Yavuz ile Şengül'ün ayık kafayla gezdiğini gördünüz mü hiç?
zaten ordakı bardakların ıcınde alkol var su yok tabı gunahlarını almamayım sozumu gerı aldım
ama reha muhtarın ates hattı programında bardakta konyak oldugu aıdda edılımsıtı buna ınanıyorum ben adam kıpkırmızı oldu sonradan boynu fılan
ziya şengül'e senelerdir dikkat ediyorum hep yüzünde bi kızarıklık tipinde bir çakır keyif havası.sözlerindede bazen sacmalıyor.telegolde özellikle cok oluyor.program gec başladıgı için heralde bunlar pazar aksamı yemege gidiyolar orda biraz alkol alıp studyoya program yapmaya geliyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: Scarface
ziya şengül'e senelerdir dikkat ediyorum hep yüzünde bi kızarıklık tipinde bir çakır keyif havası.sözlerindede bazen sacmalıyor.telegolde özellikle cok oluyor.program gec başladıgı için heralde bunlar pazar aksamı yemege gidiyolar orda biraz alkol alıp studyoya program yapmaya geliyolar.
quote:
Orjinalden alıntı: sanfiyto
EVET ZATEN SONRA SUNUCU ARAYA GİRDİ HEMEN GALİBİYET GİBİ BERABERLİK FALAN DEYİP KIVIRDI
yine çıktı yavuz tvde
yine alkolluydu
sabri ugan:hocam gol serdara yazılmamış.hakem kendi kalesine attı demiş raporda. Bülent yavuz:anasının (durakladı) ak sütü gibi helal bir gol.bizim golümüz o gol dedi. (yanda mehmet hoca ve ugan kopuyor)
kafası hep güzel bunun ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme