Şimdi Ara

### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
10
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen aydınlatın bizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurakkas

2.ogretim harclari ne zaman yatacak bilen vami.
    e-kayittan sonrami ?

edit:2. ogretime e-kayit yok diyorlar bilginize.

kaynak var mı 2. öğretimlerin e kayıt durumuyla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Romance

quote:

Orijinalden alıntı: onurakkas

2.ogretim harclari ne zaman yatacak bilen vami.
    e-kayittan sonrami ?

edit:2. ogretime e-kayit yok diyorlar bilginize.

kaynak var mı 2. öğretimlerin e kayıt durumuyla ilgili?

somut birsey yok.
    siz yinede arastirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 287 time

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen aydınlatın bizi..

ön kayıt ile ilgili hiçbir bilgi yok. yani ön kayıt falan yok
  • True Romance kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum :) Birde kayıt için çok az belge istemiyorlar mı ya insan kuşkulanıyor haliyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 287 time

eyvallah dostum :) Birde kayıt için çok az belge istemiyorlar mı ya insan kuşkulanıyor haliyle :D

hocam e devlettten yapcağım için bakmadım bile
  • İktisat İ.ö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt için gayet güzel bir web sitesi hazırlamış okul. Oradan yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz.

Burdan
  • Yaz usta beni de Geomatik Müh. Ben de E Devletten kkayıt yaptıracağım İzmir Aydın Mugladan gelecek olanlar bi mesaj atsin

• aynn bende kuşkuluyum cok az belge istiyorlar :D
    ftr bölümüne kayıt yaptırcam sağlım yüksek okulu
    1-diploma
    2-12 adet fotograf
    3-askerlik tecil belgesi(asker durumu belgesi yerine geçiyormuş arayıp sordum)
    4-nüfüs cüzdanı onaylı örneği(fotokopi heralde :D)
    5-ikametgah beyanı
    bide katkı payı/öğretim üceti fln diyor nereye ne kadar yatıracaz?
    başka bişe yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertoğlan -- 29 Temmuz 2015; 1:02:56 >
  • Hayırlı olsun arkadaşlar hepinize

İzmir hocam
  • mertoğlan M kullanıcısına yanıt
    hocam ikametgah falan yazmıyordu web sitesinde ancak ösymnin sitesinde yazıyor.
  • bende Izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberCombat -- 29 Temmuz 2015; 10:56:51 >
  • 287 time 2 kullanıcısına yanıt
    aynn bende o farkı fark ettim ama genede o belgeyi yanımda bulundurcam nolur nolmaz
  • diş
  • yav konyadan taşıncaz zonguldaka adamlar ikametgah mı istiyor ben bu yönetimin yaaa.18 e daha basmadım tıpta kayıt için gerekli olan şeyler ne aydınlatabilirmisiniz?
  • Makine muhendisligi okuyorum sorusu olan varsa yardimciyardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canhatti

Makine muhendisligi okuyorum sorusu olan varsa yardimciyardımcı olabilirim.

hocam soru değilde, Genel olarak okul, hocalar, çevre, derslerin zorluğu, vs. hakkında bir yazı yazarsan çok makbule geçer.
  • True Romance kullanıcısına yanıt
    İlk olarak Zonguldak'tan bahsedeyim. Kendi halinde ufak, rahat, sahil boyu üzerine kurulmuş bir şehir. Büyük şehirlerden gelecek olanlar için küçüklük ilk başta sorun olsa da zamanla alışılıyor. Neredeyse bütün apartmanların deniz görmesinin handikabı bayırlar. Şehirde bayır çıkmaktan bir süre sonra kondüsyon üst seviyede gezeceksiniz. Okulun merkez kampüsü (iibf ilahiyat fen edebiyat mühendislik besyo) şehrin ortasında sahille dip dibe sayılır. Karşısında şehrin tek avm si var onun hemen yanında da Dedeman otel. Avm büyük olmasa da ihtiyaç görmeye yeterli. Bu avmlerin yanında denize sıfır koy var. İnsanlar genelde orada içer muhabbetini yapar kimse kimseye karışmaz. Kozluda(kampüse 5 dakika) belediyenin yaptığı piknik alanları var piknik sever biriyseniz denize sıfır piknik yapmak güzeldir.Şehrin çarşısında gündüz adım atacak yer bulamazken akşam 8 den sonra ise insan göremezsiniz ama üniversite çevresi nispeten daha iyi. 12-1 e kadar canlı sayılır.Kozlu için bir şey diyemeyeceğim ama orasının da merkez gibi olduğunu duydum.
    Dersler olarak makine mühendisliği okuyorum ona göre baz alarak yorum yapabilirim. Ders geçme sistemi vizelerden alabildiğin kadar yüksek alıp finalde 35'i geçmeye çalışmak diyebilirim. Vizeniz iyi olsa bile finaliniz eğer 35'den aşağıdaysa o dersten kalıyorsunuz. Çan sistemi olduğundan dolayı vizenin yüksek olması önemli. Finalin telafisi olsa da vizenin olmadığı için hem gezin sosyalleşin hemde dersinizi salmayın derim. İkisi nasıl olacak diyorsanız merak etmeyin oluyor. Öğrenci sayısı çok olduğundan dolayı hocalar genelde öğrencileri geçirmeye çalışıyorlar bazı istisnalar var tabi.
    Okulda hoca işi tamamen sizin şansınız. Matematiği slayttan anlatan bir hocaya da denk gelebilirsiniz her şeyin çıkarımını yapıp dibine kadar anlatan hocaya da. Ben bu sene 1. sınıfı bitirdiğim için 3 4 mesleki dersi aldım. Mesleki derslerden memnun kaldım diyebilirim. Bu derslerde olabildiğince uygulamalı gitmeye çalışıp öğrenmek istenen öğrenciye her zaman yardımcı olan hocalarımız var. Hazırlık okuyacak arkadaşlar varsa okumamalarını tavsiye ederim.
    Yurt konusunda bir dönem özelde bir dönem kyk yurdunda kaldım. Kyk yurtları okulun içinde olduğundan dolayı tam olarak öğrenciliğe adapte oluyorsunuz. Erkekler 6 kişilik odalarda kalsa da bi zaman sonra alışıyorsunuz, keyifli geçiyor. Özel yurtlar ise genelde kozlu ve merkezde oluyor. 4 kişilik odalar ortalama 450 500 civarında yurtların servisleri var ama yemek olayı biraz sıkıntılı oluyor. Kızlar için yurt seçenekleri hem daha çok hem daha ucuz.
    Genel olarak konuşursam yukarıda da arkadaşın dediği gibi şehir ilk başta küçük olduğundan sıkıcı gelebilir ama herhangi bir küçük şehirde bu kadar öğrenciyi sıkmayan bir şehir bulmanız gerçekten zor olur. Zaten arkadaş çevreniz genişlemeye başladıktan sonra şehrin küçük olması sizi pek etkilemeyecek.

• hocam hazırlığı neden tavsiye etmiyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.