Şimdi Ara

Bulaşık makinesi bağlantı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar vestel bmh xl610w model bulaşık makinesi siparişi verdik.

Bugun su girişini yaptırttım.Servis gelince hazır olsun baglamada sorun olmasın istiyorum.

Resimleri ekleyecegim sorularımla ilgili.

Makinemizi bağlamayı düşündüğümüz yer ile su gideri ve su alacagi yer arasinda biraz mesafe var. Mutfak dolaplari düzensiz yapılmış biraz.

Bir de kullanma kilavuzunda borunun yer duzleminden en az 50cm en cok 150 cm yukarida olmasi gerektigini yazmislar

Resimi ekledim.gorebilirsiniz.

Simdi dusuncem makineyi tüpün bulunduğu noktaya koymak ve oradan alttan boruyu yerden getirip 45 santim yüksekliğindeki delikten geçirip su giderine bağlamak.

Bu şekilde sağlıklı bir bağlantı olur mu acaba?

Yardımınızi bekliyorum.

Bulaşık makinesi bağlantı yardım Bulaşık makinesi bağlantı yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 30 Eylül 2015; 18:18:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikri olan var mi arkadaşlar?

• Su tahliye hortumunu 45 cm kaldırmanıza gerek yok, çünkü hortum bulaşık makinasının arkasında üst bölüme bağlı bi şekilde geliyor. Siz sadece uçuna ek hortum bağlıyıcaksınız mesafeyi fazla uzun tutmayınız su tahliye ederken ürün hataya geçebilir... Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: Subay74

Su tahliye hortumunu 45 cm kaldırmanıza gerek yok, çünkü hortum bulaşık makinasının arkasında üst bölüme bağlı bi şekilde geliyor. Siz sadece uçuna ek hortum bağlıyıcaksınız mesafeyi fazla uzun tutmayınız su tahliye ederken ürün hataya geçebilir... Şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın ☺

Hocam baglanti yapıldıktan sonra cok uzun olduysa o zaman ne gibi sorunlar oluşur ve sağlıklı çalışmadığını nasil tespit edebiliriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kurutma makinesi yardım edin
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.