Bildirim
Buharlı Temizlik Makinesi Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bilgi verecek biri yok mu? -
merhaba
öncelikle alacağın cihazın buhar çıkış gücüne bak 4-4,5 bar olması gerekmektedir.Eğer özelliklerinde basıncı yazmıyorsa sadece görüntüdür.Bu konuda Karcher iyidir ama pahalıdır. -
Kesinlikle karcher sv 1802 -
Hem buhar versin hem de süpürme özelliği olsun derseniz Karcher SV 1802 yi şiddetle tavsiye ederim.
www.karchermarket.comKarcher Market - KÄRCHER - Online Satış Servis Yedek Parça Aparat Aksesuar Noktası Fırat Elektrik İzmirhttp://www.karchermarket.com/?kategori-25-Karcher-SV-1802.html -
Novello Vaporstar diye bir ürün gördüm nette. Bilen kullanan var mı acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: alfaman35
Novello Vaporstar diye bir ürün gördüm nette. Bilen kullanan var mı acaba?
Piyasada adı sanı duyulmamış çok marka var.
Kim üretmiş, kim ithal etmiş, kim satıyor, yetkili servisleri var mı ?
Bunlara dikkat etmek lazım bir ürün almadan önce. -
ilk kez duyuyorum bu markayı yeni herhalde -
-
quote:
Orijinalden alıntı: nahittr
quote:
Orijinalden alıntı: alfaman35
Novello Vaporstar diye bir ürün gördüm nette. Bilen kullanan var mı acaba?
Piyasada adı sanı duyulmamış çok marka var.
Kim üretmiş, kim ithal etmiş, kim satıyor, yetkili servisleri var mı ?
Bunlara dikkat etmek lazım bir ürün almadan önce.
Evet haklısınız. İyice araştırmak lazım. Çin malı değilmiş neyseki -
ben de tavsiye istiyorum. bilgisi olan var mıdır? fakir mi alf mi arçelik mi? yardım lütfen. -
Fakir sadece yer silmek açısından iyi. Ben de arçelik ve fakir arasında kararsız kalmıştım. Ancak sonunda arçelilkte karar kıldım. Çünkü sadece yer silmek amaçlı pek çok aparatı var. Ki bence en önemlisi cam silmesi çok kısa sürede camları silebiliyorsun. Derzlerde muhteşem zaten. Buhar ayarı var buharı kısıkta verirsen yerler hafif nemli oluyor ama hemen kuruyor. Tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sernan
Fakir sadece yer silmek açısından iyi. Ben de arçelik ve fakir arasında kararsız kalmıştım. Ancak sonunda arçelilkte karar kıldım. Çünkü sadece yer silmek amaçlı pek çok aparatı var. Ki bence en önemlisi cam silmesi çok kısa sürede camları silebiliyorsun. Derzlerde muhteşem zaten. Buhar ayarı var buharı kısıkta verirsen yerler hafif nemli oluyor ama hemen kuruyor. Tavsiye ederim.
arçelikde de su çabuk bitiyor diyorlar -
www.ebeyaz.comHugeDomains.com - Ebeyaz.COM is for sale (Ebeyaz)http://www.ebeyaz.com/kategori/buharli-temizleyiciler.aspx
bence fakir sorun yok -
Ben suyunu hiç tam bitiremedim açıkçası hep bitirmek için ya kapı ya cam sildi. Yani pek öyle kolay kolay bitmiyor işin aslı evet bir litre su alıyor. Laminant olduğu için yerlerde ve hakı üstlerinde kısık ayarda buhar kullanıyorum 3+1 130 metre kare evim var ama dediğim gibi hep suyunu bitirmrk için fazladan ya cam siliyorum ya kapı ya da küvet ve tuvalete tutuyorum buharı. Salon 3 oda mutfak banyo tamamen siliniyor bu bir litreyle ayrıca ilaceten ya fayans ya da cam kapı siliyorum 12 tane bazen yine bitmiyor banyo küvetini lavaboyu siliyorum buharı sonuna kadar açarak. -
yaptığım araştırmalarda fakir kullanan izlenimlerini paylaşmamış. bende su ısıtıcı var. piyasadaki emsallerine göre çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. şöyle anlatayım. diğer su ısıtıcılarla kışın 3.derece de banyo yaparken, fakir de 3. dereceyi kullanmadım bile.
ariete kullanan oldukça memnun. ben de bu markadan almak istiyorum. f/p oranı gayet iyi.
yalnız cihaz alırken ne için alacağını iyi bilmek gerekiyor. sadece yer temizliği diyorsanız moplar yeterli olabilir. ama evi bütünlemesine temizlemek istiyorum diyorsanız o zaman 5 bar basınçlı bir ürün almanız gerekiyor.
karcher ise alman markası. çok fazla lafa gerek yok. ederini karşılayacağından şüphe duyulmaz diye düşünüyorum. videolarını izleyip, forum sitelerini karıştırıp doğru karar vermek gerekir. -
Ben de buharlı temizlik makinesi alma arifesindeyim. Karcher Sc-3 düşünüyorum. Biraz araştırınca ariete ismini de duydum, fakat yeterli bir yorum bulamadım. Siz tercihinizi hangisinden yana kullandınız? Memnun musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 31 Ocak 2018; 15:23:57 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ariete güzeldir ama ne için kullanacaksınız buharlı temizleyiciyi bu önemli açıkcası. Kullanım alanınızı tespit etti iseniz web sitesinde bulunan modellere göz atmanızı tavsiye ederim. Ariete Türkiye Distribütörü ilgili site.
-
Karcher SC3 cam silme aparatı var mı? Bir de tavsiye eder misiniz? Biraz araştırdım bir kaç yerde cam sildiği yazmış ama emin olamadım. Ayrıca extra mob almak lazım falan demişler...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X