merhaba; bugün itibari ile evdeki bulaşık makinesi miadını doldurmuş durumda. sabahtan beri forumda inceleme, tavsiye ve yorumları okudum. genelde tavsiye edilen markaların AEG, Bosch, Siemens, Electrolux ve Profilo olduğunu gördüm. lakin bütçe kısıtlı olduğu için alabileceğim modeller:
bu modellerin sanırım hepsi de polinox taban ve çelik olması öneriliyor. ayrıca da Teknosa'da (her ne kadar HOTPOINT ARİSTON önerilmese de) HOTPOINT ARİSTON LBF 520 X TK/HA 5 PRG BULAŞIK MAKİNESİ + FAKIR POWER MAX 2200 CYCLONIC TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 899 TL etiket fiyatıyla ve yanlış okumadıysam çelik taban olması (bir yerde Paslanmaz çelik iç yüzey yazıyordu) ile bana göz kırpıyor . sebebi de aslında kuzenime düğün hediyesi amacıyla almayı düşündüğüm FAKIR POWER MAX 2200 CYCLONIC TOZ TORBASIZ ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE fiyat araştırması yaparken bu ürün paketini gördüm ve bugün bulaşık makinesi ihtiyacının doğması. yardım, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
yok mu bir önerisi - tavsiyesi olan?
acil almam lazım lütfen tavsiyelerinizi esirgemeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme