Şimdi Ara

Bulaşık makinesinde çok program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulaşık makinesinde çok program olması avantaj mıdır dezavantaj mı? Yani 6 programlı almak mı yoksa 4 program mı? Uzun süre kullanabileceğim bir makine almak istediğimde neye önem vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbrgnc -- 8 Haziran 2015; 17:38:16 >

• kbrgnc K kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu konuda beklentileriniz çok önemli. Mesala ben bulaşık makinesi alacak olsam 3 programlı da yeter ama daha yuksek daha bol programlı makinelerin kalitesi daha yüksek oluyor
    Mesala 3 programlı makineler alt seviye olduklari için 6 programlı makineler 3 programli makinelerden kalitesi fiyati kullanisligi daha iyi. Bunun için marka örnek vereyim BSH grubu
    Sizin beklentileriniz nedir. 3 programlı makineden aşağı tavsiye etmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani çeyiz için olacak ve iyi bir şey olsun istiyorum. Harcadığı su miktarından temiz yıkamasına, az bulaşık olduğunda kullanabileceğim programından tıka basa doluyken de yıkayabilme potansiyeli önemli mesela. Kimden duydum bilmiyorum ama çok programlı olan makinelerin ömrü çok uzun olmazmış diye bir söylem vardı.
    Sizin beklentiniz pek fazla değil sanırım.Profilo BM3121EA modeline bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok programlı olmasının ne avantajı olur bana? Yani beklentim ne olabilir? Çok ilgili değilim aslında o yüzden biraz soru yağmuruna tutuyorum
    Isterseniz 6 programli da alabilirsiniz ama beklentilerinizi 3 programlı makine de karşılıyor. 6 programlı makine alsanız avantajları program fazlaligi az kalite farki çelik taban ekstra kurutma basınç artirma gibi fonksiyonlar suyun bulanikligina göre suyu kullanma gibi avantajları olur. Acikcasi bunların hepsini kullanacağım derseniz 6 programli alin ama kullanmayacaksaniz boşuna daha fazla para ödemeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman biraz düşünüp kafa yormak gerek. Teşekkürler yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrgnc

Arkadaşlar bulaşık makinesinde çok program olması avantaj mıdır dezavantaj mı? Yani 6 programlı almak mı yoksa 4 program mı? Uzun süre kullanabileceğim bir makine almak istediğimde neye önem vermeliyim?

hiç bir numarası yok. firmaların pazarlama taktiği. biri 40 da biri 50 de biri 70 de yıkıyor. 70 tl lik paşabahçe tabak seti yıkayacağız 2500 tl vermenin alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Orijinalden alıntı: kbrgnc

Arkadaşlar bulaşık makinesinde çok program olması avantaj mıdır dezavantaj mı? Yani 6 programlı almak mı yoksa 4 program mı? Uzun süre kullanabileceğim bir makine almak istediğimde neye önem vermeliyim?

hiç bir numarası yok. firmaların pazarlama taktiği. biri 40 da biri 50 de biri 70 de yıkıyor. 70 tl lik paşabahçe tabak seti yıkayacağız 2500 tl vermenin alemi yok

Mantıken düşününce öyle tabi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.