Şimdi Ara

BULAŞICI HASTALIKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SACEM ........... İNSANIN EN BÜYÜK HASTALIĞI . BENCE SAGEM DÜNYA PİYASASININ EN İYİ VE EN KARİZMATİK MARKASI TELEFONU .

HASTAYIM BU TELEFONA SİZCE..................

• sen sagem hastası değil gerçek hastasın doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonda hassasiyet

sen sagem hastası değil gerçek hastasın doktora git
    hassasiyet biraz agir git bakalim. daha yeni uye olmussun masallah chat sayfasi gibi.biraz sakin ol ve bu forumun amacini asma
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefonumabak

hassasiyet biraz agir git bakalim. daha yeni uye olmussun masallah chat sayfasi gibi.biraz sakin ol ve bu forumun amacini asma

Alıntıları Göster
    Hop hop, kavga yok.. Bu arada telefonda hassasiyet adlı arkadaşı kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Hop hop, kavga yok.. Bu arada telefonda hassasiyet adlı arkadaşı kınıyorum.

Alıntıları Göster
    kardeşim telefonuma bak kıskanan lara yol açık seninle herkonuda tartışırım istersen özele gel..................
    binbaşıya gelince bence o binbaşı falan olamaz tipten kaybeder
  • quote:

kardeşim telefonuma bak kıskanan lara yol açık seninle herkonuda tartışırım istersen özele gel..................

Alıntıları Göster
    Sagem i küçümsüyorsunuz da bügün peugeot ların tüm dijital sistemi ve elektronik sistemlerini sagem yapar.Şu an uzaydaki Türksat ların yapımındada katkısı vardır.Belli markalara takılıp kalmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akton

Sagem i küçümsüyorsunuz da bügün peugeot ların tüm dijital sistemi ve elektronik sistemlerini sagem yapar.Şu an uzaydaki Türksat ların yapımındada katkısı vardır.Belli markalara takılıp kalmışsınız.

Alıntıları Göster
    nokia da baklava yapsa güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettr

nokia da baklava yapsa güzel olurdu

Alıntıları Göster
    Nokia müşterisini buldumu baklavada satar.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: telefonda hassasiyet

bence haddini biras a$iyosun sen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chriseba

quote:

Orjinalden alıntı: telefonda hassasiyet

bence haddini biras a$iyosun sen...

Alıntıları Göster
    yeni arkadaşlar bu tip keskin çıkışlar size zarar getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzen®

yeni arkadaşlar bu tip keskin çıkışlar size zarar getirir.

Alıntıları Göster
    yav firma iyi firmadır da zamanında telsim demode modelleri kakalamaya kalkınca sadem öcü oldu ondandır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakka

yav firma iyi firmadır da zamanında telsim demode modelleri kakalamaya kalkınca sadem öcü oldu ondandır....

Alıntıları Göster
    senin demode dedigin telefonlar zamaninin en iyisiş idiler. bi ericson bi nokia veya alcatel takozlar ve alarm iki oyun saat disinda hic bir ozeligi ve guzelligi olmayan cihazlarla ugrasiyorlardi. bi 922 ile 8110'u ayni kefeye bile koyamassin. veya 5110 varken piyasada ve melodi yuklemekbile lux bir teknolji iken ilk radyolu cep telefonu mc825 vardi. ki bu telefonun uretiminden sonra cep telefonu kendini asip farkli amac ve aksesuar olarak kullanilabilecegi fikri dogdu diger markmalrin aklina.
    ve o program arizali ici slikonla yapistirili tamiri zor olan cihazlari telsim veya sts degil mep ilketisim satti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telefonumabak -- 25 Ekim 2004, 17:39:45 >

• quote:

senin demode dedigin telefonlar zamaninin en iyisiş idiler. bi ericson bi nokia veya alcatel takozlar ve alarm iki oyun saat disinda hic bir ozeligi ve guzelligi olmayan cihazlarla ugrasiyorlardi. bi 922 ile 8110'u ayni kefeye bile koyamassin. veya 5110 varken piyasada ve melodi yuklemekbile lux bir teknolji iken ilk radyolu cep telefonu mc825 vardi. ki bu telefonun uretiminden sonra cep telefonu kendini asip farkli amac ve aksesuar olarak kullanilabilecegi fikri dogdu diger markmalrin aklina.
    ve o program arizali ici slikonla yapistirili tamiri zor olan cihazlari telsim veya sts degil mep ilketisim satti.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu markaları ovme konularını acmayalım

hır gur cıkıyor. bakınız "nokia gibisi var mı?"

abi ister sev ister sevme .. kullan işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanak

arkadaslar bu markaları ovme konularını acmayalım

hır gur cıkıyor. bakınız "nokia gibisi var mı?"

abi ister sev ister sevme .. kullan işte...

Alıntıları Göster
    hassas kendine gel bilgi vereceksen ver yoksa kapi acik
  • quote:

Orijinalden alıntı: esiksbir

hassas kendine gel bilgi vereceksen ver yoksa kapi acik

Alıntıları Göster
    hassas bi korundu bir daha ortalarda yog.
  • quote:

hassas bi korundu bir daha ortalarda yog.

Alıntıları Göster
    esiksbir sana cevabım burası kimsenin babasının malı değil ben de herkes gibi telefon işiyle uğraşıyorum
    telefonuma bak sana gelince ben herzaman burdayım sen de galiba reklam amcı için burdasın söyle sana kaç para veriyor sagem ben sana iki katını vereyim nokıa yayı öv
    ayrıca yaptığım araştırmaya göre şimdiye kadar hep sagem hakkında konuşmuşsun git reklamını sagem sitelerinde yap canım
  • quote:

esiksbir sana cevabım burası kimsenin babasının malı değil ben de herkes gibi telefon işiyle uğraşıyorum
    telefonuma bak sana gelince ben herzaman burdayım sen de galiba reklam amcı için burdasın söyle sana kaç para veriyor sagem ben sana iki katını vereyim nokıa yayı öv
    ayrıca yaptığım araştırmaya göre şimdiye kadar hep sagem hakkında konuşmuşsun git reklamını sagem sitelerinde yap canım

Alıntıları Göster
    askerde çavuştumda burda şimdi kıcı kırık bir ermi olucam beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: buzkan

askerde çavuştumda burda şimdi kıcı kırık bir ermi olucam beyler

Alıntıları Göster
    iyide her yere ayni yazilari yaziyon hele hosgeldin.
  • quote:

iyide her yere ayni yazilari yaziyon hele hosgeldin.

Alıntıları Göster
    NİYAHET GELDİM BABA ARTIK DAYANAMADIM SAGEME LAF ATANLARI GÖRÜNCE DELİ OLDUM SANMASINLAR BU FORUMDA SAGEMCİ YOK DİYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzkan

NİYAHET GELDİM BABA ARTIK DAYANAMADIM SAGEME LAF ATANLARI GÖRÜNCE DELİ OLDUM SANMASINLAR BU FORUMDA SAGEMCİ YOK DİYE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: buzkan

herkez fikrini belirtir. sende belirtirsin. ancak bazilari hizini alamas duvara toslar. sen oyle olma .ben onlara cevap yazmaya bile usenirim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.