Şimdi Ara

Buharlı Temizlik Makinesi Tavsiyesi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimizin banyo, mutfak, koltuklar vs. yani evin her yerinde kullanmak üzere bir buharlık temizlik makinesi almayı düşünüyoruz. Bu konuda kullananlardan yorumlarını bekliyoruz. Teşekkürler ....

• Ben arçelik buharika kullanıyorum çok memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakir steam mop kullanıyorum yerler için çok harika ama koltuk vs için kullanamazsın sanırım çünkü onlar için ayrı bir aparat yok ama arkadaşın dediği gibi arçalik buharikanın koltuklar için falan aparatları mevcut galiba ama ıslak zeminler ve parkeler için fakir steam mop kullanan birisi olarak
  • MUHENDIS34 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi Fakir Steam Mop baya kullanışlı bir cihaz. Ofiste 3 arkadaşım kullanıyor ve gayet memnunlar hatta duvar kağıdı silmek için bile kullan var :) Bende anneme Fakir Mop hediye etmeyi düşünüyorum 119 liraya çok avantajlı geldi bana

http://www.ucuzalayim.com/fakir-steam-expert-dik-mop-buharli-temizleyici.html
  • karcher sc2500 kullanıyorum memnunum. bir kere çok küçük ve hafif. taşıması kolay. sürekli su ilavesi yapılabiliyor. hem zemin hem de duvar, mutfak, banyo yüzeyi, masa, cam....aklınıza gelebilecek her yüzeyde kullanılabiliyor. çok memnunum. verdiğim paraya fazlasıyla değdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve vapourex deluxe aldım, çok şık, hanım ilk zamanlar hevesle kullandı sonra kiler odasında yatmaya başladı, daha pratik olan bir model mesela arkadaşların önerdiği fakir steam mop öneririm...

bendeki bu...

Buharlı Temizlik Makinesi Tavsiyesi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 1 Ağustos 2014; 15:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHENDIS34

Evimizin banyo, mutfak, koltuklar vs. yani evin her yerinde kullanmak üzere bir buharlık temizlik makinesi almayı düşünüyoruz. Bu konuda kullananlardan yorumlarını bekliyoruz. Teşekkürler ....

Tabi ki fakir steam mop....

http://www.bulabilirim.com/fakir-2in1-professional-cok-amacli-steam-mop-buharli-temizleyici-tr.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arçelik buharlı temizleyiciyi ben de önermekteyim. araştırma yaptıktan sonra aldım ve gayet iyi bir ürün çıktı. buharika olarak geçiyor, fiyatı da bahsedilen fakir marka ürüne göre uygun görünüyor piyasada, eşimden ziyade benim de arada kullanmam gerekiyor pratik bir kullanımı var.
    Aşağıdaki siteden almıştım
    Arçelik Buharika
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.