Şimdi Ara

bujı yağlanmsı hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
9.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üst kapak contası gibi geldi bana, fazla dert edilecek birşey değil. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *President* kullanıcısına yanıt
    Özledik * Başgan *

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım lpg'li ıkı bujı ateşlemediği için yağlanma sanmısız ateşlese bile rolantı yukselmıyor çekiş düzelmiyordu dun usta ateşleme bobını değişti 130 lira kaçtı eğer arıza bobındeyse çözülmüştür eğer yağlanma falan prblemi varsa belli bir süre sonra yine yapcağını tahmın ediyorum...şuanlık( rolantıde düzensizlik zengin karışım yapıyormuş gibi çalışma yaza yüklensen dahi istediğin seviyede gidememe rampada çekiş düşüklüğü yaşayanlar ateşleme bobınınden şüpelnsın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugenç

aracım lpg'li ıkı bujı ateşlemediği için yağlanma sanmısız ateşlese bile rolantı yukselmıyor çekiş düzelmiyordu dun usta ateşleme bobını değişti 130 lira kaçtı eğer arıza bobındeyse çözülmüştür eğer yağlanma falan prblemi varsa belli bir süre sonra yine yapcağını tahmın ediyorum...şuanlık( rolantıde düzensizlik zengin karışım yapıyormuş gibi çalışma yaza yüklensen dahi istediğin seviyede gidememe rampada çekiş düşüklüğü yaşayanlar ateşleme bobınınden şüpelnsın)

Benzinlide buji yağlanması olabilir ama LPG' de olup olmadığını bilmiyordum.

Anlattığınız belirtileri yaklaşık olarak yaşıyorum. Buji kablolarını çekip sırayla bakarken biri ateşlemiyormuş gibi de geliyor. Çekiş düşüklüğü de var. Arabada Bulgar malı bobin görünce şok olmuştum. Gerekirse buji, platin değişimini öne çekip manzaraya bakmam lazım. Olmadı Magnetti bobin alır takarım.

• bobinin üstüne düşün boşuna farklı yerlere masraf yapmayın benım araba benzındede lpg dede aynı idi değiştik bobını bobınlerın zaten belli bı ömrü varmış bıyerden sonra değişmeleri gerekiyormuş.
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Buralardayım, pek yazmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.