Sen şuan sadece çin ve eu olmasına karar ver farma basla str veya int verme uzun farm sureci içinde ne kasacagını dusunursun oldu mu
eğer zevk almak istiyorsan ve eu istiyorsan, dagger/xbow/cleric yada warlock kas. beceri gerektiren bir build. skill vururşları, ciritleri, seriliği, çeşit çeşit skillerinin bulunması. Gerçekten zevk verir.
Closek kardeşimizin dediğini yapacagım zaten önümde uzun bir süre var, Ve abimizede katılıyorum Warlock hakkında pek bilgim yok rezil olurum.. Glavie'den tek kelime etmeye gerek yok durumu ortada,Görünen o ki Diğer abilerimizin ve kardeşlerimizin dediği gibi, Spear Nuker~XBow/bard düşünmekteyim..Ancak fikirlerinizi ve görüşlerinizi buradan eksik etmesseniz çok memnun olacağım.. @sub-zero; Kesinlikle, Şahsi fikrim..Günümüz SilkRoad'ında Wizard karakter olmasaydı Kral olabilecegini düşünebildigim karakterlerden birisidir Bow, Gözün kapalı açabilirsin.. "Fikir ve görüşlerinizi, Yardımlarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim..
ben video cok izlerim sen de öyle yap..(kotalıların dikkatine evde denemeyin :P ) benim sana önerebileceğim bi kac char var evet kendime de yapmayı düşündüğüm char'lar bunlar..
bunlar avrupa charlarım için ;
warrior - warlock xbow - cleric wiz - bard
bunlar da çin ;
100 light - 100 cold - 100 heuksal hybrid int.. 100 fire - 100 bicheon - 60 cold - 40 light pure int 100 fire - 100 heuksal - cold 20 - 80 light pure str blader için bişi diyemicem heuksal charım gibi olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: One-X
100 fire - 100 bicheon - 60 cold - 40 light pure int
neden light 40 ? intlerde light nukeler daha iyi vurmuyomu hem sekme özelliği var.
Peki arkadaşlar, Pure INT Spear Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Light/Cold/Heuksal 100 Şeklinde ?..
quote:
Orijinalden alıntı: RadonTR
Peki arkadaşlar, Pure INT Spear Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Light/Cold/Heuksal 100 Şeklinde ?..
İnt gideceğini varsayıyorum. 50 levela kadar altın zamanların. 50'den sonra kendi levelın rouge'lardan uzak duracaksın. Hiç şansın yok neredeyse. 60 larda falan rahatlarsın. 60'a kadar warriorlar beni fazla zorlamadı ama sonra yerden kaldırmıyorlar seni. Onlardan da uzak dur derim. 60'lardan sonra bütün str charlardan uzak dur derim rogue dışında. Int olarak bir wizard kalıyor, çık hızlı ve iyi vurduğu için flying dragonla alırsın. Ne berbat birşeymiş bu ya diyeceksin. Benim tecrübem bunlar. Gelip biri sen kullanamıyorsun demesin, adam senden 5 kat hızlı vuracak çünkü, o vuruş da seni tekte alacak, heuksal skillerin ise fazla işine yaramayacak str'lere karşı. Full int yapacaksan heuksal açma çok daha iyi. Hybrid yap yapacaksan. O zaman da çok iyi oluyor falan diyorlar. 65'e kadar kastım full int ama bıkkınlık geldi. Bundan sonra 2 int 1 str gideceğim, 6:1 hybrid oluyor bu şekilde. 90+'ya kadar pvp'den uzak duracağım.
Bu arada nasıl yeni karaktere sp kasacaksınız merak ettim..İki tane bilgisayarınız mı var yoksa çift client mi açacaksınız..? Jm eskisi gibi değil biliyorsunuz aman dikkatli olun..
quote:
Orijinalden alıntı: sub-zero
quote:
Orijinalden alıntı: One-X
100 fire - 100 bicheon - 60 cold - 40 light pure int
neden light 40 ? intlerde light nukeler daha iyi vurmuyomu hem sekme özelliği var.
light 40 cünkü %10 magical damage veriyor..aynı zamanda coldun 60 olup 60 snowunun gelmesini için light'tan fedakarlık yapmak gerek..light ı 0 yapan biliorm,item'ına güvenerek :)
ayrıca fire nuke'lerinin maxlandığında ne kadar yüksek vurduğunun farkında mısın bilmem..ayrıca fire imbue skill'iyle weapon skillerini daha güçlü vuruyorsun bu cok fark ediyo light ya da cold imbue skill'inden..light 20 ye düşer cold 80 e cıkarsa light'tan gelen magical damage %5e düşüyor ve snow skill'i sadece %10 artıyor tabi birazda phy defance'ın artar..Güzel bi protector set ile cok can yakarsın :) benim tercihim garment..
Pure Int Spear hakkında diyebileceğim zevkli olması..Ben hybrid yapmak istediğim için öyle yazdım yeni denicem bişi olacak..
master lv artmayacagı ıcın benım gozumde en ıı karakter EU charlardır. onun ıcın eur kas hemde warrıor cleric
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme