Şimdi Ara

bulaşık makinesi yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulaşık makinesi almak istiyorum bütçem kısıtlı, forumda yorumlara baktım. gönlüm profilodan yana fakat diğerlerinin A+ olması, program sayısı, su tüketimi vs. özelikleri kafamı karıştırdı. profilo nun içi tamamen plastik fakat 10 yıl anti korozyon garantisi var. bulaşık makinesi hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların aşağıda fiyat ve su tüketimlerini belirttiğim ürünlerden hangisini tercih etmem hususunda yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.

http://www.regal-tr.com/bulasik-makinesi/bulasik-makineleri/dish-m311 570 tl /12 taksit su tüketimi: 15 lt

http://www.regal-tr.com/bulasik-makinesi/bulasik-makineleri/dish-l-411 620 tl /12 taksit su tüketimi: 15 lt

http://www.vestel.com.tr/beyaz-esya/yikayicilar/bulasik-makineleri/vestel-bmh---m301-w-bulasik-makinesi 620 tl / 8 taksit su tüketimi: 12 lt

http://www.hepsiburada.com/liste/altus-al-434-4-programli-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtaltusal424&categoryId=22156 450 tl /12 taksit su tüketimi: 15 lt

http://www.profiloshop.com/Profilo-Bulasik-Makinesi-BM3120EA_204.html 699 tl/8 taksit su tüketimi: 16 lt

• iyi güzel arçelil servisinde çalışıyorum sana tavsiyem arçelik-beko-altus dan yana neden dersen servis agı yaygın ve garanti sonrasınıda dusunursek eger parcalar cazip profilo bosh samsung gibi markalar ürünü sattıktan sonra pek arkasında durmuyor tecrubeme dayanarak tavsiyem budur bence bir arçelik-beko bayisine ugraman ve detaylı bilgi sahibi olman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademakar

bulaşık makinesi almak istiyorum bütçem kısıtlı, forumda yorumlara baktım. gönlüm profilodan yana fakat diğerlerinin A+ olması, program sayısı, su tüketimi vs. özelikleri kafamı karıştırdı. profilo nun içi tamamen plastik fakat 10 yıl anti korozyon garantisi var. bulaşık makinesi hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların aşağıda fiyat ve su tüketimlerini belirttiğim ürünlerden hangisini tercih etmem hususunda yardımlarınızı bekliyorum. teşekkür ederim.

http://www.regal-tr.com/bulasik-makinesi/bulasik-makineleri/dish-m311 570 tl /12 taksit su tüketimi: 15 lt

http://www.regal-tr.com/bulasik-makinesi/bulasik-makineleri/dish-l-411 620 tl /12 taksit su tüketimi: 15 lt

http://www.vestel.com.tr/beyaz-esya/yikayicilar/bulasik-makineleri/vestel-bmh---m301-w-bulasik-makinesi 620 tl / 8 taksit su tüketimi: 12 lt

http://www.hepsiburada.com/liste/altus-al-434-4-programli-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtaltusal424&categoryId=22156 450 tl /12 taksit su tüketimi: 15 lt

http://www.profiloshop.com/Profilo-Bulasik-Makinesi-BM3120EA_204.html 699 tl/8 taksit su tüketimi: 16 lt

profılo ama plastık tabandır koku yapabılır. sonra vestel tabanı celıktır ıyı yıkar kurutur evımde 503x modelını kullanıyorum .

• Merhaba. Yaklaşık 1-2 ay önce ablama Profilo BM3120EA bulaşık makinesi almıştık hediye, 670TL 10 taksite. Makineden genel anlamda memnunuz. Yıkamada olsun, teknik açıdan olsun bir sorun yaşamadık. Ekonomi 50 derecede gayet güzel yıkama yapıyor.

Sepetleri gayet kullanışlı. Alt sepetin arka tabaklık bölümü katlanabiliyor. Üst sepet piyasadaki diğer bulaşık makinelerine göre daha geniş. Konserve kavanozunu bile rahatça üst sepete koyabiliyorsunuz. Bizim Arçelik'te bu imkansız! Yarım yük özelliği var. Yoğun 70 derece, Ekspres 55 dakika 65 derece ve ekonomi 50 derece programları var.

Tek eksi yönü ekonomi programı 3 saat 15 dakika sürüyor. Ancak o da pek sorun olmuyor. Zira 55 dakikada 65 derecede A sınıfı yıkayan hızlı programı mevcut.

Ben bu modeli size tavsiye ederim. Biz biraz pahalıya aldık. Şuan güzelevim.com.tr'de 609TL+32TL kargo olarak gayet uygun fiyata satılıyor. Yinede alacak olursanız imkanınız varsa spotçulara da sorabilirsiniz.

Fikir vermesi açısından bir kaç fotoğraf ekliyorum. Kusura bakmayın elimde sadece içi doluyken çekilmiş fotoğrafları vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfOkdm17

Merhaba. Yaklaşık 1-2 ay önce ablama Profilo BM3120EA bulaşık makinesi almıştık hediye, 670TL 10 taksite. Makineden genel anlamda memnunuz. Yıkamada olsun, teknik açıdan olsun bir sorun yaşamadık. Ekonomi 50 derecede gayet güzel yıkama yapıyor.

Sepetleri gayet kullanışlı. Alt sepetin arka tabaklık bölümü katlanabiliyor. Üst sepet piyasadaki diğer bulaşık makinelerine göre daha geniş. Konserve kavanozunu bile rahatça üst sepete koyabiliyorsunuz. Bizim Arçelik'te bu imkansız! Yarım yük özelliği var. Yoğun 70 derece, Ekspres 55 dakika 65 derece ve ekonomi 50 derece programları var.

Tek eksi yönü ekonomi programı 3 saat 15 dakika sürüyor. Ancak o da pek sorun olmuyor. Zira 55 dakikada 65 derecede A sınıfı yıkayan hızlı programı mevcut.

Ben bu modeli size tavsiye ederim. Biz biraz pahalıya aldık. Şuan güzelevim.com.tr'de 609TL+32TL kargo olarak gayet uygun fiyata satılıyor. Yinede alacak olursanız imkanınız varsa spotçulara da sorabilirsiniz.

Fikir vermesi açısından bir kaç fotoğraf ekliyorum. Kusura bakmayın elimde sadece içi doluyken çekilmiş fotoğrafları vardı.

çok kibar makıne sesıcok cıkıyormu?

• Orijinalden alıntı: lazpanyol

Sesi az desem yalan olur. Ancak gelen ses motor değil sus sesi. Çok rahatsız edici değil ama yinede sesi çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfOkdm17 -- 9 Ocak 2013; 16:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Sesi az desem yalan olur. Ancak gelen ses motor değil sus sesi. Çok rahatsız edici değil ama yinede sesi çıkıyor.

Anneme Profilo 6284 almıştım. 48 db ses düzeyi vardı. Yıkadığını zar zor duyuyorsunuz.

Sessiz makine için en az 44-48 db arası olmalı bence. 44 olursa çok daha iyi olur tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 9 Ocak 2013; 16:36:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Anneme Profilo 6284 almıştım. 48 db ses düzeyi vardı. Yıkadığını zar zor duyuyorsunuz.

Sessiz makine için en az 44-48 db arası olmalı bence. 44 olursa çok daha iyi olur tabiki.

Katılıyorum size.

Kendi evimdeki makine Arçelik marka 47dB. Ama biraz gürültülü bir makine. Su sesinden ziyade motor sesi çok çıkıyor Arçeliklerde.

• Evet Arçelik'ler su alırken de düdüklü tencere gibi fıslama sesi çıkarıyor

Benim Bosch bulaşık makinem 44dB. Ancak 44dB sanırım içi seyrek olarak doluyken çıkan ses seviyesi. Makinem tezgah altında durduğundan ve içini hınca hınç doldurduğumdan mutfakta yanında otururken bile sesini duyamıyorum 40dB olan Bosch buzdolabımdan daha sessiz çalışıyor.

Profilo'nun önden arkaya 7 bardak alabilmesi şahane bir durum. Piyasada başka hiçbir makinede böylesine sepet derinliği yok. Güle güle kullansın ablanız

Kurutma konusunun da çok abartıldığını düşünüyorum. Aynı enerji etiketindeki bir Arçelik'in vb. de kurutma performansı konusunda farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Evet Arçelik'ler su alırken de düdüklü tencere gibi fıslama sesi çıkarıyor

Benim Bosch bulaşık makinem 44dB. Ancak 44dB sanırım içi seyrek olarak doluyken çıkan ses seviyesi. Makinem tezgah altında durduğundan ve içini hınca hınç doldurduğumdan mutfakta yanında otururken bile sesini duyamıyorum 40dB olan Bosch buzdolabımdan daha sessiz çalışıyor.

Profilo'nun önden arkaya 7 bardak alabilmesi şahane bir durum. Piyasada başka hiçbir makinede böylesine sepet derinliği yok. Güle güle kullansın ablanız

Kurutma konusunun da çok abartıldığını düşünüyorum. Aynı enerji etiketindeki bir Arçelik'in vb. de kurutma performansı konusunda farkı yok.

Teşekkür ederim :)

Aynen dediğiniz gibi Arçeliklerde su alırken bir fıslama sesi var. Hele birde evin suyu çok basınçlıysa o ses daha da garip bir ses oluyor.

Profilo'nun ve Bosch'un sepetleri gerçekten çok güzel. Bulaşık dizerken insanı yormuyor. Bizim Arçeliğin üst sepetine büyük konserve kavanozu koymak imkansız! Ama Profilo'da koyabiliyorsunuz ve üsttede halen biraz boşluk kalıyor :)

Kurutma konusuna gelince sizinle hemfikirim. Forumda çok abartılıyor. Biz kapağını açtıktan sonra 15dk bekliyoruz yarı açık vaziyette ve bulaşıklar gayet kuru oluyor. Forumda bazıları yan-arka duvarlarda su damlacıkları kaldığını söylüyor. E arka duvarda kalan su damlacığının size zararı ne ki?

Ancak Arçeliğin kurutma konusunda hakkını yememek lazım. Bizim makinenin kurutması gerçekten çok güzel. Fan işe yarıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• evet hakkaten abartıyoruz kurutma konusunu. Yapmayın allah aşkına. Bunu servisler nile kabul efiyor. Mahçup ifadeyle abi yspcak bişi yok yeni makineler böyle diyorlar. Bu konuda insanları yanlış yönlendirmeyin. 40 takla atacak şekilde yok şöyle yerleştirin yok bunu şuraya koyun yok kapağını şu kadar açık tut sonra tam aç sonra kapat vs gibi şeyler öneriliyor ayrı başlıklar açılıyor sırf bu sorunun varlığını inkar etmek ya da hafifletmek için. Bu konuda objektif olun lütfen. 44 db bir makinenin 40 b başka bir makineden daha sessiz oldugunu yazmak abartı olabilir ama kurutma sorunu var olan bir gerçek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİM Kİ 48 DB ACAYİP SESSİZ.SADECE SUYU ATARKEN 10 SN VINNN DIYE HAFIF SES YAPIYOR.BIDE SON DURULAMADA COK KÖPÜRÜYOR PARLATICI NEDEN????
  • Arkadaşlar yukarıdaki bulaşık makinelerinden hangisine karar veriyim bi yardımcı olabilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademakar

Arkadaşlar yukarıdaki bulaşık makinelerinden hangisine karar veriyim bi yardımcı olabilirmisiniz...

Hocam mesajınızdaki Profilo güzeldir.

Eğer iç zemini çelik olsun derseniz
    http://www.beyazesyam.com/Arcelik-6230-HT-3-Programli-Bulasik-Makinesi_326.html#0
    bakabilirsiniz.
  • 2006 yılında Ankara itfaiye meydanındaki spotçulardan en ucuz Arçelik bulaşık makinesini almıştım (2programlı) hiçbir zaman bulaşığın kabasını bile almama rağmen cayır cayır yıkıyor, bence hiç program sayısına falan takılma 2 bile çok direk en yüksek derecede çalışacak bence:D ben arçelik tavsiye ederim şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı.
  • bosch almayın servis her daim müşteri hatası diyip işin içinden sıyrılıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.