Şimdi Ara

buharlı süpürge /yer silme/steam mop tavsiye lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar küçük bir bebegim ve bir kedim var.haliyle bol süpürge silme işlemleri lazım oluyor.evimde çok büyük isim zor anlayacağınız. Bunlar pratik olur birde hijyenik olur diye düşündüm. baktım ama net bir bilgi edineMedm bir türlü. Beko ve arceliginbuharika steam mopları aklıma yattı gibi hangisi sizce kullanan var mı ? Ya da benden kullanıyorum kesin l dediğinizbaşka marka tavsiyesi de olur ? Öyle aman aman pahalı olmasın istemiyorum bir de.rica etsem kullananlar fikirlerini paylaşabilir mi? eminim benm gibi araya çoktur onlar da bilgi edinir hem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hanım efendi öncelikle merhaba:

size önce şunu hatırlatmak isterim.?.çocuk olan evde kanatlı ve tüylü hayvan beslemenin ne'kadar yanlış olduğunu dile

getirmek isterim.?.insan sağlığı açısından ev'de hayvan beslemek hiç doğru deyil.çünkü hayvandan çıkan tüyler

solunum yoluyla ciğerlere giderek yapıştığını ve daha sonra ciğeri sarmalayarak yaraladığını tıbben tedavi edilmesinin

oldukca güç olduğunu biliyormuydunuz.?.belki'de benim size böyle bir cevap yazmamı hayvan düşmanı olarak'ta

niteleyebilişrsiniz'de aslında tam aksine.?.

size önerim'ise soru şeklin'de .?., çocuğunuzun sağlığı'mı.?. yoksa kedi sevgisi'mi.?.cevabı sizde..???..

ayrıca siz ve çocuğunuzun sağlığı için bir öneri daha.kullanmış olduğunuz elektrik süpürgesi sulu olsun.?.

çünkü sulu sistem torbalı sisteme benzemez,torbalı sistemden süpürge çalıştığı sürece göremediğimiz binlerce toz

havada uçurmak'ta fakat sulu sistem'den asla toz çıkmaz ve çocuğunuzun'da böylelikle sağlığına daha çok dikkat

etmiş olursunuz...bence en'güzel hijjen yöntemi bazı önlemlerle gerçekleşe bilir...

esen kalın sağlıklı mutlu kalın...

efsanemühendis...zkz....

HER'GÖZÜN BAKIŞINA,HER'SÖZÜN AKIŞINA İNANMAYIN.?.
    BİLDİĞİNİZ DOĞRULARI PAYLAŞIN.?.
    PAYLAŞMADIĞINIZ HER DOĞRU,BİR BAŞKASININ YANLIŞINDAN DAHA DEĞERSİZDİR.?.

efsanemühendis...zkz...

• efsanemühendis kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederm ama Çocuğumuzun olun bendeniyi dusunemezsiniz,zira 4 doktor ve 3 veteriner bebek ve hayvanın beraber büyümesinin aşısı tam olmasi kaydıyla hiçbir sıkenti yaratmayacagini aksine çok daha iyi gelişimi olacağını söylediler. Yanlış biliyorsun uz düzeltebilirim herkeste yanlış bilgilenmeSin. Makine zaten dediğiniz gibi Sadece beko ya da arçelik hakkında bilgi edinmek istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dygpx D kullanıcısına yanıt
    sayın dygpx:

öncelikle merhaba.

doktorlar ben bildim bileli ıspanak ve yoğurt kemik gelişiminde çok'önemli etken besin maddeleri demişlerdir.?.

yoğurt ve ıspanağı tüketen kişi kemik yönünden oldukca sağlıklı olur diye insanlara önemle tavsiye edilirdi.?.

fakat geçen yıl bunun tam aksine idaalar'da bulundular, acaba neden doktorlar karar değiştirdiler.???..

bir'de yaşanmış örnek vereyim.?.bir mühendis arkadaşım çocukluğundan beri kuş beslerdi ve kuşlarının hepsi'de

veteriner tarafından altı ayda bir aşılandığını biliyorum,aradan yıllar sonra bir'gün rahatsızlanıp göğsüm ağrıyor diye

hastaneye gitmiş,çekilen film'de ciğer'de bir kuş tüyü saptamışlar,doktor öncelikle kuşlardan uzak duracaksın

demiş.?.ve acilen ameliyat olman gerekiyor demiş,neyse'ki arkadaşım doktora fazla inanmayıp başka bir doktora

gidiyor aldığı cevap ise aynı.ameliyat.?. ve ayrıca ameliyat riskli oduğunu'da söylüyorlar.derken arkadaşım ameliyat

oluyor ve aradan iki yıl geçiyor ciğerdeki tahribatlardan dolayı vefat ediyor..ben bu yaşanalardan bir ders çıkardım,

insanlık adına sizinle paylaştım.oysa siz benim çocuğumun sağlığını benden fazla düşünemezsiniz ve evde

hayvan beslenmesini çocuk gelişimi için doktorlar öneriyor demişsiniz...çocukta sizin kedi'de, karar'da sizin.???..

SİZ BENCE SAYFANIN SONUNDAKİ METNİ OKUMAMIŞSINIZ.?.YANLIŞ BİLGİLERE SAHİP BİRİNDEN ACABA.?. BÖYLE SÖZLER

ÇIKARMI..???..

gelelim makine konusuna, beko arçelik ürünleri aynı,sadece isim değişikliği var.?.herhangi birini almanız'da yarar var.?

en azından marka yani arıza çıktığın'da mahtap bula bilirsiniz...

HER'GÖZÜN BAKIŞINA,HER'SÖZÜN AKIŞINA İNANMAYIN.???....

YALNIZ BİLDİĞİNİZ DOĞRULARI PAYLAŞIN.?.

PAYLAŞMADIĞINIZ HER DOĞRU,BİR BAŞKASININ YANLIŞINDAN DAHA DEĞERSİZDİR.?.

efsanemühendis...zkz...

Sulu sistemin iyi oldugunu söylüyorsunuz ama her temizlikten sonra cok iyi temizlenmesi gerektigini ve içindeki bakteriyi nasıl temizliyeceginizi söylemiyorsunuz bence eve hiç sokulmaması gereken bir temizlik aletidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taneresin T kullanıcısına yanıt
    sayın taneresin

öncelikle merhaba:

karşınıza bir'gün biri çıkar ben dünyayı baltayla ortadan ikiye böleceğim derse,?.

cevabınız şu olsun.?.baltanız körlendiğin'de eye benden .?.

esen kalın...
    yahu neler söylüyorsunuz!!! allah korusun! kistin ne olduğunu be de biliyorum! bunu tartışmayacağım.altı üstü süpürge sordum hale bak bin pişman oldum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.