ÖNCELİKLE DONANIM HABER YETKİLİLERNE KURANLARNA ÇALIŞANLARNA BİZLERE BU ŞANSI TANIDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR BAŞARILAR DİLERİM
Arkadaşlar bu gün bazı telefonlar aldım bazı firmalar adına arkadaşlarwww.lpgyedekparca.com sitemizi karalıyormuş fiyatlar çok pahalıymışta bilmem neyde burası tartışma yeri değil işine gelen alır işine gelmeyen almaz herkes kendi işiyle uğraşsın ben burda belli bir çevre edinmek insanlara faydalı olup çalıştığım yere ve kendime faydalı olmak istiyorum. bu yüzden lütfen ne benle nede sitem hakkında bir başkasıyla tartışmayın herkese başarılar . ARACINIZIN BULUNDUĞU ŞEHİRDE PARÇASINI AYARINI BULAMAYANLAR PARÇA FİYATLARI PAHALISINA GELEN ARKADAŞLAR SİZLERE YARDIM İÇİN BURDAYIM
Benim gördügüm filtreler oldukca hesaplı bulundugum şehirde 30 tl olan LOVATO SIRALI İÇ FİLİTRE siz de 7.50 TL satılıyor sizin sitede daha nasıl ucuzuna rastlamadım.
teşekkürler kardeşim yeterince kazanıyoruz vatandaşı yormuyoruz iyi geceler
kolay gelsin atiker fast program varmı en son?
prins silverline için program var mı
VAR KARDEŞ YARIN YARDIMCI OLURUM VAKİT BULURSAM
burası forum kardeşim burda bunu tartışır insanlar bilgi paylaşılır,kimine göre pahalıdır kimine göre ucuz sen şimdi kalkıp burda pahalı diyenler yorum yapmasın dersen o zaman bende ucuz diyenlerde yorum yapmasın derim sen forumun admini falanmısın ki kalkıp böyle yazıyorsun git sıcak fırsatlar bölümüne konu aç o zaman burası satış bölümü değil istersen konunu kaldırtayım başka bölüme
prins silverline programı isteyen kardeş evet bende var. zaten prins programıyla aynı . bu programı sana verrim sorun değil fakat bağlantı kuramazsın çünki sadece bayilere activasyon kodu veriyolar activasyon kodunu hollandadan masa üstü bağlantısı kurarak alman gerekir bunun içinde bayi olman gerekir aynı zamanda her bayiye tek bilgisayara kod veriyolar
oguz kardeş atiker fast program var meil adesini yolla ilk fırsatta sana yollarım saygılar
LPG PROGRAMI ARAYAN ARKADAŞLAR ÇOK YAKINDA SİTEMİZDEN LPG PROGRAMLARNININ TAMAMINI ÜCRETSİZ DOWLAND EDEBİLECEKSİNİZ ŞU AN YAPIM AŞAMASINDA MAXSİMUN 10 GÜN SONRA HİZMETE GİRECEK
sendomi kardeş ben kimseye yorum yapmayın demek istemedim bazı arkadaşlar sahtekar olduğmuza varacak hakaretler yazmış sen olsan napardın bi yorum yapmak zorundaydım bir diğer yargılamana gelince ben formda hem vatandaşa faydalı oluyorum hemde çevre ediniyorum bu form hakaret tartışma yeri değil herkes saygılı olcak klavye erkekliği yapmayacak
quote:
Orijinalden alıntı: sendomi
burası forum kardeşim burda bunu tartışır insanlar bilgi paylaşılır,kimine göre pahalıdır kimine göre ucuz sen şimdi kalkıp burda pahalı diyenler yorum yapmasın dersen o zaman bende ucuz diyenlerde yorum yapmasın derim sen forumun admini falanmısın ki kalkıp böyle yazıyorsun git sıcak fırsatlar bölümüne konu aç o zaman burası satış bölümü değil istersen konunu kaldırtayım başka bölüme
önerin için teşekkürler sendomi kardeş yanlız dediğin bölüme gittim ben bişey paylaşmak istedikce alt forum seçmelisin diyip geri git diyo bişey anlamadım yardımcı olursan sevinirim
Elinizde autronic'in filtreleri bulunuyor mu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: LPG YEDEK PARÇA
bazı arkadaşlar sahtekar olduğmuza varacak hakaretler yazmış sen olsan napardın bi yorum yapmak zorundaydım bir diğer yargılamana gelince ben formda hem vatandaşa faydalı oluyorum hemde çevre ediniyorum bu form hakaret tartışma yeri değil herkes saygılı olcak klavye erkekliği yapmayacak
Ben sitenizini fiyatlarını eleştirdim, sonra kalkıp sitenizdeki fiyatları düşürüp bu forumda iftira attığımı yazarak saldırıya geçtiniz. Efendi gibi iş yapacaksanız yapın yoksa bu üyeliğinizde silinir. ebey - kaşif34 - lpg yedek parça