Şimdi Ara

Bulaşik makinem Çalışıyor ama Su fışkıtymıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
68.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dunden beri bulasik makinem arizali lutfen yardim edin:(((makinem bosch uzerinde hem musluk isareti hemde yikama isareti yaniyo aksamdan beri ugrasiyorun ama nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Gelen servis kazıkçıymış sanırım

Yukarıda tarif ettiğim çok kolay bir işlem, herhangi bir Arçelik servisinden ventili alsanız çok kolay değişirsiniz, neden denemiyorsunuz ki?

Merhabalar Can bey,

Özel mesaj yazacaktım da benim gibi başına gelen vardır diye foruma yazmak daha güzel olur.

Beko 3915mi model bulaşık makinesi var 7yıllık. Makineyi çalıştırıp program başladığında su almaya çalışıyor. içeride bi vakum sesi oluyor ama su gelmiyor. Ben de programı iptal edip kapadım ve makinenin su giriş hortumunu söktüm, borunun ağzında pislik yok. boru dışarıda iken makineyi başlattığımda ventilde herhangi bir ses hareket yok. ama içerideki pompa çekmeye çalışıyor ve vakum/hava sesi dışarıdan duyulabiliyor.

Buradaki özel servisin birini aradım. Daha öncesinde çamaşır makinemi tamir etmişti. Durumu bahsettim, kartı arızalı 7programlı olduğu için elimde yok yetkili servisten alman lazım 250tl civarında fiyat verir dedi, ventili bahsettiğim halde ventil arızalı değildir diyor.

Şöyle bir sitede kartını buldum:
    www.servismarketi.com
    Arçelik Bulaşık Makinası Kart 1750010300 - Servismarketi
    https://www.servismarketi.com/urun/arcelik-bulasik-makinasi-kart-1750010300/1972

Bu da makinenin üzerindeki ventile benziyor...
    www.servismarketi.com
    Bosch - Arçelik Bulaşık Makinası Ventil - Servismarketi
    https://www.servismarketi.com/urun/bosch-arcelik-bulasik-makinasi-ventil/2217

Makine bi kaç kere su almama sorunu çıkarmıştı. en son hiç almamış. Anneme ait makine bu. farklı şehirde yaşıyoruz, 2parçayı satın alıp haftasonu gittiğimde önce ventili mi test edeyim? Sonra kartı mı deneyeyim? Burada güç kartı yazıyor ayrıca kontrol kartı var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.