Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Yıkama Ayarları (H, r, d, A Değerleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulaşık Makinesi Yıkama Ayarları (H, r, d, A Değerleri)

İl :
    Makine Marka Model :
    Su Sertlik H : xx (00 - 07)
    Parlatıcı r : xx (00 - 06)
    Ekstra Kurutma d : xx (00 kapalı - 01 Açık)
    Sıcak Su A : xx (00 kapalı - 01 Açık)
    En Çok Su Tüketimi Ayarı ?

Servislerin İnsanlara Açıklamadığı Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Mart 2019; 10:20:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bulaşık Makinesi Yıkama Ayarları (H, r, d, A Değerleri)

Bulaşık makinelerinde farklı yıkama ayarları bulunur ve bu ayarlar genellikle harflerle gösterilir. Bu harflerin anlamlarını bilmek, bulaşıklarınızın en iyi şekilde yıkanmasını sağlar.

H (Yarı Yük): Bu ayar, az miktarda bulaşık yıkarken kullanılır.

r (Hızlı): Bu ayar, hafif kirli bulaşıkları hızlı bir şekilde yıkamanıza olanak tanır.

d (Hassas): Kırılgan veya hassas bulaşıklar için kullanılır. Bu ayar, daha düşük su basıncı ve sıcaklığı kullanır.

A (Otomatik): Bu ayar, bulaşıkların kirlilik derecesini otomatik olarak algılar ve buna uygun bir yıkama döngüsü uygular.

Önemli Hususlar:

• Vestel bulaşık makinelerinde 19h hatası, tuz eksikliğinden kaynaklanabilir.
    • Bulaşık makinesi tuz ayarı, makinenin suyunu yumuşatmaya yardımcı olur.
    • Siemens bulaşık makinelerinde parlatıcı ayarı, bulaşıkların daha parlak görünmesini sağlar.
    • Bosch bulaşık makinelerinde kurutma ayarı, bulaşıkların kurutma süresini ayarlar.

Bulaşık makinesi yıkama ayarlarını doğru bir şekilde belirlemek, bulaşıklarınızın temiz ve parlak bir şekilde yıkanmasını sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimseden cevap gelmedi
  • Kullanma kılavuzu okuma alışkanlığımız olmafığından sanki bunları gizli saklı şeyler gibi yazmışsınız.
    Yazdıklarınız zaten cihazların kılavuzlarında yazan şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Kullanma kılavuzu okuma alışkanlığımız olmafığından sanki bunları gizli saklı şeyler gibi yazmışsınız.
    Yazdıklarınız zaten cihazların kılavuzlarında yazan şeyler.
    Kullanım klavuzunda hangi seçeneği kullanacağımız yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Kullanım klavuzunda hangi seçeneği kullanacağımız yazmıyor

Alıntıları Göster
    Yazamaz. Çünkü dünyanın her bölgesinde su sertlik ayarları farklıdır. Siz, musluğunuzdan akan suyun sertlık derecesine göre tuz ve parlatıcı ayarı yapmalısınız. Aslında bunu servisin yapması da lazım ama nerde bizde o işinin ehli servisler. Tek tük kalmışsa kalmıştır.
    Şayet kurutma performansından memnun değilseniz, extra kurutmayı aktif hale getirmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Yazamaz. Çünkü dünyanın her bölgesinde su sertlik ayarları farklıdır. Siz, musluğunuzdan akan suyun sertlık derecesine göre tuz ve parlatıcı ayarı yapmalısınız. Aslında bunu servisin yapması da lazım ama nerde bizde o işinin ehli servisler. Tek tük kalmışsa kalmıştır.
    Şayet kurutma performansından memnun değilseniz, extra kurutmayı aktif hale getirmelisiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam bosch makine aldık lekeli çıkıyor servis geldi yine olmadı

Ankara için bir ayar var mı bu tabletleri kullandık

Finish quantum
    U Green Clean
    Fairy Platinum Plus

• Ankara'da kombine tablet ile birlikte şu ayarları yapmanızı öneririm:

H00
    r02
    d01
    Makine sıcak suya bağlıysa A01, değilse A00

Fairy Platinum Plus'ı denemedim, merak ediyorum. Quantum Oxi kullanıyorum şu an, memnunum. Benim parlatıcı seviyem 1'de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E.C.A Marka klima Nasıldır?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Finish'in her türlü serisinden uzak durun, çok sorun çıkartıyor.

Bence Fairy Platinium ve Pril Gold en iyisi. "Tablet kullandığınız için tuz ve parlatıcı koymayın" diyenleri de dinlemeyin, mutlaka tuz ve parlatıcı koyun, ama en kısık ayara getirin.

Yeni makineler, enerji tasarrufu yapacağım diye, çok kısa kurutma programı kullanıyor. Hatta su tüketimini kısmak için çok komik miktarlara düşürdüler su tüketimini. Tuvalette 1 sifon çektiğinizde 20 litre su gidiyor ama bulaşık makinesi 12 litre suyla bütün bulaşığı yıkamaya çalışıyor. Ben bunları çok doğru bulmuyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Ankara'da kombine tablet ile birlikte şu ayarları yapmanızı öneririm:

H00
    r02
    d01
    Makine sıcak suya bağlıysa A01, değilse A00

Fairy Platinum Plus'ı denemedim, merak ediyorum. Quantum Oxi kullanıyorum şu an, memnunum. Benim parlatıcı seviyem 1'de.
    Hocam çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.