Merhaba bosch power 55 bulaşık makinesi kullanıyorum makıne ıcerısıne su almıyor kırmızı musluk işareti yanıyor bulaşık makinesini öne doğru çektiğim zaman bazen su alıyor bazen almıyor yıkama başlıyor makineyi içeriye doğru ittirdiğim zaman su almıyor bir de hortumun makineye giriş kısmı olan başlıktan bip diye ses geliyor elımle cevırdıgım de ise ses kesiliyor temiz su hortumun da kırık vs sorun olabilir mi resimleri paylaşıyorum filtrelerini kontrol ettim temiz musluktan su geliyor teşekkürler.
|
Bulaşık makinesi su almıyor hortum dan olabilir mi
-
-
Elektronik su giriş ventilinden olabilir.Ya bozulmuştur ya da kablosu temassızlık yapıyor olabilir.
Vanayı kapatıp makinada ki kırmızı plastik somunu çevirerek su hortumunu sökün.Ardından çeşmeyi açarak akıtın.Akış normal ise hortumda sıkıntı yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 15 Şubat 2021; 8:26:35 > -
Google üzerinden teknit servisler ile muhatap olurken aman dikkat.Çünki yetkili servis adı ile piyasada çok ötesi sahtekarlar var elinizi verince kolunuzu kaptırıyorsunuz .Sonuç üzüntü oluyor.Elinizdeki ürünün marka olarak gerçek servisi oluduğuna ikna olun.
-
Aynı sorunu yaşıyoruz marka Samsung, 2 kez servis geldi 'makineyi kapağı açıkken çekiyorsanız kapak tam kapamıyordur' bu yüzden su almıyordur dedi. Sağ sol yaparak çekiyordum (kapaktan değil) öyle deyince makinenin içini açıp baktılar ama sorun görünmüyor...
Servis gitti 2 gün sonra yine aynısı oldu su almıyor, biraz yerinden oynattım çalışıyor şuan ama sorun devam ediyor 🤷♀️🤷♀️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçersinde su motoru var hocam suyun girdiği yerde oraya baktınz mı hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- philips robot süpürge yorumları kadınlar kulübü
- ev alarm sistemi tavsiye
- inegöl"de mobilya nereden alınır yorumlar
- lav taşlı mangal yorumları
- elektrikli ocak çok yakar mı
- dyson saç şekillendirici
- en iyi blender
- cam silme robotu kullananlar yorumları
- en iyi şarjlı matkap hangisi
- en iyi saç düzleştirici
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X