Şimdi Ara

Bulgaristanda yaşıyorum sorularınız varsa alayım (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
22
Favori
62.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

https://www.cosmeticsbulgaria.com/en/products/men/shaving/

Link bu hocam nasıl hallederiz soruma otobüse versin bir tanıdığınız demisiniz ama tanıdığım yok.
    Başka bir yol yokmudur

Bu site Türkiye'ye ürün gönderiyor zaten, geriye gümrükten kaç adet geçirebileceğini öğrenmen kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Tamam Bırçetim anlıyorumda sen genede 1 LT Jack Daniels ve Mastika fiyatını yazarmısın ?

1 Litre mastika 5 euro
    1 Litre jack 25 euro

hortlattim konuyu ama aldırma
    yıllardır böyle pek değişmedi fiyat..

temini için isteyen olursa PM den ulaşabilir.
  • Ülkede ağaçlık yerler var mı? İnsanlar mutlu mu? Ekonomi nasıl? Fiyatlar pahalı mı? Bir araç kolay alınabiliyor mu orada? Cevaplarsanız memnun kalırım, sağ olun.
  • Geçen hafta oradaydım.100 tl ye 40 leva veriyorlar..Alkol hariç her şey Türkiye den pahalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Geçen hafta oradaydım.100 tl ye 40 leva veriyorlar..Alkol hariç her şey Türkiye den pahalı..

aynen öyle,neredeyse hiçbir avantajı yok
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    Güçlü ülkeyiz ya, kıçı kırık Bulgaristanın parası bile bizim paradan değerli. Bizim jöleli kuru sıkı sallamaya devam etsin.
  • Tamamen katılıyorum.Bu euro ile gezebileceğimiz bir ülke ne yazık ki yok.Bu gidişle yurt dışı turu diye bişey satılmayacak turizm acentelerinde.yazıklar olsun !
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

quote:

Orijinalden alıntı: kaan154

Okumak için gidilir mi gelipte vatanı bırakmak içimden gelmiyor romanya falan nasıl biliyorsan dinlerim

Okumak için gidilir mi gidilmez mi diye önce gelip bi dolaşıp biraz vakit geçirmen gerekir, bana göre gidilmez çoğu yerde hayat ölü, yemek kültürü dandik, kur farkı yüzünden artık pahalı geliyor v.s v.s, Romanya bi tık daha iyi burdan.

Romanya da hayat insanlar vs cok daha iyi gercekten. Bulgaristandan cok gectim otobusle gidip gelirken Romanyaya, cok pislik bir millet yolda ozel arabanizla gidiyorsaniz 3-4 yolculuktan birinde mutlaka silahli adamlar sizi soyacaktir. Bizim otobus firmalariyla ben zamaninda is yaptigim icin her halti biliyorum otobusler mafyanin korumasinda. AB bile devreye girdi tepki gosterdi karayoluyla turkiyeye gecenleri ozellikle kamyonlari cok fazla bekletip rusvet istiyorlar 20-30 KM kuyruk olusuyor AB temsilci gonderdi.

• 3-4 yolculuktan birinde mutlaka silahli adamlar sizi soyacaktır kısmı çok fantastik olmuş ne beni ne bir tanıdığımı ne de bir akrabamı yıllardır soymaya kalkışan olmadı, o kısmın 90'lardaki sefalet ortamında olma ihtimali yüksekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 20 Mart 2018; 18:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: runx89

3-4 yolculuktan birinde mutlaka silahli adamlar sizi soyacaktır kısmı çok fantastik olmuş ne beni ne bir tanıdığımı ne de bir akrabamı yıllardır soymaya kalkışan olmadı, o kısmın 90'lardaki sefalet ortamında olma ihtimali yüksekti.

Bundan 3 yil once benim arkadasin akrabalari giderken polis kiliginda gelip hepsini soydular arabalari fln alip hepsini agaca bagladilar coluk cocuk. Bi tanesi kurtulup hepsini cozmus sonra oyle kurtuldular. Eskiden daha coktu ama hala oluyor.
  • Bulgar Kızları vs Türk Kızları hangisi alır kanka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    5 yıldır Bulgaristana gider gelirim, başıma hiç bir olay gelmedi.Tek başına gittiğim bile çok oldu.Ancak bunların Türkleri sevmediği bir gerçek..
  • somokov diye bi yer varmış ata toprağı orası bizim
  • 1 leva 2,46 tl bu günleride gördük vay be
  • 10 senedir Türkiye den çıkışlar yoğun oluyordu.Şimdi Bulgaristan Türkiye ye akıyor.Çünki paraları çok değerli oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabus87

Bulgar Kızları vs Türk Kızları hangisi alır kanka ?

Hangi konuda veya beklentin ne
  • Son iki ayda Türkiye ye gelen yabancı turist sıralamasında Bulgaristan üçüncü sıraya yükselmiş..

Leva nın önlenemez yükselişi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krajas The Great

Ülkede ağaçlık yerler var mı? İnsanlar mutlu mu? Ekonomi nasıl? Fiyatlar pahalı mı? Bir araç kolay alınabiliyor mu orada? Cevaplarsanız memnun kalırım, sağ olun.

Bu mesajı gözden kaçırmışım ,
    Ağaçlık yer bol, mutlu insan da var mutsuz da var insanlar genelde eline geçen parayı yiyip içerek mutlu oluyor, fiyatlar ülke standardı maaşlara göre pahalı (Asgari ücretle ortalama 250 litre mazot alınabiliyor mesela şuanda) Ekonomi b*ktan aslında kassa kendi kendine yetebilecekken iktidar bütün parsayı topluyor Genel işsizlik var ama bazı iş kollarında da eleman bulanmıyor aksine.

Araç kolay alınabiliyor mu derken 3 asgari ücrete 90 lardan kalma polo, astra v.s alınır, en ucuz sıfır araçlardan biri suzuki swift 23,900 Bulgar levasına satılıyor mesela 46 asgari ücret eder. Şöyle orta halli 2005 model civarı golf astra falan istersen 9 asgari ücret maaşına alınıyor. He millet napıyor İngiltere'ye Almanya'ya gidip 3 ay tuvalet temizleyip bulaşık yıkayıp gelip alıyor orta halli bi araba sonra yatıyor aşağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 1 Nisan 2018; 18:31:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Son iki ayda Türkiye ye gelen yabancı turist sıralamasında Bulgaristan üçüncü sıraya yükselmiş..

Leva nın önlenemez yükselişi...

Tl'nin sürekli çakılması desek daha doğru olur. Türkler Türkiye tü kaka diye kendi aralarında konuşan bulgar amcalarıda haftasonu birebir Kırklareli'de köfteci salonunda domuz gibi tıkınırken görüp sırıtmakta ayrı komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 1 Nisan 2018; 18:40:44 >
  • Dün Türkiye'ye yaptığım ziyarete istinaden biraz fiyatları inceledim karşılaştırma yaptım ;

Market Fiyatlarında;
    Et ve alkol reyonları dışında ve bazı kahve çeşitleri dışında Türkiye'de ürünler daha ucuz (Tavuk fiyatları aynı)

Benzin ve mazot fiyatları çok yakın kuruş oynuyor aşağı yukarı fiyatlara istasyona göre, (Türkiye'de bazı ünlü olmayan markalı istasyonlarda mazot daha ucuza geliyor)

Sigara fiyatları çok yakın Türkiye'de bazı sigaralar 50-60 kuruş arası daha ucuz olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 5 Nisan 2018; 11:42:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.