme Nedir?

    Buhar destekli pişirme, yiyecekleri daha hızlı pişirmeyi, nemli kalmasını ve daha lezzetli olmasını sağlayan bir pişirme yöntemidir. Buhar, yiyeceklerin iç kısmına nüfuz ederek geleneksel fırınlarla elde edilemeyen eşit ve sulu bir pişirme sağlar.

    Buharlı Fırın Yorumları

    Buharlı fırınların kullanıcı yorumları, bu cihazların ev mutfağı için son derece faydalı olduğunu göstermektedir. Kullanıcılar, buhar desteğinin etlerin daha yumuşak ve sulu, sebzelerin daha canlı ve gevrek olmasını sağladığını bildirmektedir.

    Arçelik Buharlı Fırın Yorum

    Arçelik, Türkiye'nin önde gelen ev aletleri üreticilerinden biridir ve buharlı fırınları da oldukça popülerdir. Arçelik buharlı fırın yorumları, bu cihazların yüksek kaliteli, kullanımı kolay ve çok yönlü olduğunu göstermektedir.

    Buhar Desteği Ne İşe Yarar?

    Buhar desteği, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli yemek pişirme görevlerinde kullanılabilir:

    • Ekmek Pişirme: Buhar, ekmek kabuğunun çıtır çıtır olmasını ve iç kısmının yumuşak kalmasını sağlar.
    • Et Pişirme: Buharlı pişirme, etlerin daha hızlı, eşit şekilde pişmesini ve sulu kalmasını sağlar.
    • Sebze Pişirme: Buhar, sebzelerin besinlerini korumasına ve canlı renklerini korumasına yardımcı olur.
    • Tatlı Pişirme: Buhar, keklerin daha kabarık ve lezzetli olmasını sağlar.

    Eğer evinizde gurme lezzetler yaratmak ve yemek pişirme becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, buhar destekli bir ankastre fırın değerli bir yatırım olabilir. Buhar desteğinin sunduğu çok yönlülük ve lezzet artışı ile ev mutfağınızı bir gurme tapınağına dönüştürebilirsiniz.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba, buhar destekli fırın satın aldınız mı acaba?

    Arçelik 9679 SBTI buhar destekli fırını hakkında bir yorumunuz olur mu?
  • https://www.samsung.com/tr/cooking-appliances/electric-oven-nv73j9770rs/

    özelliklerine göre fiyatı oldukça iyi bir fırın.
  • piyasada elektrolüx ün modelleri var daha çok.
    kullanıcı yorumu var mı?
  • acaba fırını aldınız mı ? hangisini ? memnun kaldınız mı ? buhar olmazsa olmaz bir özellik miymiş ? yoksa olmasa da olur mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: instructor12345

    acaba fırını aldınız mı ? hangisini ? memnun kaldınız mı ? buhar olmazsa olmaz bir özellik miymiş ? yoksa olmasa da olur mu ?
    Buhar fırın için olmazsa olmaz bir özellik. Şu an ankastre fırın alsam kesinlikle buharlı alırım.

    Buharla pişen mayalı hamur işleri çok daha iyi kabarıyor; dışı çıtır, içi yumuşak oluyor. Et kızartmalarında da aynı şekilde içi sulu kalırken dışı çok iyi kızarıyor. Daha lezzetli ve hızlı pişiriyor.

    Bunun dışında üst segment modelleri de sebze ve balık buğulamak için kullanabilirsiniz. Buharlı fırında Electrolux'ü tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Buhar fırın için olmazsa olmaz bir özellik. Şu an ankastre fırın alsam kesinlikle buharlı alırım.

    Buharla pişen mayalı hamur işleri çok daha iyi kabarıyor; dışı çıtır, içi yumuşak oluyor. Et kızartmalarında da aynı şekilde içi sulu kalırken dışı çok iyi kızarıyor. Daha lezzetli ve hızlı pişiriyor.

    Bunun dışında üst segment modelleri de sebze ve balık buğulamak için kullanabilirsiniz. Buharlı fırında Electrolux'ü tavsiye ederim.

    Alıntıları Göster
    Electrolux eob5434 anx 2700tl (inox)
    akakce.com
    Electrolux EOB5434ANX Siyah Ankastre F�r�n Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/firin/en-ucuz-electrolux-eob5434anx-siyah-ankastre-fiyati,396934121.html


    Buharlı, AquaClean/ Kolay Temizlenen Emaye temizlik sistemini kullanıyor. True fan özellikli multifonksiyonel bir fırın.50°C - 275°C sıcaklık seçim aralığı var.Akustik sinyal, Pişirme süresi, Program sonu, Zaman ayarı, Zaman göstergesi gibi özellikleri var.
    Pişirme fonksiyonları: Alt ısıtıcı konumu, Izgara konumu, Üst + alt + fan, Izgara + fan, Izgara + üst, Izgara + üst + fan, Işık, Fanlı pişirme konumu, Geleneksel pişirme. otomatik çalışıp duruyor. 5644 de pişirme çubuğu bu işi görüyor sanırım.

    Electrolux eoa5414 aax 2900tl(inox)
    Buharlı, pluss steam özelliği var. Ayarlanabilir sıcaklık aralığı : 50°C - 275°C. Pişirme fonksiyonları: Alt ısıtıcı konumu, Fan + ışık, Izgara konumu, Grill + top, Grill + top + fan, Işık, Ring + bottom + fan, Fanlı pişirme konumu, Ring + fan + evaporator, Geleneksel pişirme.Turbo fan modunda aynı anda 3 tepsi pişirebilme. Thermotimer fırın kontrolü, Gömülebilir düğmeler
    Elektronik fonksiyonlar: Akustik sinyal, Pişirme süresi, Zaman göstergesi, Program sonu, Dakika sayacı
    Yüzeyde kir birikimini önleyen katalitik temizlik sistemi
    Komple cam kapı iç yüzeyi ve yıkanmak için kolayca çıkarılabilen kapı iç camı
    Soğutma fanı Fırın çalıştırıldığında otomatik olarak devreye giren soğutma fanı, fırının elektronik parçalarını ve dış bölümlerini soğutur.
    akakce.com
    Electrolux EOA5414AAX Inox Ankastre F�r�n Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/firin/en-ucuz-electrolux-eoa5414aax-inox-ankastre-fiyati,34911636.html


    Electrolux EOB6631 tox 3095tl (inox)
    Buharlı, ve 8 fonksiyonlu olduğunu biliyorum. bu ürünle alakalı bilgi bulamadım pek.

    Electrolux eoc5644 bav 3390tl (Beyaz)
    Buharlı, Pirolitik temizleme, Combi Steam Deluxe, fanlı pişirme, 30°C - 300°C sıcaklık seçim aralığı var. yemek ölçer çubuğuyla geliyor. ne kadar kullanılır bilmiyorum.
    Elektronik ısı kontrolü, Program sonu, Atıl ısı kullanımı, Servis kodları, İleri sayım sıfırlama, Atıl ısı göstergesi, Fırın aydınlatması açma/kapama, Pirolitik gecikmeli başlatma, İleri sayım, Demo konumu, Sıcaklık önerisi, Günün saati, Fonksiyon kilidi, Zaman ayarı, Otomatik kapanma (Sadece fırın), Sonuç kontrolü, Çocuk kilidi, Kapı kilidi göstergesi, Pişirme süresi, Hızlı ısınma seçeneği, Yemekölçer, 2 pirolitik program, Akustik sinyal, Pirolitik hatırlatma, Gerçek ısı göstergesi, Otomatik kapama fonksiyonlu yemekölçer, İç sıcaklık göstergeli yemekölçer gibi özellikleri var.
    pişirme fonksiyonları da: Alt ısıtıcı konumu, Fan + ışık, Üst + alt +fan (nemli), Izgara + üst, Izgara + üst + fan, Turbo ısıtıcı + alt + fan, Fanlı pişirme konumu, Turbo ısıtıcı + fan + buhar üretici, Geleneksel pişirme
    ağırlığı 36.5KG içlerinde en ağırı, saç kalınlığı bakımından muhtemelen en kalını bu.

    fiyat/ performans olarak bakıldığında, buharlı olması önemli ve kolay temizlenebilir olması önemli ve elbette güzel pişirmesi.
    bunları göz önüne alırsak hangisi iyi bir tercih olacaktır ? farklı bir model varsa onu da söylerseniz olur ama lütfen bana tek bir model numarası söyleyin onu alayım artık. aylardır bakıyorum. kafam çok karıştı. bir de evdeki fırın artık bozuldu, acil ihtiyaç oldu.
    mutfak mobilyası beyaz olduğundan beyaz istiyordum ama beyazda çok pahalı kalıyor sadece beyaz olduğu için de beyaz modeli tercih etmek istemiyorum. özelliği de çok ama hakikaten gerekli özellikler mi onlar bilemiyorum.. tavsiye bekliyorum lütfen ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instructor12345 -- 26 Eylül 2019; 13:25:36 >




  • Merhaba. Fırında ağırlıklı olarak ne pişiriyorsunuz?

    Eğer buharın avantajını sadece hamur işleri için kullanacaksanız PlusSteam fırın işinizi görür. Bu fırında iç haznenin tabanında su doldurulabilen bir çukur var ve fırın ayrı bir rezistans ile buradaki suyu kaynatarak buhar üretiyor.

    EOB6631TOX modeli ise CombiSteam olarak geçiyor. CombiSteam fırın buharı fırının dışında jeneratör ile üretiyor. Bu yüzden buhar performansı daha iyi. Hamur işleri pişirmenin yanı sıra et ve tavukl yemekleri için de idealdir. Etlerin dış bölümlerinin daha iyi kızarmasını sağlar. Aynı zamanda jeneratörlü buharlı fırınları düşük ısıda buzdolabından çıkan yemekleri sağlıklı şekilde ısıtmak için de kullanabilirsiniz.

    Bu yüzden ilk etapta kullanımınıza göre hangi buharlı fırını istediğinizi belirleyin. Hamur işi mi; yoksa hem hamur işi, hem et yemekleri, hem de ısıtma amaçlı daha fonksiyonel bir ürün mü.

    Cihazlar arasındaki farka gelirsek:

    EOC5644BAV:
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı, fan ve aydınlatma kontrolü tam elektronik. Yemek termometresi var (etin iç ısısını ölçebiliyor), ısı kontrolü elektronik olduğundan ısı hassasiyeti daha iyi ve pişirme süresi ayarlandığında atıl ısıyı otomatik kullanıyor. Yani son dakikalarda rezistansları tekrar devreye almayıp mevcut ısıyı kullanıyor.
    -Pirolitik temizlemeli.
    -Yumuşak kapanan kapı var.
    -Tek tepsi ve 2 ızgara teli var.

    EOB6631TOX:
    -CombiSteam jeneratörlü buhar sistemi olduğundan kullanım amacı yukarıda anlattığım gibi daha geniş.
    -Isı, fan ve aydınlatma kontrolü yine elektronik. Yemekölçer var.
    -Temizliği kolaylaştırmak için buhar kullanılabilir. Pirolitik veya katalitik sistem yok.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -2 tepsi, 1 ızgara teli ve teleskobik ray var.

    EOA5414AAX:
    -Bu model diğerlerinden farklı olarak Almanya üretimi. Ancak İtalya üretimleri de yeterince kalitteli, fark yok gibi diyebilirim.
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı kontrolü mekanik.
    -Katalitik temizleme sistemli.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -1 tepsi ve 2 ızgara teli var.

    EOB5434ANX:
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı kontrolü mekanik.
    -Buhar destekli AquaClean temizleme var.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -2 tepsi, 1 ızgara teli ve teleskobik ray var.

    Kararınızı bu farkları gözeterek verebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 26 Eylül 2019; 15:14:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Merhaba. Fırında ağırlıklı olarak ne pişiriyorsunuz?

    Eğer buharın avantajını sadece hamur işleri için kullanacaksanız PlusSteam fırın işinizi görür. Bu fırında iç haznenin tabanında su doldurulabilen bir çukur var ve fırın ayrı bir rezistans ile buradaki suyu kaynatarak buhar üretiyor.

    EOB6631TOX modeli ise CombiSteam olarak geçiyor. CombiSteam fırın buharı fırının dışında jeneratör ile üretiyor. Bu yüzden buhar performansı daha iyi. Hamur işleri pişirmenin yanı sıra et ve tavukl yemekleri için de idealdir. Etlerin dış bölümlerinin daha iyi kızarmasını sağlar. Aynı zamanda jeneratörlü buharlı fırınları düşük ısıda buzdolabından çıkan yemekleri sağlıklı şekilde ısıtmak için de kullanabilirsiniz.

    Bu yüzden ilk etapta kullanımınıza göre hangi buharlı fırını istediğinizi belirleyin. Hamur işi mi; yoksa hem hamur işi, hem et yemekleri, hem de ısıtma amaçlı daha fonksiyonel bir ürün mü.

    Cihazlar arasındaki farka gelirsek:

    EOC5644BAV:
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı, fan ve aydınlatma kontrolü tam elektronik. Yemek termometresi var (etin iç ısısını ölçebiliyor), ısı kontrolü elektronik olduğundan ısı hassasiyeti daha iyi ve pişirme süresi ayarlandığında atıl ısıyı otomatik kullanıyor. Yani son dakikalarda rezistansları tekrar devreye almayıp mevcut ısıyı kullanıyor.
    -Pirolitik temizlemeli.
    -Yumuşak kapanan kapı var.
    -Tek tepsi ve 2 ızgara teli var.

    EOB6631TOX:
    -CombiSteam jeneratörlü buhar sistemi olduğundan kullanım amacı yukarıda anlattığım gibi daha geniş.
    -Isı, fan ve aydınlatma kontrolü yine elektronik. Yemekölçer var.
    -Temizliği kolaylaştırmak için buhar kullanılabilir. Pirolitik veya katalitik sistem yok.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -2 tepsi, 1 ızgara teli ve teleskobik ray var.

    EOA5414AAX:
    -Bu model diğerlerinden farklı olarak Almanya üretimi. Ancak İtalya üretimleri de yeterince kalitteli, fark yok gibi diyebilirim.
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı kontrolü mekanik.
    -Katalitik temizleme sistemli.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -1 tepsi ve 2 ızgara teli var.

    EOB5434ANX:
    -Bu fırın PlusSteam, jeneratör sistemi yok. Hamur işi için buhar ilaveli pişirme var.
    -Isı kontrolü mekanik.
    -Buhar destekli AquaClean temizleme var.
    -Yumuşak kapanan kapı yok.
    -2 tepsi, 1 ızgara teli ve teleskobik ray var.

    Kararınızı bu farkları gözeterek verebilirsiniz.
    Merhaba,

    Hamur işi bize (eşime ve bana) yasak, sadece çocuklar (onlar da pek yemiyor) ve misafirler için.. et, balık, sebze pişirmeyi bolca yapıyoruz. bu durumda CombiSteam modeli bizim için uygun olur dediğiniz göz önüne alındığında.
    "Temizliği kolaylaştırmak için buhar kullanılabilir. Pirolitik veya katalitik sistem yok." demişsiniz EOB6631TOX için buna takıldım, temizliği zor mu olacak bu durumda ? sanırım EOB6631TOX alma yolunda ilerliyorum. ne dersiniz ? şu daha iyi diyeceğiniz birşey var mı ?




  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Çoook teşekkür ederim:) zahmet etmiş uzunca yazmışsınız.
  • instructor12345 kullanıcısına yanıt
    Şimdi fırın alacak olsam eob6631tox modelini tercih ederdim. Fiyatına göre diğer markalarla karşılaştırınca bence dolu dolu bir model. En son ben de bu modeli takip ediyordum fiyatı n11’de en düşük 3460₺ idi şimdi 3000 lere kadar düşmüş belki daha da düşer fiyatı. Bu sıralar electrolux fırınların fiyatında bir düşüş var geçen sene dolar artışından sonraki şişirme fiyatlar normale dönüyor gibi.
  • Siparişi verdim. Eob6631tox modelini seçtim.
    Heyecanla bekliyorum. İnşallah montajda da sorun çıkmaz çünkü büyük bir cihaz.
  • instructor12345 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, kullanmaya başladığınızda da deneyimlerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur. İyi günlerde kullanın.
  • Bugün Electrolux Eob6631tox ankastre fırınımız kuruldu.
    Efsane birşey.
    kesinlikle öneririm.
    çok yakışıklı bir kere, malzeme kalitesi çok iyi.
    henüz içinde birşey pişirmedim ama teknik servis çalıştırdı. güzel ısınıyor. sonra da kendi kendini soğutuyor kapandıktan sonra.
    iç camı çıkıyor yıkanabilir. içi buharla temizleniyor. ön panelde su koymak için özel çekmecesi var. diğer buharlı fırınlardaki gibi fırının dibine su dökmüyorsunuz. ayrıca buharlı suyu fırından tahliye etmek için bir hortum aparatı ile geliyor. ve yemeklerin sıcaklığını ölçen bir çubuk.
    denemeler yaptıkça yazarım inşallah. Ancak ben bu fırını çok beğendim.
    Teşekkürler candoğan en başından beri yardımların için.
  • Bugün Electrolux Eob6631tox ankastre fırınımız kuruldu.
    Efsane birşey.
    kesinlikle öneririm.
    çok yakışıklı bir kere, malzeme kalitesi çok iyi.
    henüz içinde birşey pişirmedim ama teknik servis çalıştırdı. güzel ısınıyor. sonra da kendi kendini soğutuyor kapandıktan sonra.
    iç camı çıkıyor yıkanabilir. içi buharla temizleniyor. ön panelde su koymak için özel çekmecesi var. diğer buharlı fırınlardaki gibi fırının dibine su dökmüyorsunuz. ayrıca buharlı suyu fırından tahliye etmek için bir hortum aparatı ile geliyor. ve yemeklerin sıcaklığını ölçen bir çubuk.
    denemeler yaptıkça yazarım inşallah. Ancak ben bu fırını çok beğendim.
    Teşekkürler candoğan en başından beri yardımların için.
    diğer emeği geçenlere de teşekkür ederim.
  • EOB6631TOX modelin üretimi bitmiş sanırım, sebebini bilmiyorum fakat şuan toptan listelerden kaldırılmış ürün.
  • Guncel modeller ve tavsiyeler var mi ucuk fiyatli olmayan? Bosch'un sadece 13.000 liralik modelinde var sanirim bu ozellik.

    Bir de bunlarin cogunun calisma sekli icine su doldurup firinin onu buharlastirmasi seklindeyse normal bir firinda bir kaba su koyup aynisi olmasa bile benzer etki elde edilemez mi? Oyleyse ucuk rakamlar vermek hic mantikli degil. Firinin dibine koyulacak bir bardagin maliyeti ile bu firinlar arasinda bir servet farki var cunku.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba. EOC6851BAX modeli hakkinda fikriniz nedir acaba?
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Son olarak temizlemede pirolitik, katalitik ve buharli temizleme seceneklerinden en kolayi hangisi? Genellikle daha ust modellerde buharli temizlik var sanirim sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: instructor12345

    Bugün Electrolux Eob6631tox ankastre fırınımız kuruldu.
    Efsane birşey.
    kesinlikle öneririm.
    çok yakışıklı bir kere, malzeme kalitesi çok iyi.
    henüz içinde birşey pişirmedim ama teknik servis çalıştırdı. güzel ısınıyor. sonra da kendi kendini soğutuyor kapandıktan sonra.
    iç camı çıkıyor yıkanabilir. içi buharla temizleniyor. ön panelde su koymak için özel çekmecesi var. diğer buharlı fırınlardaki gibi fırının dibine su dökmüyorsunuz. ayrıca buharlı suyu fırından tahliye etmek için bir hortum aparatı ile geliyor. ve yemeklerin sıcaklığını ölçen bir çubuk.
    denemeler yaptıkça yazarım inşallah. Ancak ben bu fırını çok beğendim.
    Teşekkürler candoğan en başından beri yardımların için.
    Ürünü beğenmenize çok sevindim, mutlu günlerde kullanın. Electrolux fırın konusunda gerçekten kendini aşmış bir marka, daha iyisini bulmak zor. Bu da endüstriyel fırın tecrübesinden kaynaklı.




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.