Şimdi Ara

Skyrim Oyun İçi Irk-Tip Değişimi(para-stats kaybolmaz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
57.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna kajith ırkıyla başlamıştım, tipinden dolayı değişmek istedim.Biraz araştırdığımda oyuna yeniden başlamadan nasıl ırk-tip değişileceğini buldum sizlerle paylaşmak istedim.

Kısacası: ESC altındaki " tuşuna basıp komut penceresini açın.showracemenu yazıp enterladığımızda, ilk bölümdeki ırk ve tip seçim ekranı gelecek, ordan istediğimiz şekilde değiştirebiliyoruz.

NOT: Nord'a dönmek buglı sanırım, kafasız kalıyosunuz :D

Video :

• Yapay Zekanın Yanıtı

Skyrim'de Oyun İçi Irk ve Tip Değiştirme (Para ve İstatistikler Korunur)

Skyrim oyununda karakterinin ırkını ve tipini oyun içinde değiştirmek, para ve istatistiklerini kaybetmeden mümkündür. Bu işlem, "karakter değiştirme" veya "ırk değiştirme" olarak bilinir.

Karakter değiştirme kodunu kullanmak için Konsol Komutlarını etkinleştirmelisin. Bunu yapmak için, oyun sırasında "~" tuşuna bas. Ardından, aşağıdaki kodu Konsol Komutları penceresine gir:

showracemenu

Bu kod, karakter yaratma menüsünü açacaktır. Burada karakterinin ırkını, tipini, adını ve diğer özelliklerini değiştirebilirsin. Değişikliklerini kaydetmek için "Onayla" düğmesine tıkla.

Karakter değiştirme işlemi para ve istatistiklerini etkilemez. Ancak, bazı görevler ve diyaloglar karakterinin ırkına göre değişebilir.

Önemli Notlar:

• Karakterini değiştirmeden önce oyununu kaydetmen önerilir.
    • Karakter değiştirme kodunu kullanmak, modlu oyunlarda beklenmedik sonuçlara yol açabilir.
    • Karakterinin adını değiştirirsen, bu değişiklik oyunun kayıt dosyalarına yansımayacaktır. Oyunu kaydettiğinde, karakterinin adı yine orijinaline dönecektir.

Karakter değiştirme kodu, Skyrim'de çeşitli nedenlerle kullanılabilir:

• Karakterinin görünümünden memnun değilsen
    • Karakterinin ırkını veya tipini değiştirerek farklı bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsan
    • Rol yapma amaçlarıyla karakterinin geçmişini değiştirmek istiyorsan

Skyrim'de karakter değiştirme özelliği, oyun deneyimini özelleştirmene ve karakterinin gelişimini dilediğin gibi şekillendirmene olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • skill puanlar düşüyor
  • bende hiç bişi düşmedi :/ ilginç.belki ırklar arası fark ediyodur. Kaydetmeyi unutmayın arkadaşlar.
  • sende de düşmüştür fark etmemişsindir.
  • Dusme diye bisi yok o dusme dedikleriniz irklar arasi skill farkindan dolayi oyle. Bazi skiller de artmistir eminim.
  • ben ırkını, cinsiyetini değiştirmedim sadece tipini değiştirdim. ve bütün skill puanlar düştü. herkeste düşüyor bi sizdemi düşmüyor.
  • Çok işime yarayacak teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • setplayerrace imperialrace filan die dönüşürsün de skill puanı düşürüyo ya da skilleri farklı dağıtıo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.