Şimdi Ara

bukonuyu acma nedenim koxpun yararları we zaraları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1-banlanmak
    2-ana,bacı sovulmek
    yaraları:
    1-hızlı lwl kasmak
    2-np kazanmak(en sewmedigim)
    3-bnm gibi ogrencilerin odewler icin daha cok zaman kazanması(yanlıs anlamaın bn kullanmıorum)

2sindende daha biliosanız we yarumlarınızı yazarsanız sewinirim.
    bide bn priestim bn kullansam kotu olr mu yarumlarınıızı bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer_salih -- 19 Nisan 2006; 9:56:48 >

• arkadasım 1326 cıktı ondan dolayı hatta bugun server lar kapalı belkı 1327 cıkar koxp artık paralı cok r yapılııo eskiden gm adamın yanına gelıp baned lı odu şimdi bi programla nerde olursan ol
    onermem kendı rızkınla kazan
  • dogru solusunda bi dusunsene bu oyunun hastasısın burakamıosun, we ozel bir kolejde okuosun herken tonlarca odew war snce bu cocuk icin koxp ii olmazmı

edit:suana kadar bi tek 47lwlde koxp kullandım koxp almayı dusunuorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer_salih -- 19 Nisan 2006; 10:43:22 >
  • madem kolejde okuyo derslerıne onem verıyo oyunu bıraksın bu oyunu oynamak zorunda deyilsinki
  • koxp kullanmak istersen kullan ama level kasmak amaçlı kullan yoksa anlaşıllır ve BAN yersin tabi sonra ne yaparsın bilmiyorum.ben koxp kullanıyordum 59 lvl de priest charım gitti şimdi baştan açtım 56 level e kadar kastım koxp ile şuan koxp yok kendim kasıyorum koxpla kasmak daha kolay o kadar

• bence kosp-koxp hiç bi şekilde kullanılmamalı lvl kasmak için olsa bile oyunun türü rpg tabi vakit harcıcaksın emek vericeksin ama dersin koleje gidiyorum çalışıyorum filan git call of 2 oyna cs oyna burdaki oyunun içine etmeyin kosp-koxp kullanan düpe yapanlara
  • Koxpun veya Kospun Yararları diye bişey yok sadece zararları var o kdr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad artı basma mantığı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer_salih

zararları:
    1-banlanmak
    2-ana,bacı sovulmek
    yaraları:
    1-hızlı lwl kasmak
    2-np kazanmak(en sewmedigim)
    3-bnm gibi ogrencilerin odewler icin daha cok zaman kazanması(yanlıs anlamaın bn kullanmıorum)

2sindende daha biliosanız we yarumlarınızı yazarsanız sewinirim.
    bide bn priestim bn kullansam kotu olr mu yarumlarınıızı bekliorum

forumda ne kadar cok alakasız ınsan olmaya basladı
    burdan kazaklardakı anneanneme selamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.