Şimdi Ara

Bulasik makinasi programlari destek lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun samsung dwfn320w model bulasik makinamın kurulumunu yaptırdım denemek icin 3-5 parça bulaşıkla auto programında çalıştırdım. Normalde program seçildiğinde 2 saat 30 dakika sürecek olduğunu gösterdi dijital ekranda. Makina çalısmaya başladı ve 1.5 saat sonra durduğunu ama programın ekranda devam ettigini gordum. 1 saat öylece hareketsiz sessiz bekledi makina. Acaba bu 1 saat kurutma icin ayrılan vakit mı, toplam 2.5 saatlik programa kurutma programı da dahil mı??? Yoksa makina da mı bı sıkıntı var bir cvp veren arkadasım olursa cok mutlu olrum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurutma aşamasıdır muhtemelen. Sonunda program bitti mi peki?
  • Evet program bitti ekranda end ibaresi cikti zaten. Merak ettigim şey kurutma denen asama da makina ne yapıyor da bu kadar uzun sürüyor veya kurutma icin makinanın açık kalması mı gerekiyor. Kurutma bulaşıkların kurumasından mı ibaret bunları da merak ettim bu arada. Cvp icin teşekkürler

• Makine bu aşamada modele göre sıcak suyu tabanda tutarak, yan duvarlara soğuk su doldurarak veya fanı çalıştırarak bulaşıkların kurumasını sağlar. Kurutma aşamasında ses duymazsınız ve süresi ortalama 45 dakikadır.
  • Teşekkür ederim candogan bey muhtemelen benim makine de kurutma asamasindaydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.