Şimdi Ara

Bulaşık makinesinin içinde su kalması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nihayet çözüldü sorunumuz. Bütün boruları, gideri vs kontrol etmiştik sorun yoktu. Problem bulaşık makinesinin sol tarafında bulunan, suların geçtiği kanallar olan beyaz büyük plastik parça, matrix diye de geçiyor adı. Kireç vs bunun içinde ince yerlere dolmuş, çıkarıp içine kireci çözecek kimyasallar ile müdahale etmek gerekiyor. Ben çıkarmadım, boşta iken beyaz sirke, karbonat ve biraz da kireç çözücü detarjandan içine sıktım ve yüksek sıcaklıkta en kısa programda yıkadım. Sonrasında tahliye etmeme problemi kalmadı. Tıkanma da, bizim bitkisel diye kullanmaya başladığımız tabletlerden oldu muhtemelen. Tam çözülmediler, zaten beyaz toz şeklindeler. Fairy, bingo gibi sıvı kapsüllerle yıkamaya geçtik tekrar. Temizlikten sonra bir kere bile su kalmadı içinde. Boşuna tahliye pompasını değişmiş olduk..

Bu arada bizdeki sorun, program sonlarında kalan pis su idi. Bazı arkadaşların makinede su yokken ve kapalı iken durduk yere su birikmesi problemi var, o muhtemelen temiz su girişindeki ventilin kaçırmasından oluyor, orda su temiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsr -- 21 Aralık 2024; 16:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.