Şimdi Ara

İsviçre vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler isviçrede yaşayan teyzem var ve beni davet etti oraya. tatil amaçlı gideceğim. yanlız kafamda vizeyle ilgili sorular var. 1. pasaportum haziranın soununda gelecek ve duyduğuma göre pasaport çıktıktan en erken 3 ay sonra yurtışına gidebilrmşm bu doğrumudur. 2. diyelimki pasaport sorun çıkartmadı teyzemde bana davetiye yollayacak vizede sorun çıkarmı? bu arada öğrenciyim öğrenci olmam artı sağlarmı. 3.başvuru formlarından hangisini doldurmam lazım öğrencimi, turistikmi, ziyaretmi? yardımcı olursanız çok sevnirim

• Pasaport çıktıktan 3 ay sonra olayı doğru değil diye biliyorum ben emin değilim.

Teyzenin davetiye yollaması problem çıkarmak yerine daha çok çözüm sağlar.

Teyzen davetiye yollayacak ise zaten Ziyaret olarak gidersin.

Ben 4 yıl kadar önce gitmiştim İsviçreye Zürih ve Cenevrede kaldım. Bambaşka bir yer ve Çok soğuk bir ülkedir. Akrabalarım banada Davetiye yollamıştı Ziyaretci olarak gitmiştim ve Öğrenciydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Pasaport çıktıktan 3 ay sonra olayı doğru değil diye biliyorum ben emin değilim.

Ben 4 yıl kadar önce gitmiştim İsviçreye Zürih ve Cenevrede kaldım. Bambaşka bir yer ve Çok soğuk bir ülkedir. Akrabalarım banada Davetiye yollamıştı Ziyaretci olarak gitmiştim ve Öğrenciydim.

cevap için sağol. teyzemin davet yollamasının bana avantaj yaratacağını biliyorum. başka bi aksilik çıkarmı diye merak etmiştim. bambaşka derken biraz açıklayabilrmsn?
  • quote:

Orijinalden alıntı: googlecan

quote:

Orijinalden alıntı: Chelsea FC

Pasaport çıktıktan 3 ay sonra olayı doğru değil diye biliyorum ben emin değilim.

cevap için sağol. teyzemin davet yollamasının bana avantaj yaratacağını biliyorum. başka bi aksilik çıkarmı diye merak etmiştim. bambaşka derken biraz açıklayabilrmsn?

İstanbulda yaşayan biri olarak devamlı şehrin hafta içi haftasonu ayırmaksızın kalabalıklığına, İnanılmaz derece trafik alışkanlığımıza ve insanların vurdumduymaz olması olayı orada bambaşka.

Yollar devamlı boş, Rahat, Trafiği unut. İnsanlar hoş görülü devamlı birbirlerine yardımcı olup kibarca sizi kırmıyorlar, istanbulda sabaha kadar bulabileceğin sosyal hayat orada 7-8 den sonra yerini bomboş yollara bırakıyor. Haftasonu deli gibi eğleniyorlar bunuda not olarak ekleyeyim ve Oldukça güzel kadınlara sahipler.

En büyük problem ise iklim. Hava devamlı soğuk ama Şehir içinde kısmen iyiyken farklı yerler gezmek adına şehirden biraz uzaklaşınca sıcak hava yerini buz gibi bir havaya bırakıyor.Ben Zürich'de havuza girerken Dayımın Kasabadaki evine gittiğimde ki dağların arasında yer alıyor Mont ile geziyordum. Aradaki farkı düşün.

Dil problemi çekebilirsin çünkü ağırlıkta olan dil Almanca ve Fransızca oluyor. 3 üncü dil olarak ise İtalyanca ağırlıkta. İngilizce bilen sayısı oldukca az.

• isviçre de geçim sıkıntısı çekmemek için özellkle cenevrede ne kadar para gerekir aylık ayrıca + larıyla - leriyle gidilebilecek en uygun mevsimini söylersenız sevinirm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Almanya vizesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.