Şimdi Ara

Bulgar torrent sitesinde Recep İvedik 3 En aktif torrent olmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Bulgar torrent sitesinde Recep İvedik 3 En aktif torrent olmuş.

Biz mi çok kötüledik filmi anlamadım

• Bulgar sitesi dediğin sitenin %60ı Türklerden oluşuyor hatırlatmakta fayda görüyorum.
  • ben giremiyorum ya siteye hiç bi dnsle neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Bulgar sitesi dediğin sitenin %60ı Türklerden oluşuyor hatırlatmakta fayda görüyorum.

o kadar da değil. Kaynak var mı ?
  • sevdiler recep'i sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Bulgar sitesi dediğin sitenin %60ı Türklerden oluşuyor hatırlatmakta fayda görüyorum.

kaynak
  • bu kacinci konu kardesimmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

%60ını Türkler oluştursa emin ol o kadar yüksek hızda torrent indiremezsin. Hiçbir türk indirdiği torrenti seed etmez. :)
  • Evet Bulgar Torrent Sitelerde Türkler Çok Yaygın Bende Bulgar Sitelerden Oyun Film Müzik İndiriyorum Ama ArenaBG Yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Bulgar torrent sitesinde Recep İvedik 3 En aktif torrent olmuş.
  • %60'ı Türkler olsa bile yine en aktif torrent olması zor.Bulgarlar arasında popülerleşti demek ki.
  • bunun dısında bir sürü dandik diziyide kapışıyor bu bulgarlar
  • quote:

Ratio derdi olmayan bi sitede hiçbir Türk seed yapmaz ne uğraşacak seedle
  • Peers 12986 seeder(s), 923 leecher(s) = 13909 peer(s)

• quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

quote:

%60ını Türkler oluştursa emin ol o kadar yüksek hızda torrent indiremezsin. Hiçbir türk indirdiği torrenti seed etmez. :)

Hocam ben seed etmeye(ratio en az 1.00 olana kadar) etmeye çalışıyorum valla niye öyle dedinki
  • bu arada bende indirmeye başladım. bi bakayım izlemedim filmi. 1.39gb bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

quote:

Hocam ben seed etmeye(ratio en az 1.00 olana kadar) etmeye çalışıyorum valla niye öyle dedinki

Hadi %60 desek abartı olmuş da %40 banko Türk'tür. Ben de Seedimi düzgün yapan biriyim yani (Sebamods x111 Seeder)

• forumdan bir arkadaş saolsun üyeliğini benimle paylaştı. uploada karışma dedi

ratio şuan 1.733
  • Ulan ne mükemmeliyetçi olmuşuz arkadaş ya
  • Ulen şu site dahil bir sürü to.rent siteesinde üyeligim var 8mb sınırsız internetim var ama torrnetti kulllanmayi bilemedigimden kullanamiyorum kafayi yiycem ya..

millet neler neler indiriyo malak gibi izlemekle yetiniyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiTerörTimi -- 22 Haziran 2010; 20:08:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.