Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci el araba fiyatları ucuz diye istediğin zaman istediğin arabayı satın alıp kullanıyor, sıkılınca da satıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10.Torun

quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

5-6 gün içinde bulgaristana gideceğim okumak için. plovdiv`e kiralık ev ya da apart tutacagım. hangisini önerirsin?

- öğrenci için sadece harclık olarak ne kadar olmalı?

- biraz sinirli bir yapım var ama millete satasan tiplerden de değilim. oradaki insanlar nasıldır? hır gür cıkartacak ya da ırkcılık yapacak tipler cogunlukta mıdır

-apart fiyatları hakkında bir bilgin var mı hocam

biraz sıraladık ama... :)

Bütçene göre değişir paran varsa daire tut, artık içinde eğlencenide yaparsın kız arkadaşınıda getirirsin rahatla.

- Araba vs. almayacaksan okul masrafları ve kira dışında ayda en az 500 BGN cebinde bulundur. Ortamları görünce fazla gevşeme para yetiştiremezsin parası zaten TL'nin iki katı

- Millete sataşmazsan sıkıntı yok ama ters cevap verip terbiyesizlik yaparsan sıkıntı. Tanımadığın karı kıza askıntı olma nasıl olsa serbestler diye. Tanıdıksa yine zorlama. Biyerden 210cm'lik sevgilisi çıkar beynine beynine indirir :D

- fiyatlara alo.bg bazar.bg imot.bg den bakacaksınız

asıl fiyatlar nasıldır peki hocam? eve ne kadar gider mesela? et falan ucuz diyorlar bi kere gitmiştim zaten ama pek onlara bakma fırsatım olmadı yanı ev için fiyatları merak ettim

Eli yüzü düzgün 1+1 bir eve 350 BGN civarı isterler ayda. 5-6 gün içinde gidiyormuşsun zaten bu vakitten sonra bakmanın anlamı yok fiyatlara gidince görürsün. Kış ortasında ne okuması bu hayırdır ortasındanmı başlayacaksın sezona

@Asami Zdrenka
    Arabayı istediğin zaman alırsın ama istediğin zaman satamazsın ya galericilere ucuza vereceksin yada ilan koyup satılana kadar bekleyeceksin. Sık sık araba değiştirmek iyi değil zaten temiz sağlam araba bulmakla uğraşacaksın. Ben temiz sağlam bir mercedes aldım uzun vadeli kullanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

5-6 gün içinde bulgaristana gideceğim okumak için. plovdiv`e kiralık ev ya da apart tutacagım. hangisini önerirsin?

- biraz sinirli bir yapım var ama millete satasan tiplerden de değilim. oradaki insanlar nasıldır? hır gür cıkartacak ya da ırkcılık yapacak tipler cogunlukta mıdır

Bütçene göre değişir paran varsa daire tut, artık içinde eğlencenide yaparsın kız arkadaşınıda getirirsin rahatla.

- Araba vs. almayacaksan okul masrafları ve kira dışında ayda en az 500 BGN cebinde bulundur. Ortamları görünce fazla gevşeme para yetiştiremezsin parası zaten TL'nin iki katı

- Millete sataşmazsan sıkıntı yok ama ters cevap verip terbiyesizlik yaparsan sıkıntı. Tanımadığın karı kıza askıntı olma nasıl olsa serbestler diye. Tanıdıksa yine zorlama. Biyerden 210cm'lik sevgilisi çıkar beynine beynine indirir :D

asıl fiyatlar nasıldır peki hocam? eve ne kadar gider mesela? et falan ucuz diyorlar bi kere gitmiştim zaten ama pek onlara bakma fırsatım olmadı yanı ev için fiyatları merak ettim

Eli yüzü düzgün 1+1 bir eve 350 BGN civarı isterler ayda. 5-6 gün içinde gidiyormuşsun zaten bu vakitten sonra bakmanın anlamı yok fiyatlara gidince görürsün. Kış ortasında ne okuması bu hayırdır ortasındanmı başlayacaksın sezona

@Asami Zdrenka
    Arabayı istediğin zaman alırsın ama istediğin zaman satamazsın ya galericilere ucuza vereceksin yada ilan koyup satılana kadar bekleyeceksin. Sık sık araba değiştirmek iyi değil zaten temiz sağlam araba bulmakla uğraşacaksın. Ben temiz sağlam bir mercedes aldım uzun vadeli kullanıyorum.

hocam hazırlık oldugu icin subat 20 ye kadar süre verdiler vize işlemlerim çok uzadı aslında 20 gün önce gitmiş olacaktım... ama işte bulgarlar ve onların uyuşuklukları

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@Asami Zdrenka

hocam hazırlık oldugu icin subat 20 ye kadar süre verdiler vize işlemlerim çok uzadı aslında 20 gün önce gitmiş olacaktım... ama işte bulgarlar ve onların uyuşuklukları

Enteresan benim bildiğim hazırlıklar eylül ekim gibi başlıyor .

• @runx89 mrb !

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım

bu banka kartının birebir aynısı, ebay - amazon - alibaba - aliexpress v.s gibi adreslerden online işlem ile alım yapabiliyormu ?

adı geçen bankanın şu an postbank tarafından
    https://www.postbank.bg/en-US/PersonalBanking/05PackageInterestPlus/ absorbe edildiğini biliyorum kartı yenisi ile değiştirme fırsatı bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

@runx89 mrb !

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım

bu banka kartının birebir aynısı, ebay - amazon - alibaba - aliexpress v.s gibi adreslerden online işlem ile alım yapabiliyormu ?

adı geçen bankanın şu an postbank tarafından
    https://www.postbank.bg/en-US/PersonalBanking/05PackageInterestPlus/ absorbe edildiğini biliyorum kartı yenisi ile değiştirme fırsatı bulamadım.

Bunu bankayı hiç kullanmadım ben Raiffeisen Bank 'ın Visa Electron kartını kullanıyorum dediğin işleri sıkıntısız yapıyor + Paypal v.s 'den sıkıntısız ödeme çekiliyor.

• @runx89 bu Raiffeisen Bank hangi ulke merkezli, BG vatandashi olmayana hesap aciyormu ?
  • quote:

@runx89 bu Raiffeisen Bank hangi ulke merkezli, BG vatandashi olmayana hesap aciyormu ?

Avusturya merkezli, vatandaşlık, oturum, öğrenci veya yatırımcı olmadan banka hesabı açmazlar.
  • quote:

quote:

@runx89 bu Raiffeisen Bank hangi ulke merkezli, BG vatandashi olmayana hesap aciyormu ?

Avusturya merkezli, vatandaşlık, oturum, öğrenci veya yatırımcı olmadan banka hesabı açmazlar.

AB vatandashligi ?
  • B vatandaşlığı nedir ? BG Vatandaşlığı mı?
  • quote:

B vatandaşlığı nedir ? BG Vatandaşlığı mı?

B diil sta, AB, schengen
  • quote:

quote:

B diil sta, AB, schengen

Biraz açık yaz nerden nasıl bir vatandaşlığın var, avrupada biryerden oturumun mu var ona göre cevaplayalım banka hesabı açıp açamayacağını.
  • Aga göndersene kebabche banicka:) birde Kırcaali den 2 kız 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: HugooBoss

Aga göndersene kebabche banicka:) birde Kırcaali den 2 kız 😂

Ne yapcan o tatsız domuzlu kebabche'yi ya, ye güzel biyerde adana urfa çağ kebabı v.s :D Banica yerine de özenle hazırlanmış bi su böreği her türlü alır

Kızları paket yaptım hazır adres ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 5 Şubat 2017; 1:3:41 >
  • quote:

quote:

quote:

B diil sta, AB, schengen

Biraz açık yaz nerden nasıl bir vatandaşlığın var, avrupada biryerden oturumun mu var ona göre cevaplayalım banka hesabı açıp açamayacağını.

yaw aynen oyle
    Банка ДСК hesabim var, prepaid kart olarak visa ve maestro veriyor, ebay bunlarin ikisiylede uyumsuz, mastercard istiyor ДСК onu da BG vatandashi olmadigimdan vermiyor.
    yani bana bi sekilde prepaid mastercard gerekli.

• Hiçbir banka vermez vatandaşlık olmadan maalesef. Ödeme v.s çekmen gerekiyorsa bulgar bankasına yardımcı olmay çalışırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 5 Şubat 2017; 1:21:7 >
  • Ucuz BMW ve Porschelere ne yapıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Ucuz BMW ve Porschelere ne yapıyorsunuz ?

Ucuz bmwleri soparlara veriyoruz , ucuz porsche yok ölüsü bile değerli
  • bulgaristan vatandaşları türkiye üzerinden bulgaristan bankalarından online hesap açabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

bulgaristan vatandaşları türkiye üzerinden bulgaristan bankalarından online hesap açabilirler mi ?

Onu bankaların sitesine bakarak öğrenebilirsin, birebir görüşmeden form doldurup imzalamadan banka hesabı açıldığını duymadım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.