Şimdi Ara

Bulaşık makinesi kavgası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime çalıştığı yerden hediye çeki vermişler kendisi bizle yaşamıyor biz evde annem babam ben yaşıyoruz kardeşim hediye cekiyle bulaşık makinesi alayim diyor gerek yok alacaksan elektrik supurgesi al dedim bunun icin kavga ettim topu topu 5-6 tabak icin bulaşık makinesi almak sacma geliyor bana maddi olarak ta durumumuz iyi degil bulaşık makinesi sudan tasarruf etcez die elektrik harcayacak zaten kalabalık gelenimiz yok sizin fikirlerinizi alayim dedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eger bulasik makinesini alinirsa gerrcekten elde yikamaya gore tasarrud edilir hem bulasiklari senmi yikiyirsun ? Annen yikiyordur yazik degilmi ? Bulaisk makinesini alin iste gereksiz bi kacga olmus

• Kavga gurultuye gerek yok, o sinirle duzgun karar veremezsiniz. Sakince konusmayi deneyin bence haklisiniz dediginizde. Ev isini yapan kimse -ki bence herkes kendi payina duseni yapmali ama acik konusalim cogunlukla anneler yapiyor, sizde de oyledir farzediyorum- o karar versin buna. En nihayetinde o yaptigi icin neye ne derecede ihtiyac oldugunu o daha iyi bilir ve daha saglikli bir karar verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: smawp

Kardeşime çalıştığı yerden hediye çeki vermişler kendisi bizle yaşamıyor biz evde annem babam ben yaşıyoruz kardeşim hediye cekiyle bulaşık makinesi alayim diyor gerek yok alacaksan elektrik supurgesi al dedim bunun icin kavga ettim topu topu 5-6 tabak icin bulaşık makinesi almak sacma geliyor bana maddi olarak ta durumumuz iyi degil bulaşık makinesi sudan tasarruf etcez die elektrik harcayacak zaten kalabalık gelenimiz yok sizin fikirlerinizi alayim dedim

Hayatında hiç bir gün gidip anne bugün de bulaşıkları ben yıkayayım dedin mi?

• Bulaşık makinası alın bence. Sonucda biriktikce yıkanacak, öyle her ögünden sonra açıp çalıştır diye birşey yok.. 2-3 güne doldurursunuz 1-2 saatde yıkar, annenizde rahata ermiş olur.. Elektrikli süpürge almak bence hata, sonucda alternatifi cok fiyat olarak.. Haftada 2 defa calıstırırsanızda elektrik fatursına maksimum 5-10 lira arası bir fark yansıyor ama sudan tasarruf ile bu durum eşitleniyor.. Sonuc olarak bulaşık makinası cidden annenizi çok mutlu edecektir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.