akşam haberlerinde izledim,ersoy çifti ,armağan beyin(bülent ersoyunda olabilir) sperlerini taşıyacak anne bulup çocuk sahibi olmak istiyorlarmış
bu kadına yada adama acıyorum ya millet gülüo bu hala dio ana olacam sen insan olda sonra ana olursun
quote:Orijinalden alıntı: Robinson_CrusoeÇok saol saol saol saol çok önemli bi haber bir an önce bizimde bi çözüm bulmamız gerekquote:Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe Çok saol saol saol saol çok önemli bi haber bir an önce bizimde bi çözüm bulmamız gerek bizim için önemi dayı mı olucaz amcamı,
quote:Orijinalden alıntı: BlackF!Rebülent ersoy annemi olacak?Alıntıları Göster bülent ersoydan ne anne olur ne baba olur bu saatten sonra
quote:Orijinalden alıntı: Silver Shadowbülent ersoydan ne anne olur ne baba olur bu saatten sonraAlıntıları Göster ya şimdi bu cocugu kim emdirecek bülen ersoymu?
quote:Orijinalden alıntı: Silver Shadowbülent ersoydan ne anne olur ne baba olur bu saatten sonraAlıntıları Göster Bülent Ersoy bence dede olacak eğer Armağan'dan yaptırırlarsa..(Lafa bak yaptırırlarsa..Sipariş veriyorlar artık) Sonuçta Armağan çocuğu yaşında ..
valla ben tıppa güveniom kadın kemiğinden sperm ürettiler erkek kemiğindende yumurta üretirler tam olur
quote:Orijinalden alıntı: No_one_Bülent Ersoy bence dede olacak eğer Armağan'dan yaptırırlarsa..(Lafa bak yaptırırlarsa..Sipariş veriyorlar artık) Sonuçta Armağan çocuğu yaşında ..Alıntıları Göster ya midem bulanıyor armağan hem gay hemde sapık ya gidecen odunla allah yarattı demiyecen
quote:Orijinalden alıntı: Silver Shadowbülent ersoydan ne anne olur ne baba olur bu saatten sonraAlıntıları Göster ben çocuğuna acıyorum yaw. 2 babalı büyücek yavru
quote:Orijinalden alıntı: C@r@nthirben çocuğuna acıyorum yaw. 2 babalı büyücek yavru Alıntıları Göster Allah babalı babalı büyütsün
quote:Orijinalden alıntı: Guest-E41040413Allah babalı babalı büyütsünAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ertanunver Allah babalı babalı büyütsün Öle deil Allah Bablalı Bablalı büyütsün
quote:Orijinalden alıntı: Guest-E41040413Allah babalı babalı büyütsünAlıntıları Göster Ya bülent erson şimdi kadın ya hani belden aşağısı erkek gibimi?
quote:Orijinalden alıntı: firtikkYa bülent erson şimdi kadın ya hani belden aşağısı erkek gibimi?Alıntıları Göster valla açıp bakmadım
quote:Orijinalden alıntı: ::EvaSioN::baba-anne olur işteAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Dell-e baba-anne olur işte iki kelimeyi birleştirip kaynaştırırsak babanne olacak işte bülent hanım
quote:Orijinalden alıntı: emrediciquote:Orjinalden alıntı: Dell-e baba-anne olur işte iki kelimeyi birleştirip kaynaştırırsak babanne olacak işte bülent hanım Alıntıları Göster Duydunuz mu Ebru Destan da Hande Yener'e Çin malı çakma Madonna demişti.Hande Yener de 50bin YTL tazminat davası açmış Ebru'ya.Yazık yazık
quote:Orijinalden alıntı: candogan62Duydunuz mu Ebru Destan da Hande Yener'e Çin malı çakma Madonna demişti.Hande Yener de 50bin YTL tazminat davası açmış Ebru'ya.Yazık yazıkAlıntıları Göster Yahu ilk başlarda hiç yoktan baba olma şansı vardı.Şimdi oda yok ne anne olur nede baba ortada kaldı insacağız