Şimdi Ara

### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
10
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bayanlar hazırlık binası nerede? bide iö yüm ben hazırlığıda akşam mı gidicem nasıl olacak? bilgisi olan varsa yazsın lutfen tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Romance

hocam hazırlığı neden tavsiye etmiyorsun?

Hazirligi tavsiye etmememin sebebi bir kere merkez kampüste olmayacaksin kozluda olacaksin. Sadece hazirliktakilerle kaynasacaksin. Ayriyetten eğitim turkce oldugundan dolayi ingilizcenin ustune dusmezsen zaten öğrendiğini kisa sürede unutacaksin. Bana 1 sene bosa zaman kaybi ayriyetten universitenin en rahat senesi olarak geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2. öğretimim sıkıntısız bir şekilde e kayıt yaptım. harçlar 28 temmuz- 5 agustos arasında yatacakmış. e kayıt yaparken son aşamada onu söylüyor. yani e kayıt dönemi bitmeden 2. öğretimler harçları yatırmalı.(bizim okul için geçerli yanlıs anlaşılma olmasın teleşa kapılmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 30 Temmuz 2015; 15:18:29 >
  • Ön kayit var mi ? kesin bilen biri soyleyebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssaxz

Ön kayit var mi ? kesin bilen biri soyleyebilir mi

özel yetenek ile alan bölümlerde var. diğerlerinde yok
  • Sadece ikinci öğretim harçları var değil mi.İlk kayıt olduğumuzda bizden de para alıcaklar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan[TR]

yav konyadan taşıncaz zonguldaka adamlar ikametgah mı istiyor ben bu yönetimin yaaa.18 e daha basmadım tıpta kayıt için gerekli olan şeyler ne aydınlatabilirmisiniz?

up
  • Cok fazla 2.Ogretim var bende 2.O.
  • quote:

quote:

yav konyadan taşıncaz zonguldaka adamlar ikametgah mı istiyor ben bu yönetimin yaaa.18 e daha basmadım tıpta kayıt için gerekli olan şeyler ne aydınlatabilirmisiniz?

up

kardeşim ikametgah görünmüyor ama sen siteyi iyice araştır
    http://kayit.beun.edu.tr/icerik/83/ilk-kayit-icin-gerekli-belgeler

• Yaz hocam diş hekimliği. Okul nosunu nasıl öğreniyoruz

• Arkadaşlar eğitim fakültesini kazananlara Ereğli ile ilgili bilgi verebilirim, soracakları sorular varsa PM atabilirler. Bu arada merkezdeki arkadaşlar haftasonları Ereğli'ye de uğrayabilirler, şirin bir sahil kentidir, Erdemir'den dolayı gelişmiş ve yine fazla olmasa da sosyal imkanları bir nebze daha iyi denebilir, kafeler vesaire olsun..

### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ###
    [simage]https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/10896154_10153034255404446_3858218191428184058_o.jpg
    [/simage]

KDZ. Ereğli Sevgi Barış Dostluk Festivalinde de şöyle bir görüntü oluşur 3 gün boyunca.. Bu sene AKP kazandı belediyeyi, biraz daha pasif festivaller..

http://www.zonguldak.net/wp-content/uploads/2014/05/eregli.jpg

• Merkezde canlı muzik , bar , pub vs var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lombardooo

Arkadaşlar eğitim fakültesini kazananlara Ereğli ile ilgili bilgi verebilirim, soracakları sorular varsa PM atabilirler. Bu arada merkezdeki arkadaşlar haftasonları Ereğli'ye de uğrayabilirler, şirin bir sahil kentidir, Erdemir'den dolayı gelişmiş ve yine fazla olmasa da sosyal imkanları bir nebze daha iyi denebilir, kafeler vesaire olsun..

[simage]https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/t31.0-8/10896154_10153034255404446_3858218191428184058_o.jpg
    [/simage]

KDZ. Ereğli Sevgi Barış Dostluk Festivalinde de şöyle bir görüntü oluşur 3 gün boyunca.. Bu sene AKP kazandı belediyeyi, biraz daha pasif festivaller..

http://www.zonguldak.net/wp-content/uploads/2014/05/eregli.jpg

Ereğli candır hocam
    Ereğli plajından daha iyi bir plaj var mı peki zoguldakda?

• Hocam merkeze pek hakim degilim ama giderken goruyorum guzel plajlar var koy gibi, değirmenağzı plaji var en bilindigi.. ereglide erdemir plaji var oraya giris ucretli mi olmustu ogrenci karti ya da erdemir karti gosteren mi girebiliyordu oyle bir seydi, orasi biraz daha elit ve duzenli.. belediye plaji var. Sehrin gerisinde köseağzi var burasi koy gibi bir yer gorunum olarak cok hos bakabilirsin internetten.. eregli hakkinda bilgi isteyen bir baskasi daha olursa buraya detayli bir yazi yazabilirim..

• 5 sene sonunda makine mühendisliğini bu sene bitirdim. Şehre ve halkına lanet ede ede ayrıldım. Zonguldaklıdan başka da Zonguldak'ı öveni görmedim. 500 tane olay sayarım burda, bunları yazarken aklıma gelenler bile beni sinir ediyor. Kazanan arkadaşlar, yapacak birşey yok. İdare edip dersinize çalışıp mezun olacaksınız. Makine mühendisliği bölümünün eğitimi hakkında soruları olanlar ulaşabilir. Elimden geldiğince her sene herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gesaffelstein

5 sene sonunda makine mühendisliğini bu sene bitirdim. Şehre ve halkına lanet ede ede ayrıldım. Zonguldaklıdan başka da Zonguldak'ı öveni görmedim. 500 tane olay sayarım burda, bunları yazarken aklıma gelenler bile beni sinir ediyor. Kazanan arkadaşlar, yapacak birşey yok. İdare edip dersinize çalışıp mezun olacaksınız. Makine mühendisliği bölümünün eğitimi hakkında soruları olanlar ulaşabilir. Elimden geldiğince her sene herkese yardımcı olmaya çalışıyorum.

+1 arkadaşlar bu abimizle konuşabilirsiniz bende konuşmuştum tercih yaparken
  • Tıp fakultesi...izmirden geliyorum.kucuk yer sıkınti cekersin diyorlar ama hayirlisi

• ÖNEMLİ: arkadaşlar zonguldak caycuma havalimanının iç seferlere açılması için imza kampanyası başlatıldı. Sadece zonguldak için değil, karabük ve bartın da olmak üzere toplam 110-120 bin öğrenci için çok çok iyi olur. Kesinlikle destek olun 10 saniye sürmüyor. TŞK

LİNK

• radyo ve televizyon programcılığı 2. öğretim istanbuldan geliyorum harç yatırdım online kayıtta yaptım sıkıntı olmadı
  • Değerli dostlarım. Üniversiteye geldim bugün İstanbuldan. E-kayıt yaptırmıştım fakat dosyaları bugünde kabul ediyorlar ve çok güleryüzlüler. Bilmiyorum ileride ne olur. Öğrenci kartını da aldım hemen. Biraz yokuşlu olmasına rağmen alışılmayacak bir yer değil. Manzara çok güzel. Vakit kısa olduğundan büyük geziyi sonraya bıraktım. Bir kaç foto çektim, grili bina çevre, inşaat ve geomatik mühendisliği binası. İçi biraz eski ama görevli diğer dönem yeni bitmiş binaya taşınacaksınız yüksek ihtimal dedi. Yeni bina güzel gerçekten.

Diğer fotoğrafta fen edebiyat fakültesi. Şimdilik bu kadar, sorusu olan varsa 5 e kadar buradayım. Kozluyu gezeceğim :)

### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ### ### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ###

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.