Sadece dışarıda yapılan börek değil dışarıda yediğim çoğu şey bana dokunuyor hocam. Ne yersem yiyeyim ya tuvalet sorunu ya mide bulantısı çekiyorum. Normalde çok rahat bitirebileceğim bir tabak yemeği dışarıda bitiremiyorum. Psikolojik mi acaba merak ediyorum. |
BÜLENT BÖREK'Mİ YOKSA LEVENT BÖREK'Mİ ? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ligoflecindsSadece dışarıda yapılan börek değil dışarıda yediğim çoğu şey bana dokunuyor hocam. Ne yersem yiyeyim ya tuvalet sorunu ya mide bulantısı çekiyorum. Normalde çok rahat bitirebileceğim bir tabak yemeği dışarıda bitiremiyorum. Psikolojik mi acaba merak ediyorum.
Aynı şekilde hocam. Yağlardan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü evde annem de kullandığı yağı değiştirdiği zaman hemen midem etkileniyor. Dışarıda da kullanılan yağın, malzemenin kalitesi tartışılır. Psikolojik etkisi de olabilir emin değilim hiç ama her halükarda dışarıda yemek yemek zaten iyi bir şey olmadığı için bu da beni rahatsız etmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorBörek, hamur bırakalı çok oldu. Bir ara sığır gibi olmuştum. 27 kg verdim dipçik gibi oldum. Yemenin sonu yok.
3 yıldır bıraktım hamur işini
huzur buldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa3 yıldır bıraktım hamur işini
huzur buldum
Alıntıları GösterKeşke bizde bırakabilsek
Arkadaşlar şu anda Ümraniye merkez Levent börek deyim ilk defa geldim hakikaten börekler bir harika
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E89925F75İkisinden de hiç yemedim pahalı mı acaba? Tatları nasıl?
Kilosu 45 lira fena deilde çok yağlı yuglu birşey kesiyor insanı hemen
o paraya et alıp yeriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: HimuKenshiKilosu 45 lira fena deilde çok yağlı yuglu birşey kesiyor insanı hemen
Alıntıları GösterEvet kardeş biraz pahalı ama değer
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Evet kardeş biraz pahalı ama değer
Alıntıları Gösterlezzeti ala bülent börek
quote:
Orijinalden alıntı: izayoilezzeti ala bülent börek
Alıntıları Gösterİnşallah bir günde Bülent böreğe gideceğim
Zannetmiyorum hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mario
Zannetmiyorum hocam.Neyi zannetmiyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Neyi zannetmiyorsunuz ?
Alıntıları Gösterben de zannetmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: olishernandezben de zannetmiyorum.
Alıntıları GösterNeyi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77Neyi ?
Alıntıları Gösterne neyi
-
Hocam dedim ya edirne borekcisi icin.Sizde dediniz edirne disinda baska yerde subesi var mi diye.Ben de yoktur diye dusundugum icin edirne disinda baska yerde subesi oldugunu zannetmiyorum dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Mario
Hocam dedim ya edirne borekcisi icin.Sizde dediniz edirne disinda baska yerde subesi var mi diye.Ben de yoktur diye dusundugum icin edirne disinda baska yerde subesi oldugunu zannetmiyorum dedim.Anladım
Tamam
Levent orjinali
Edirne merkezdeki börekçiden bahsetmekte arkadaş ama bence Ziraat bankasının karşısındaki Deniz Börek daha bir efsane bayılarak yerdik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X