Şimdi Ara

Build Önerileri ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi takım verilen emekler sonucunda(Ciddiye alınacak şeyler degil :) ) 72 Lv wiz/Bard sp sini kaşmış bulunmaktayım...Ve şimdiki amacım, bu karakter ile yeni bi karaktere Sp kasmak olacak ancak ne türden bi karakter açacagımı henüz belirleyemedim. Ve siz değerli kişiliklerden Build önerilerini nedenleriyle birlikte dinlemek, öğrenmek istiyorum. Aklımda bi takım şeyler var ancak hepsinin içinde kararsızlık bulunmakta, bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var, Hadi bakalım. Bekliyorum ..,
    NOT: Aktif olduğum serverda zaten kendi 95 Lv. Archer'ım bulunmaktadır, bu yalnızla eğlence amaçlıdır Bow karakterim kasılmaktadır o yüzden Bow karakterini yazmamanızı Rica ederim..

• bussuru build var nası bieş aradıgını yazsan yardımcı olabilirim. pvp mi istiosun job mu kolay level kasma mı eglence mi neler..
  • Hali hazırda bow varmış bir de wizardın var.Bunlar yeter sanırım.Bow her şekilde kullanılabilecek çar.Wizard ise iyi kasar ve uniquede iyidir.İlla kasmak istiyorum dersen wizardın arkasına warrior iyi olur.Pvplerde iddaalı olursun.
  • @FaTaL;
    Sen anlarsın beni, Eskiden ya da hala Glavie'sin sanırım. Ve bende Glavie'e ilgi duymakla beraber çok zevk alıyorum oynarken, Glavie şu 100 cap'ında kötü biraz, ama buna rağmen Glavie karakter kasmamı önerirmisin ?
    @Closek;
    Bilemiyorum ki, ne istediğimi bilsem bunlara yönelerek açıcam bi karakter vede farm yapıcam, ama olmuyor..
  • full str wizard
  • +1 ;
    Ama ciddi olmamız gerekiyor hala karakter açamadım..
  • bence warlock aç. skill fazla çok süper bi rehber var zaten. o rehberi okuduktan sonra warlock oynayasım geldi. xbow kasıyorum şuan. onunla farmlayacağım char warlock olacak. pvp videoları falanda süper

rehber burada http://forum.donanimhaber.com/m_20739894/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub-zero -- 23 Eylül 2009; 12:27:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araştıracagım + Diğer arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını Rica ederim, Çok teşekkürler sub-zero..
  • Çin char için;
    cold100 light100 bow100 full int.

EU için;
    100Xbow+Dager 100warlock.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

Çin char için;
    cold100 light100 bow100 full int.

EU için;
    100Xbow+Dager 100warlock.

ilhan abinin vazgeçemediği built

full str wizard espride COLD BLADE FIRE
  • İlhan abi, Şu anda 100 Lv'da Nukerlerin iyi dönemi diye düşünüyorum. Yarın bi gün 110 gelince, 120 gelince Mastery mutlaka her zamanki gibi 300'de kalacaktır, ve o zamanda; 120Cold/Light olarak dagıtılacak ancak bi build 60 Lv olarak kalıyor ve bu ne olursa olsun tartışmaya çok açık vede şüphelendirici bir konu, Bu konu hakkındaki fikir, görüşlerini bildirir tavsiyelerini söylersen çok mutlu, memnun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadonTR

Araştıracagım + Diğer arkadaşların fikirlerini paylaşmalarını Rica ederim, Çok teşekkürler sub-zero..

ö.d sadece dene warlock hastası oldum rehberi oku yeter
  • @sub-zero;
    Haklısın Warlock sağlam bi karakter ne ch nuker gibi, nede wiz. Ama attack skill i tek bi şekilde, yani çok fazla skill i var ama Görüntü olarak aynı şekilde ve bunun bana zevk veremicegini düşünmekteyim..[sm=alala.gif]
  • quote:

@sub-zero;
    Haklısın Warlock sağlam bi karakter ne ch nuker gibi, nede wiz. Ama attack skill i tek bi şekilde, yani çok fazla skill i var ama Görüntü olarak aynı şekilde ve bunun bana zevk veremicegini düşünmekteyim..[sm=alala.gif]

doğru orası öle hep aynı hareketi yapıyo ama eu charlarda özellikleri yönünden epey üstün. build belirlemek zor iş kolay gelsin valla
  • Sağolasın.. ; Diğer arkadaşların yorumlarını, fikir ve düşüncelerini bekliyorum, Kasacagım Nuker Yada Glavie gibi gözüküyor..Fikirlerinizi bekliyorum
  • okçum var demiştin. ondan memnunmusun? ben 2 char kasacam biri warlockda 2. ne olacak tam emin değilim. istediğim şey gzl job war thieflik kale savaşlarında uni.lerde ezik olmayacak bi build?
  • quote:

Sağolasın.. ; Diğer arkadaşların yorumlarını, fikir ve düşüncelerini bekliyorum, Kasacagım Nuker Yada Glavie gibi gözüküyor..Fikirlerinizi bekliyorum

Nuker ya da glavie demişsin bence sana en uygunu spear nuker, hem heuksal kullanıcaksın hem de nuker olucaksın
  • Mastery artacak bu zaten yüzlerce kez belirtildi, resimler konuldu.
    Ama heuksal nukerler benim gözümde hep dandik kalacaklar.(Hybridleri bilmiyorum, full int'ler öyle.) Bu yüzden heuksal charımı hybrid yapacağım. Öyle de dandik kalırsa silerim satmaya bile değmez.
    Sağlam char arıyorsanız full int nukerlerden uzak durun derim. Nedenlerini istiyorsanız açıklarım.
  • quote:

İlhan abi, Şu anda 100 Lv'da Nukerlerin iyi dönemi diye düşünüyorum. Yarın bi gün 110 gelince, 120 gelince Mastery mutlaka her zamanki gibi 300'de kalacaktır, ve o zamanda; 120Cold/Light olarak dagıtılacak ancak bi build 60 Lv olarak kalıyor ve bu ne olursa olsun tartışmaya çok açık vede şüphelendirici bir konu, Bu konu hakkındaki fikir, görüşlerini bildirir tavsiyelerini söylersen çok mutlu, memnun olurum..

Merak etme, mastery artıyor. Joymax kendini morarttı. Çin karakterler 2 mastery olacak diyordu; fakat geçen KSro ss'inde gördüm mastery 330 olmuştu 105 level sınırı için; muhtemelen 110'da da yine 330 olarak kalır ve çin karakterlerine 3 mastery kullanma imkanı verirler.

Asıl soruna gelince, ne amaçlı bir karakter istiyorsun? PvP, Unique ya da Jobwar? Unique içinse Wizard iyidir. Yok PvP içinse fazlaca build kombinasyonu mevcut. Tavsiyem PvP videolarını izle, beğendiğin birini seç. Jobwar için ise bence en favori karakter çin okçudur.

• Arkadaşlar şöyle bir durum da var ; bir kaç kişi Warlock demiş iyi demiş güzel demiş ama. Ben her zaman söylerim Warlock çok kapsamlı ve karışık bir build. Eğer gerçekten çok ama çok iyi biliyorsa açsın derim. Ama Warlock hakkında çok fazla bilgisi yoksa açmasın çünkü rezil ederler . . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.