Şimdi Ara

bulaşık makinem temiz yıkamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta aldığım PROFİLO BM4221EG bulaşık makinası hiç güzel yıkamıyor. makinanın tuzunu ve parlatıcısını koydum deterjan ise Pril Multi-Perfect Jel kullanıyorum hiç temiz yıkamıyor ne kısa proğramlarda az doldurduğumda nede uzun proğramda çok doldurduğumda bardaklarım hep çizildi tuz ayarı mk.fabrika çıkış ayarında olduğu gibi değiştirmedim ve tm kurutmada yapmıyor bulaşıklarım ıslak kalıyor düşünün makina 3,15 dk. çalışıyor :(( ben yokken kurulum yapılmış sizce servismi çağırmalıyım yoksa yanlış yaptığım bişeymi var :((

• tm saolun ilgi ve alakanız için sanırım servis çağırmam daha doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: özznurr

geçen hafta aldığım PROFİLO BM4221EG bulaşık makinası hiç güzel yıkamıyor. makinanın tuzunu ve parlatıcısını koydum deterjan ise Pril Multi-Perfect Jel kullanıyorum hiç temiz yıkamıyor ne kısa proğramlarda az doldurduğumda nede uzun proğramda çok doldurduğumda bardaklarım hep çizildi tuz ayarı mk.fabrika çıkış ayarında olduğu gibi değiştirmedim ve tm kurutmada yapmıyor bulaşıklarım ıslak kalıyor düşünün makina 3,15 dk. çalışıyor :(( ben yokken kurulum yapılmış sizce servismi çağırmalıyım yoksa yanlış yaptığım bişeymi var :((

Burada Profilo'yu öneren arkadaşların devreye girmesi gerekiyor . Bence servis çağırın 30 gün içerisinde değişim yapma hakkına sahipsiniz
  • WaLLkHaN1905 tşk ederim. bu değişim olayını bilmiyordum ya sorunu gideririz yada ne bilim sorun yok deseler bile değişim yapılmasını isteyebiliyormuyum
  • quote:

geçen hafta aldığım PROFİLO BM4221EG bulaşık makinası hiç güzel yıkamıyor. makinanın tuzunu ve parlatıcısını koydum deterjan ise Pril Multi-Perfect Jel kullanıyorum hiç temiz yıkamıyor ne kısa proğramlarda az doldurduğumda nede uzun proğramda çok doldurduğumda bardaklarım hep çizildi tuz ayarı mk.fabrika çıkış ayarında olduğu gibi değiştirmedim ve tm kurutmada yapmıyor bulaşıklarım ıslak kalıyor düşünün makina 3,15 dk. çalışıyor :(( ben yokken kurulum yapılmış sizce servismi çağırmalıyım yoksa yanlış yaptığım bişeymi var :((

Bu durumu servis elemanını çağırarak yıkananların durumunu gösterdik,ve servis elemanı bize bulaşıkları lavoda sıcak sudan geçirmeden makinaya koymayın dedi ve gitti ,zaten öyle yapıyoruz ama sorun devam ediyor marka değişimi yapmayı düşünüyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

quote:

Bu durumu servis elemanını çağırarak yıkananların durumunu gösterdik,ve servis elemanı bize bulaşıkları lavoda sıcak sudan geçirmeden makinaya koymayın dedi ve gitti ,zaten öyle yapıyoruz ama sorun devam ediyor marka değişimi yapmayı düşünüyoruz.

iyide makinayı zaten bulaşıkla uğraşmayalım diye alıyoruz :(
    demekki makinada sorun yok markada sorun var napcam ben yaaa :((

• özznurr Ö kullanıcısına yanıt
    Makinaya koymadan önce suya tutmak yıkama performansı için faydalıdır çünkü makina suyu filtre edip tekrar kullanıyor filtrelerin temiz kalmasi önemli tuz ayarini bir kademe azaltıp parlatıcı ayarını yükseltin yıkama bitince makinenin kapağını aralayıp yarım saat sonra boşaltın çok faydasıni görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır Makinası Problem
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öznur hanım merhabalar. Yaşadığınız sıkıntılar makinede kullanıma bağlı aksaklıklar olduğunu gösteriyor.

Bardaklarınız beyazladıysa cihazın tuz ayarı yüksektir, suyunuzun sertliğine göre düşürülmesi gerekiyor. Yer olarak nerede oturuyorsunuz? Tuz ayarının nasıl kısıldığını veya kapatıldığını tarif edebilirim.

Yıkama ile alakalı sorunların sıvı deterjandan kaynaklandığını düşünüyorum. Sıvı deterjanlarda yeterli ölçüde ağartıcı olmadığından çay bardakları ve fincanların ağartılmasında, tencerelerin diplerinin temizlenmesinde yetersiz kalır.

İyi bir performans için Finish Quantum tablet kullanmanızda fayda var. Pril Jel'i Hızlı 45'C ve power 55' programlarında kullanabilirsiniz.

Bulaşık makinesi kullanımı konusunda bilgilendirici bir başlık açmıştım, buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53998884/f_//tm.htm#53998884

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 3 Mart 2014; 12:19:54 >

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    tşk ederim önerileriniz için ama hiç temizlemiyo değilim :) pecete ile temizliyorum tuz ayarını düşürmüştüm bide parlatıcıyı ayayrını değiştireyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Öznur hanım merhabalar. Yaşadığınız sıkıntılar makinede kullanıma bağlı aksaklıklar olduğunu gösteriyor.

Bardaklarınız beyazladıysa cihazın tuz ayarı yüksektir, suyunuzun sertliğine göre düşürülmesi gerekiyor. Yer olarak nerede oturuyorsunuz? Tuz ayarının nasıl kısıldığını veya kapatıldığını tarif edebilirim.

Yıkama ile alakalı sorunların sıvı deterjandan kaynaklandığını düşünüyorum. Sıvı deterjanlarda yeterli ölçüde ağartıcı olmadığından çay bardakları ve fincanların ağartılmasında, tencerelerin diplerinin temizlenmesinde yetersiz kalır.

İyi bir performans için Finish Quantum tablet kullanmanızda fayda var. Pril Jel'i Hızlı 45'C ve power 55' programlarında kullanabilirsiniz.

Bulaşık makinesi kullanımı konusunda bilgilendirici bir başlık açmıştım, buradan detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_53998884/f_//tm.htm#53998884

:) sanırım makineden makineye fark var ne dersiniz. tuz ayarını değiştirdim istanmulda oturuyorum h04te 02ye aldım beyzalık sorunum kalmadı ama bu sefer çay bardaklarındaki çay lekeleri çıkmıyor birde deterjanı değiştireyim tabletleri toz oldukları için hiiç tercih etmiyordum ama sanırım yapacak başka bişey yok peki parlatıcı ayarını yükseltmek sizce ne kadar doğrudur ???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.