Şimdi Ara

Build Önerileri İçin mobafire mi probuild mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar genelde master yi ve trydamere oynuyorum. Bu sitelerden hangisi rün ve itemler için daha iyidir. Veya başka bilgiğiniz siteler var mı?

Diğer sorum master yi için letgal tempo mu yoksa Conqueror rün mü çıkılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 28 Mayıs 2018; 14:47:34 >

• Probuilds’te pro oyuncuların rünleri ve buildleri var. Yani adamlar krşı takımın compuna ve lanedeki rakibine göre rün item dizimi yapıyor.atıyorum karşıda squishy varsa canı az olana çok vur girerken tank varsa biç girersin. Standart bir build bulman zor orada. Mobafire bilmiyorum. Bence kendin yap. İtem zaten tamamen oyunun gidişatına göre.

Master yi oynamıyorum ama 3 rün uyar saldırı devam, lethal, conq. Ben conq alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProBuild daha iyi bence.
    Ve Master Yi rün:
    İSABET: YENİLMEZ - ZAFER - EFSANE: ÇEVİKLİK - SON DARBE
    YAN RÜN OLARAKDA: HAKİMİYET - KAN TADI - AÇGÖZLÜ AVCI
  • Item ve rünler rakibe göre değişir ayrıca oynayışına bağlıdır. Prof oyuncu yapıyor diye %100 doğru değil yani. En mantıklısı kendin deneyerek bulman ama illa netten bakacam diyorsan probuilds en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Item ve rünler rakibe göre değişir ayrıca oynayışına bağlıdır. Prof oyuncu yapıyor diye %100 doğru değil yani. En mantıklısı kendin deneyerek bulman ama illa netten bakacam diyorsan probuilds en iyisi.
    Katılıyorum. Hatta birçoğu tilt olup trolledigide oluyor

LoL tamamen mantıklı düşünme üzerine kurulu bir oyun.

@Trydamere87 O anda en iyi hangi eşya gidecekse o alınmalı. Bu düşünme sürecini hızlandırmak ve doğruluğunu artırmak da tamamen zaman ve pratik isteyen birşey.

Kısacası ezbere build yapma sana o an mantıklı gelen neyse onu al, başkaları ne alıyor onları da dene ve bu sekilde karar mekanizmanı geliştir.

• Bakmak için en iyisi her zaman probuilds olacaktır. Mobatr youtuber yayıncı falan varsa anca onlara bakabilirsin en azımdan içerik türkçe neyin neden olduğunu anlatıyorsa.

Kaldı ki zamanla oynaraka kendi buildini oluşturur hale geleceksin hatta milletin almadığı itemleri bile kullanman gerekebilecek ilk başta ezber build için probuilds.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Gerçek hasar fetişi derken?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Hangi arkadaşların onlar

• buildi bu sitelerden alanlara noob diolar .. evet noobum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.