Şimdi Ara

Build Araştırmacıları Buraya - DH-SRO Karakter Yapılandırma Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısa bir açıklama: Evet arkadaşlar birçoğumuz karakter yapılandırmaları hakkında konuşmaktan hoşlanırız bu yüzden bu grubu açtım ayrıca suan karakter yapılandırmalarıyla ilgili bir web projesi hazırlamayı dusunuyorum. Tüm karakter yapılandırma linklerini bu konu altında toplayacağım. Bu gruba üye olmak isteyenler ve/veya önerisi olanlar buraya cevap yazabilirler. Bu mesajı sürekli editleyeceğim.

Eklenmesini istediğiniz içerikleri lütfen bu konuya cevap olarak bildiriniz, unutmayın bu karakter yapılandırma grubunu hep birlikte geliştireceğiz. Silinik olarak duran rehberler için link arıyorum konuya cevap olarak yardımda bulunursanız sevinirim.

Not: Arkadaşlar şimdiye kadar çoğu forumda bilindik karakterlerin rehberleri verildi elbette ben onları da ekleyeceğim ama daha çok duyulmamış karakter yapılandırmaları uzerine içerik eklemeyi dusunuyorum sizin de yardımınızla.

Karakter Yapılandırma Rehberlerimiz:

---------------------European---------------------

---------------------Chinese---------------------

Hybird İnt Spear Rehberi
    Pure İnt Bow Rehberi
    S/S Nuker Rehberi

---------------------Tartışma Konularımız---------------------

Üyelerimiz:

1 - closek
    2 - husoman
    3 - PrettyKiller
    4 - [Caty]
    5 - karazaferaskeri
    6 - Ophiafagus
    7 - rappelz32

Grubumuzu tanıtmak istiyorsanız imzanıza şu kodları yerleştiriniz:

[center][image]http://www.closek.com/picture/dhsilkroad.jpg[/image][/center] 
    [center][link=http://resim.donanimhaber.com/tm.asp?m=33562708][b]DH-SRO Karakter Yapılandırma Grubu[/b][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 10 Ağustos 2009; 22:46:36 >

• Birçok buildi denedim,oynadım,gözlemledim...
    Yardımcı olabilirim...
  • oke. seni ekliyorum ilk uye olarak istersen
  • Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 11 Ağustos 2009; 9:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Beni ekler misin? Bir de parantez içinde salak üye yazmanı çok isterim.

ciddi misin parantez olayında
  • Silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 11 Ağustos 2009; 9:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husoman

Ciddiyim, çok istiyorum. Hatta büyük harflerle yaz. İşte böyle: husoman (SALAK ÜYE)

nasıl istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni üye olarak yazma,sadece yardım edebildiğim konularda yardım ederim
  • Bir de bu resim kurallara uygun değil herhalde. Onu da düzenleyebilir misin?
  • Evet şimdi düzelttim. Birkaç seyi daha duzenledikten sonra degişik logolar sunucam istediginizi secebileceksiniz.

edit: Arkadaslar bu mesaja cevap olarak karakter yapılandırma bilgilerinizi benimle paylasınız lütfen. Bu grubun güzel bir rehber olmasını istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 7 Ağustos 2009; 15:47:50 >
  • İyide üst konularda varki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

İyide üst konularda varki..

Bu grup rehber olmanın yanında karakter yapılandırmalarına ilgi duyanların birlesme noktası olucak aynı zamanda karakter yapılandırmaları hakkında bilgili insanlar tartısabilecekler.
  • Arkadaşlar gecenlerde rev6 da bir hybird spearın pvp videosu vardı gercekten beni etkiledi. Forumda bulamadım eger varsa paylasırmısınız hybird spear yapılandırma rehberi veya yoksa tecrubeli bir arkadas hazırlayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Beni üye olarak yazma,sadece yardım edebildiğim konularda yardım ederim
  • Orijinalden alıntı: YateQo

as you wish
  • İmza hoşuma gitti
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 11 Temmuz 2014; 2:14:47 >
  • Beni de ekle dostum
  • Beni siler misin Bi dolandırıcıyla aynı clubta olmak istemiyorum(PrettyKiller)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 15 Ağustos 2009; 23:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

as you wish

Sen Sands of Time mı oynadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husoman -- 8 Ağustos 2009; 0:56:06 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.