Şimdi Ara

bulaşık makinası, buzdolabı, fırın, çamaşır makinası tavsiye???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekimde evleniyoruz hayırlısıya, beyaz eşya bakmatayız, siemensle boschun glass edition serisinin dışını beğendik ama bir cam diye okadar para verilirmi bilmiyorum. Buzdolabı geniş olsun nofrost olsun ama ses yapmasın bide mumkunse dondurucusu aşağıda olsun istiyorum, gardrop tipide olabilir. 3.500e kadar bütcem var, tavsiyelerinizi alabilirmiyim yardımcı olursanız çok sevinirim ?

ayrıca çamaşır makinası 3000e kadar, 8kiloluk sağlam birde çamaşır makinası tavsiyesi istesem fazlamı şey istemiş olurum :D bulaşık makinası buhar ve damla yapmayacak birşey bakıyorum, siemensi gördüm damla bırakıyor.
    mielenin bu bulaşık makinasını beğendim ama tavsiye edermisinizki ;http://www.mielebeyazes...m/?urun-176-G-4210.html

çamaşır makinasındada mielede beğendimhttp://www.mielebeyazes...run-227-W-5872-WCS.html ama 3100den daha ucuza kaliteli bir öneriniz olurmu acaba :D

bide fırııın :D 2000-3000 arası en fazla bütcemiz :D

Toplam bütçem 10.000 ama zorlarsak 12.000e çıkarız, gerçi 12.000 fiyata ocakda dahil xD

Şöyle kaliteli kullanışlı özellikleri iyi aletler almak istiyorum sonuçta kaç kere alacağız, bilen arkadaşladan tavsiye istiyorum :)

evlenene yuva yapmak sevaptır yardım edin hayrınaa :D
    candoğan hocam özellikle sizden cevap bekliyorum :D :D

• Bosch siemens ve esdegeri markalar dusunuyorum bu arada :D gonul ister miele olsun onun kadar kaliteli olsun ama butcem kaldirmaz :D boschun siemensinde yurtdisinda uretilen modellerini dusunuyorum, ama nerde uretildigini nasil pgrenecegimi henuz cozemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitane bile yanıt yok :(

• Guncel...

Buzdolabinda nofrost kombi tipine karar kildik 500litre uzeri birsey dusunuyoruz boschtan nofrost ama hangisi iyidir bilemedik. Bayiye gittim ama pek bilgi vermedi.
    Camasir makinasina gelince miele ye 3000lira veremeyecegiz 2000liralik miele w3000 serisinden mi alsak ayni paraya bosch mu alsak bilemiyoruz.

Lutfen bilgili arkadaslar yardimci olurmu????

• aslında cevap sende sayılır miele düşünüyorsan hangisini alırsan al farketmez çok kaliteliler bence özelliklerine bak ve birisini seç benim araştırmalım dahilinde miele alırsan ömür boyu sorun yaşamazsın ben çok pahalı diye almıyorum ama ilerideki hedefim miele
  • Galiba benimde butcem yetmeyecek :D ama kendi evime gecince miele istiyorum inşallah :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.