Şimdi Ara

BULAŞICI HASTALIKLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amam sagemın uzcuzlugu ve bellı kesıme hıtap ettıgı de kacınılmaz ve sagem hastalırıda var
  • hemde ne hastalık derin_mevzu kardeş bu hastalığın çaresi bile yok illede sagem dedik ya bu hastalık bulaşıcı bulaşmış bir kere bize
  • bu hastalığa yakalanan başka sagemci yokmu bu forumda
  • yok herhalde
  • ne sagemi yaw nokia hasta ediyo insanı
  • bugüne kadar fazla para veripte nokıa hastalığına yakalanmadım ama kaliteyi ucuza sunan sagem hastalığım artık bulaşıcı hale geldi bana yaklaşmayın sizede bulaşabilr dikkat bu hastalık bulaştımı çaresi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: akton

Sagem i küçümsüyorsunuz da bügün peugeot ların tüm dijital sistemi ve elektronik sistemlerini sagem yapar.Şu an uzaydaki Türksat ların yapımındada katkısı vardır.Belli markalara takılıp kalmışsınız.

onu yapar belki de adamlar telefon yapamiyosa sagem sagem diye inlemenin anlami yok
  • herzaman söylemişimdir istediğimi yapsın sagemde alırım demirdökümde...
  • arkadaşlar sagem x7 ve philips 755 fiyatları aynı
    hangisi daa iyi, hangisini alsam?
  • philipsin pil ömrünün az olduğunu belirtiyorlar, ama sageminki nasıl? bir de x7 video çekiyor ama 4 mb'a ne kadar sığıyor. 15er san.lik görüntü alıyormuşunuz ama kaç tane görüntü alınabilir
  • philips pil konusunda en iyisidir. bunu yanlis duymussun. fakat philipsin melodileri cok kotu ve melodi yuklemek neredeyse imkansiz. 755 de guzel fakat x-7 ile karsilastirirsak tercihim myx-7 derim. x-7 nin cok cekim yapinaca bile satzi en az 3gun.normalda 5-6gun gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 2 Aralık 2004,15:30:08 >
  • simenes sx1 den sasmam

:)
  • +99999 diğerlerine tel demem.hele sageme hiç
    quote:

Orjinalden alıntı: teoman82

simenes sx1 den sasmam

:)
  • bana bulaşmadı bu bulaşıcı hastalık.

neden???

çünkü önceden aşımı olmuştum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackRobe

bana bulaşmadı bu bulaşıcı hastalık.

neden???

cusel bi espri olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: BlackRobe

bana bulaşmadı bu bulaşıcı hastalık.

neden???

cusel bi espri olmus

dostum bana öyle bir bulaşmışki bu hastalık illede SAGEM diyorum... bu noktadan sonra kurtuluş yok bulaşmış bir kere

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.