Artı basma sistemini bir GM arkdaşımızdan dinlemişdim burda da bilmiyen yada artı basma bugu arıyan arkadaşlarımıza anlatmak istedim.
İlk önce oyunun bu kasılma statların, artı basma ratelerinin, çarların hızı falan filan o işlerin yapıldığı yer veri tabanıdır. zaten internette araştırısanız az kendi bilgisayarına silkroad server kurma diye az buçuk bu konular hakkında bilgi bulursunuz.
Sistemin artı basma işine bakarsak şu şekilde işliyor. artı basarken veri tabanında sistem 1 ile 100 arasında bir random atıyor(rast gele bir sayı). örneğin +1 in tutma aralığı 0 dan 97 ye kadar aynı şekilde +2 nin tutma aralığı 2 den 96 ya kadar(değerler tamamen sallamadır o kadar detayını bende öğrenemedim bilen varsa alta yorum yapsın öğrenmiş oluruz) +12 nin mesela tutma aralığı 45 ile 50 arası. Siz premium lucky kullanarak bu değer aralığını genişletiyorsunuz ve tutma şansı artıyor.
NOT:belki bilgim yanlıştır kesin kaynaklı bir bilgi değildir. Bir GM den dinlediğim bilgidir. belki oda bizi kandır dı
D12-D14 arası item'lere işlemiyor bu. D1-D11'e basacağın +1 ile D12-D14'e basacağın +1'in tutma şansı aynı değil. Çok çok daha düşük. Item yakma falan da işlemiyor. Ölümüne proof stone kullanacaksın, eninde sonunda +12 olacak. Tüm olay bu. Bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk (200$) harcayan biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: SixSixSix
D12-D14 arası item'lere işlemiyor bu. D1-D11'e basacağın +1 ile D12-D14'e basacağın +1'in tutma şansı aynı değil. Çok çok daha düşük. Item yakma falan da işlemiyor. Ölümüne proof stone kullanacaksın, eninde sonunda +12 olacak. Tüm olay bu. Bir item'i +12 yapabilmek için 2K silk (200$) harcayan biliyorum.
orjin sroda dediğin gibi. hatta bir ara bırakmıştım başladim 20 cap artmıştı o zaman bilmiyordum bir rare vard vardı emanet dedim şuna artı deneyim kayboldu 12d genel pwp server oynuyanlar bu anlattığım şekilde sanırsam. bunuda bizim sw nin GM sinden duymuştum