Şimdi Ara

### Bülent Ecevit Üniversitesi 2015 Girişliler ### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
10
Favori
5.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asbegoviç77

Simdi biz hangilerine gircez ya hocam bu arada e postaya gelen sifre ve okul numarasiyla e kampusten ders secimi yapilabiiyo

Hocam bana gelmedi ya e posta
    Hocam 7 eylül hazırlık atlama sınavım var 21 ne ayak onu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlarım yurt başvurusu yapıp gelmeyen var mı? Varsa planınız ne, ev felan düşünmeye başladım en kötü ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dmx in Bmx Bisikleti

quote:

Orijinalden alıntı: asbegoviç77

Simdi biz hangilerine gircez ya hocam bu arada e postaya gelen sifre ve okul numarasiyla e kampusten ders secimi yapilabiiyo

Hocam bana gelmedi ya e posta
    Hocam 7 eylül hazırlık atlama sınavım var 21 ne ayak onu anlamadım

Banada gelmemisti yeni e posta acip okulu aradim e postayi guncelledim konustugum adam sifre degistirme linki atti oradan degistirdim.21 indeki sinav ise her ünide ing1 ing2 diye zorunlu dersler var bunlari almamak icin giriyosun notunu hep o sinavdan aldigin not yaziliyo.Insallah yardimci olmusumdur

• ya şu üninin var ya...daha okul açılmadan papaz ettiler bu tıp ders programı ve karmaşık hazırlık durumuyla.anladığım kadarıyla 9undaki sınava giricez biz tıpçılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan[TR]

ya şu üninin var ya...daha okul açılmadan papaz ettiler bu tıp ders programı ve karmaşık hazırlık durumuyla.anladığım kadarıyla 9undaki sınava giricez biz tıpçılar

hocam 9 undaki sınav hazırlıkların sınıf belirleme sınavı galiba üninin face inde öyle yazıyormuş 7sinde başarısız olan hazırlıklar ona giriyormuş bizim mafiyet sınavı 21 inde
  • Ders alma islemi suanda yapilabiliyormus

• Ders alma islemini yapabilen varmi ?
    Biraz zor gozukuyor
  • ders alma işlemleri detaylı anlatım;

http://kayit.beun.edu.tr/icerik/87/ders-alma-klavuzu
  • ders secemiyorum sistemde ders yok.
    arkadasin dedigi gibi dolmus olabilir.
    nolacak simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Üniversite hakkında değilde şehir hakkinda yardımcı olabilirim. Şehri iyi bilirim.

Arkadaşlar ben İzmir'den dgs ile Zonguldak Bülent Ecevit Ünv EEM kazandım. Fakat dgs'den kazandığım için kayıtlarımız pzrtesi başladı ve dün kayıt oldum ve akşam dönüş yaptım. Kayıt yaptıktan sonra yurt ve ev aradım fakat çok sıkıntı çektim. Yurtların %95 dolu ve %5 olan kısım 2-3 kişilik odalar ve 550 tl fiyat çekiyorlar. Bunun içinde ne yemek yok ve çarşıda yurt. Her gün erken kalkıp gideceğim yol parası vereceğim. Su elektrik ücreti bana aitmiş yurtta. Hal bu kdr kötü olunca 500 tl'ye tek başıma eve çıkmayı düşünüyorum. 500-600 arasında dogal gazlı ünv çevrelerinde 5-10 dk yürüyüş mesafesinde olup kiralık ya da ev arkadaşı arayan bir kişi var mıdır ?

Zonguldak'ta kalan ve oralardan haberi olan kişiler varsa pm atarsa sevinirim.

Ayrıca bu sene hazırlık okuyacağım. Forumda hazırlık okuyanların kozlu'da okuduğunu gördüm. Niye hiç bilgilendirme yapmıyorlar. Bu ne biçim okul ya. Bir tane harita verseler nerde hangi bölüm var hangi otobüs gider bu kdr zor mu ya ? Ah güzelim 9 eylül üniversitesi :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raist_can -- 16 Eylül 2015; 19:44:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raist_can

quote:

Üniversite hakkında değilde şehir hakkinda yardımcı olabilirim. Şehri iyi bilirim.

Arkadaşlar ben İzmir'den dgs ile Zonguldak Bülent Ecevit Ünv EEM kazandım. Fakat dgs'den kazandığım için kayıtlarımız pzrtesi başladı ve dün kayıt oldum ve akşam dönüş yaptım. Kayıt yaptıktan sonra yurt ve ev aradım fakat çok sıkıntı çektim. Yurtların %95 dolu ve %5 olan kısım 2-3 kişilik odalar ve 550 tl fiyat çekiyorlar. Bunun içinde ne yemek yok ve çarşıda yurt. Her gün erken kalkıp gideceğim yol parası vereceğim. Su elektrik ücreti bana aitmiş yurtta. Hal bu kdr kötü olunca 500 tl'ye tek başıma eve çıkmayı düşünüyorum. 500-600 arasında dogal gazlı ünv çevrelerinde 5-10 dk yürüyüş mesafesinde olup kiralık ya da ev arkadaşı arayan bir kişi var mıdır ?

Ayrıca bu sene hazırlık okuyacağım. Forumda hazırlık okuyanların kozlu'da okuduğunu gördüm. Niye hiç bilgilendirme yapmıyorlar. Bu ne biçim okul ya. Bir tane harita verseler nerde hangi bölüm var hangi otobüs gider bu kdr zor mu ya ? Ah güzelim 9 eylül üniversitesi :((

Kardeşim bende dün bütün gün zonguldakta yurt aradım ama bulamadım. Sabah 8 den akşam 8 e kadar ailem eve bile okey demesine rağmen malum sitelerdeki tüm ilanları arayıp ev bulamamakla sonuç buldum. Olanlar tek kişi için çok pahalıydı ve 1+1 lerde bir tane bile kalmamıştı. Yani şuan 2 kişi bile çıksan yüksek fiyatlı eski binalar kalmış durumda. Ne yapacağım bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

quote:

Orijinalden alıntı: Raist_can

quote:

Kardeşim bende dün bütün gün zonguldakta yurt aradım ama bulamadım. Sabah 8 den akşam 8 e kadar ailem eve bile okey demesine rağmen malum sitelerdeki tüm ilanları arayıp ev bulamamakla sonuç buldum. Olanlar tek kişi için çok pahalıydı ve 1+1 lerde bir tane bile kalmamıştı. Yani şuan 2 kişi bile çıksan yüksek fiyatlı eski binalar kalmış durumda. Ne yapacağım bilmiyorum.

doğuş emlak
    elit emlak
    çiçek emlak
    Bu emlakçılara tek tek git. bende 3 gunde buldum. varsa bunlarda hocam

• Madem birazda ben Zonguldak ile ilgili bilgi veryim ilk olarak Çingen çoktur (Çingen diyroum çünkü bunlarda hersey var adam akıllı biri olsa roman bile demem ben birine vatandaş der gecerim)
    Şehirde gelişme yok yollar berbat köprü lattlari kâğıt dolu küçük bir yer zaten AVM olarak okulun hemen karşısında demir park yeni adı ile ki bu ad çok sacma ESAS 67 BURDA birde merkeze ikinci makasa doğru yeni bir AVM yapılıyor bu arada kozlu tarfi kampüsün ilerisi sahili falan güzel oralarda takılabilir işiniz kozlu ilçe oldu zaten.

• Yurda yerleştim el mahkum. 1 gün ev aradım bulamadım. 1 sene çekeceğiz malum :/

• Beyler ben hala izmirdeyim Hazırlık okuyacaklardan özel ricam; Hazırlık kitapları değişmiş mi? kaç kitap veriyorlar hangileri bana söylerlerse sevinirim tşk.
  • Ben halen ev arıyorum arkadaşlar. Kiralık ev olur ev arkadaşı arayan olur fark etmez.
  • Arkadaşlar metalurji malzeme mühendisliğinde okuyan bir arkadasımız bana ulasabilir mi ?

• bayağı kişi kalıyomuş çok mu zor bu okulun tıbbı?
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    evet bu sene baya bir kişi kalacak diğer fakültelere göre zor bence erzurum tıptaki arkadaştan sorularını almıştım oraya göre baya kolay hatta ben kalanlardan değilim ama hallettim :D
  • unalozz28 U kullanıcısına yanıt
    son kısmı anlamadım kardeşim erzurum tıp mı daha kolay demek istedin sizin okul mu
    oran yapabilcen mi :D 10 kişiden kaçı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POMPEII -- 23 Mayıs 2016; 23:03:59 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.