arkadaşlar benim bi sıkıntı var ekim ayında tur ile 3 günlük sofya varna tam hatırlamıyorum tur yapacaz bulgaristan vize almam gerekiyormuş bulgaristan gidenler hepsi harika yer dedi bi sıkıntı çıkmadı dedi ama adamlarda yeşil pasaport var umumi ye vize uyguluyormuş bulgarla kolaymı vize veriyor ne yapmam lazım bi bakın
Gaziosmanpaşa,Sultangazi,Bayrampaşa bölgesinden Bulgaristana günübirlik otobüs turları var.İlgili firmaları arayın yardımcı olurlar
quote:
Orijinalden alıntı: egemen1993
arkadaşlar benim bi sıkıntı var ekim ayında tur ile 3 günlük sofya varna tam hatırlamıyorum tur yapacaz bulgaristan vize almam gerekiyormuş bulgaristan gidenler hepsi harika yer dedi bi sıkıntı çıkmadı dedi ama adamlarda yeşil pasaport var umumi ye vize uyguluyormuş bulgarla kolaymı vize veriyor ne yapmam lazım bi bakın
istanbul bulgaristan konsolosluguna bir alo diyorsun olmadı web sitesini biraz kurcalaman yeterli ayrıca kurumsal anlamda sizin konsolosluk kapılarında beklememeniz için o işleri yapan acenteler var araştırabilirsiniz genelde göçmenlerin yogunlukta yaşadıgı semtlerde bulmanız cok zor olmasa gerek..
bulgaristan vizesi nasıl olur anlamıyorum , edirnede yaşıyorum her hafta sonu bir sürü insan gidiyor arabasıyla , aynı şekilde bulgaristan dan gelenler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme