Merhaba arkadaşlar.
Dün sıfır c3 manuel feelbold paket aracımı teslim aldım. Alırken teslim almadan önce kaporta ekspertizi yaptırdım yerinde ve sorunsuzdu. 3.7 km deyken teslim aldım.
Aracı alıp yola çıktıktan sonra 40 km yol yaptıktan sonra 2. viteste 2500 devirdeyken gazı bıraktığımda 1900 devire inene kadar sanki raterdar çekilen otobüs gibi ince bir uğultu sesi farkettim. Tüm viteslerde denedim, sadece 2. viteste bu dediğim devir aralıklarında yapıyor. Servisi aradığımda daha parçalar yeni olduğunu alışma süreci olduğunu 1000 km yaptıktan sonra bakmamızın daha iyi olacağını söyledi ama kafama yatmadı.
Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir veyahut servis bu mekanik parça alışma süreci (rodaj) konusunda haklı mı?
Merhaba arkadaşlar.
Daha önceki konuda aracı belirleyip bütçeme göre uygun bulduğum araç için anlaştığımdan bahsetmiştim. Bu hafta başında bakiyeyi de kapattık ve 26 aralıkta fatura tescil ve sigorta kasko işlemleri bitmiş oldu.
Teslim alma sırasında temsilci arkadaşa ekspertiz yaparak almak istediğimi söylediğimde "aracı teslim aldım" imzasını atmadan aracı veremeyeceklerini, ancak mobil ekspertiz gibi bir şey olursa en azından teslimat anında aksilik olduğunda hemen müdahale etmeleri açısından (dava felan uğraşmamak için) daha iyi olacağını söyledi.
Şimdi bu arkadaş haklı mı ve haklıysa sizin daha önce mobil ekspertiz deneyiminizin olduğu firma vb ekspertiz var mıdır? Aracı 2 gün içinde teslim edeceklerini düşünüyorum.
Edit: ayrıca pdi raporunu da istediğimi söylediğimde normalde vermediklerini ama bana teslimat sırasında göstereceklerini söylediler.
Sıfır manuel mi yoksa ikinci el otomatik mi?
Arkadaşlar merhaba. Araç alma arefesinde kafam epey karıştı ve vaktimde kısıtlı doğrusu. Bu sebepten böyle bir konu daha önce açıldı mı araştıramadım. Özetle şu şekilde.
Sıfır 2023 model manuel polo 1.0 impression model aylık kredi ödemesi 20 bin tl mi
Yoksa 2018 model 55 binde polo 1.0 tsi dsg comfortline aylık kredi ödemesi 16500 tl mi?
Üçüncü seçenekte c3 1.2 puretech manuel feel bold (orta paket) aylık kredi ödemesi 20 bin tl mi?
İkinci el polo bizim şirkete 20 bin km deyken şubat ayında alındı ve bizden sonra kaza bela olmadan 55 bin km ye geldi. Servis bakımlı. Süren arkadaşta iyi şöfördür hor kullanmaz.
Görüş ve önerilerinize ivedi şekilde ihtiyacım var. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba
28 ağustosta kurulmuş olan Grundig 5311 buz dolabı 9 eylülde aşağıdaki oynatma listesinde 6. sıradaki videoda duyulan sesten dolayı değişime gitti.
Yeni gelen buzdolabında buna benzer bir ses yok ama bu olay anksiyetemi nüksettirdiği için sanki varmış gibi duyuyorum.
İnverter motorlarda aktifleştiğinde ilk başta kalkış denilen bir ses oluyor bunu duymuştum. Ancak bu sesin haricinde oynatma listesinde göreceğiniz Test 3 videosunda o inverter kutusundaki sesin normal olup olmadığını bilemiyorum.
Özet olarak sizden oynatma listesindeki test 1 den test 5 e kadar olan videoları izleyip varsa kendi dolaplarınızla karşılaştırmanız. Veya normal olup olmadığı hakkındaki görüşleriniz. Şimdiden teşekkürler.
Oynatma listesi
https://youtube.com/playlist?list=PLTWGmAQVFx0xGaxQjvfRvko91RBPzMtPL&si=Iyd3y_rhdA4GceyB
[SORU]Matematik Problemi
İÜ HUKUK İÖ KAZANANLAR BAKABİLİR Mİ ACİLL
|
Bu Yatay Geçiş İçin Ne Diyorsunuz?
|
MEZUNA KALANLAR
|
İSTANBUL YA DA MARMARA HUKUK GELİR Mİ SİZCE
|
COK ACİLLLLLLLL
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 338
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 10.286 (Bu ay: 597)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar