Şimdi Ara

Roborock S8 Şarj olmama ve Wifi bağlantı sorunu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roborock S8 Sonic Mop satın alma arefesinde iken son dönemde bu ürünü satın alanların yaşadığı ''şarj olmama'' ve ''wifi bağlantı'' sorunlarını görünce biraz araştırma yaptım.

Benim gibi satın almak isteyip de daha önce satın alanların yaşadıkları problemlerden dolayı tedirgin olanlar ve mevcut satın almış ve bu sorunları yaşayanlar için konu hakkında edindiğim bilgileri burada paylaşmak istiyorum.

Öcelikle bu konu özelinde sorduğum bütün sorulara ilgiyle cevap veren ''HİMİ SERVİS'' e de buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Konuyla ilgili sorduğum sorular ve aldığım cevaplar şöyle;

- Merhaba Roborock S8 modelindeki güncel problemler halen devam ediyor mu?

+ 2023 3. ay ve 4.ay üretim olan s8 serilerinde pilin fabrikasyon boş çıkması sorunu var 48 saat şarj edildiğinde toparlıyor genelde.2023 6.ay üretim serilerinde böyle sorunlar yok

- Satın almadan önce bunu nasıl anlayabiliriz?

+ Satıcıya sorunuz.Production date ; 6.2023 yazılı olsun tercihiniz.

- 3.4. 2023 üretim denk gelirse pili boş çıkabilir canınız sıkılabilir ama bununda çözümü 48 saat şarjda bekletmek yada servisten destek almaktır.

+ Mesajlarınızı forumda paylaşabilir miyim ? Müsade var mı?

- tabi herkese yardımcı olmak amacımız himi servis ' ten selamlar

Bu görüşmeden edindiğim bilgilerden sonra bugün siparişimi vermeyi düşünüyorum.Ürünü teslim aldıktan sonra burada sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BijonAnahtarı -- 3 Kasım 2023; 12:29:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roborock S8 Şarj Olmama ve Wi-Fi Bağlantı Sorunları

Roborock S8 robot süpürgenizle ilgili şarj olmama veya Wi-Fi bağlantı sorunları yaşıyorsanız, bu yaygın sorunları gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

Şarj Olmama Sorunu:

• Şarj İstasyonunu Kontrol Edin: Şarj istasyonunun prize takılı ve düzgün çalıştığından emin olun.
    • Temizleme Kontaklarını Temizleyin: Roborock S8'in şarj kontaklarını ve şarj istasyonunun pimlerini yumuşak bir bezle temizleyin.
    • Pilin Gücünü Kontrol Edin: Roborock S8'in pilini çıkarın ve birkaç saniye bekleyin. Ardından pili yeniden takın ve şarj edin.
    • Güç Adaptörünü Kontrol Edin: Şarj istasyonuna giden güç adaptörünü kontrol edin. Hasar veya gevşeklik olup olmadığını inceleyin.

Wi-Fi Bağlantı Sorunu:

• Wi-Fi Ağına Bağlı Olun: Roborock S8'in bağlanacağı Wi-Fi ağının doğru olduğundan ve internet bağlantınızın olduğundan emin olun.
    • Cihaz Ağa Bağlanmıyor: Uygulama üzerinden Roborock S8'i Wi-Fi ağınıza bağlamayı deneyin. Ağ adını ve şifresini doğru girdiğinizden emin olun.
    • Wi-Fi Bağlantısını Sıfırlayın: Roborock S8'in altındaki gizli düğmeye yaklaşık 5 saniye basarak Wi-Fi bağlantısını sıfırlayın. Ardından cihazı yeniden bağlamaya çalışın.
    • Uygulamayı Güncelleyin: Roborock uygulamasını en son sürüme güncelleyin. Güncellemeler genellikle hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içerir.

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, daha fazla yardım için Roborock müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.