kadar kötü bir şey yok. Durduk yerde acı çekiyorum her gün |
Yaygın anksiyete bozukluğu

-
-
Spora gidin hocam. Özellikle sizi fiziksel olarak yoracak bir spora. Bu şekilde beyninizdeki enerjiyi boşaltmış olursunuz. Eğer boş durursanız beynin kaygı merkezleri harekete geçmeye başlar. Aktif olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilaçlardan dolayı kuş zaten öldü beybi
-
Alakası yok kardeşim insanlari korkutmayin. 9 yıl antidepresan kullandım kuş falan ölmedi araliksiz 4 posta. Bu yaştaki erkek kuş öldü diyebilir mi gay falan misin
Kuyruğu siyah ortası ten rengi ucu kırmızı bu kuşun adı nedir
gugucuk
-
ibadet arada onun dışında hepsini yapıyorum hiç bir şekilde geçmiyor ilaçta içmyiorum bide ne önerirsiniz
-
yalvarırım bana yardım edin
-
yalvarırım buna yardım edin
ölüyorum kardeşlerim
-
anksiyeteden korkmak saçma
beynimiz gelecekte olması muhtemel kötü şeyleri hesaplayıp bize gösteriyor
muhtemelen o kötü şeyleri yaşayacağız bu kadar basit ben hiç yanılmadım bütün kötü düşüncelerimi yaşadım yaşıyorum
bu aynen devam edecek geleceğin aynısı geçmiştir geçmişin berbat olmasa geleceği kötü görmezsin bro yani kötü günler geliyor naparsan yap engel de olamayacaksın
-
olm çok kötü bir şey lan 7/24 mide bulantısı ve huzursuzlukla yaşıyorum tranko-buskas bile fayda etmiyor yalvarırım bana yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 11 Kasım 2023; 21:8:31 > -
turk erkeginin muzu
anksiyete bozukluğu yaşayan kişilerin bir çoğu spor yapamayacak halde oluyor hocam siz bi de fiziksel olarak yoracak spordan bahsediyorsunuz. ben hastalığımın başlarında (ileri dereceydim), yataktan kalkamıyordum yani. adım adım aktif hayata geçebildim, şuan örneğin 2 saatlik halısaha maçı çıkartabiliyorum ancak dediğim gibi ilk zamanlar yataktan kalktığım saniye atak geliyordu.
-
Bir kız arkadaş bul biseyin kalmaz. Asosyallikten oluyor
nasıl bulayım hocam bul deyince bulunmuyor ya
-
sizde mi anksiyeteden mustariptiniz hocam ayrıca kullandıysanız hangi ilaçları kullandınız ve nasıl geçti süreç
-
ilk önce şehir hastanesine gittim verdiği ilaç ağır geldi pek de ilgilenmedi zaten. o ilacı hatırlamıyorum sonra özele gittim öyle bir ilaçla başlamanın yanlış olacağını söyledi ve citolesin en küçüğüyle başladık, zamanla en yükseğine gittik. sonra da venegis ekledi yanına ve zamanla citolesi bıraktırdı. şuan halen venegis kullanıyorum. 150lik olanından. ilaç kullandığım sürece bir sorun yaşamıyorum, hayatımın düzenini de oturtana kadar bırakmayı düşünmüyorum, sonrasında bırakmayı deneyeceğim. bu arada 2 günde 1 kullanıyorum uzun süredir yavaş yavaş bırakmaya alıştırmak açısından.
Benzer içerikler
- nefesle bayılma
- tam otomatik kahve makinesi tavsiye
- lisede boy ne kadar uzar
- sjw nedir
- avcı göz
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X