Şimdi Ara

Bulduğum Yavru Serçe Çok Ötüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gün önce bir yavru serçe buldum yerde. Tüylerinin büyük bir kısmı çıkmış. Sadece boyun bölgesi ve karın bölgesindeki tüyler seyrek. Hala daha ağzını açıyor yemek için. Bulduğumdan beri yumurta sarısı, sinek, karınca, örümcek ile besledim. Yalnız şöyle bir durum var. Sürekli ötüyor gündüzleri. Yani insanı canından bezdiriyor artık. Yemek veriyorum sürekli istiyor ve patlayacak diye korkuyorum artık. Bilen biri varsa bana anlatabilir mi bu kuş ile ne yapmalıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyuyas

Arkadaşlar 4 gün önce bir yavru serçe buldum yerde. Tüylerinin büyük bir kısmı çıkmış. Sadece boyun bölgesi ve karın bölgesindeki tüyler seyrek. Hala daha ağzını açıyor yemek için. Bulduğumdan beri yumurta sarısı, sinek, karınca, örümcek ile besledim. Yalnız şöyle bir durum var. Sürekli ötüyor gündüzleri. Yani insanı canından bezdiriyor artık. Yemek veriyorum sürekli istiyor ve patlayacak diye korkuyorum artık. Bilen biri varsa bana anlatabilir mi bu kuş ile ne yapmalıyım.

böcek karınca sinek vs verme.Pirinç ver haslanmıs patates vs ekmek için suda koy.Kendisi yiyorsa yesin o akıllıdır ne kadar yiyip yemecegini biliyor.Kuş büyüdüm doğasını salın imkanınız varsa veterinere götürün baksın durumuna büyüdümü salın sevap işleyin tabi nerede oturduguna bağlı arkadaslarının oldugu yerde salın kargalar vs rahat bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 10 Ağustos 2015; 0:45:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

Arkadaşlar 4 gün önce bir yavru serçe buldum yerde. Tüylerinin büyük bir kısmı çıkmış. Sadece boyun bölgesi ve karın bölgesindeki tüyler seyrek. Hala daha ağzını açıyor yemek için. Bulduğumdan beri yumurta sarısı, sinek, karınca, örümcek ile besledim. Yalnız şöyle bir durum var. Sürekli ötüyor gündüzleri. Yani insanı canından bezdiriyor artık. Yemek veriyorum sürekli istiyor ve patlayacak diye korkuyorum artık. Bilen biri varsa bana anlatabilir mi bu kuş ile ne yapmalıyım.

böcek karınca sinek vs verme.Pirinç ver haslanmıs patates vs ekmek için suda koy.Kendisi yiyorsa yesin o akıllıdır ne kadar yiyip yemecegini biliyor.Kuş büyüdüm doğasını salın imkanınız varsa veterinere götürün baksın durumuna büyüdümü salın sevap işleyin tabi nerede oturduguna bağlı arkadaslarının oldugu yerde salın kargalar vs rahat bırakmaz

kanat hareketleri yapmaya başladığı için böcek vs. veriyorum. Gözlemlediğim kadarıyla da ebeveynleri bu yöntem ile besliyor. Protein içeriğinin yüksek olması gerektiğini söylemişlerdi gerek yeni tüyler için gerek kas gelişimi için. Sanırım yalnızlık çekiyor kerata. Avcuma alınca susuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

quote:

kanat hareketleri yapmaya başladığı için böcek vs. veriyorum. Gözlemlediğim kadarıyla da ebeveynleri bu yöntem ile besliyor. Protein içeriğinin yüksek olması gerektiğini söylemişlerdi gerek yeni tüyler için gerek kas gelişimi için. Sanırım yalnızlık çekiyor kerata. Avcuma alınca susuyor

olabilir yinede böcek canlı vs vermemeniz daha sağlıklı ekolojik sistem bozmamanız açısından kuş salındımı rahata alısmaması için.Meyve vs kuş yemide olur verirseniz daha iyi olur her neyse insallah bir anca büyür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.