Şimdi Ara

Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
3
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulgaristandan kaliteli gıda getirmekteyim, ayrıca istediğiniz ürünler olursa getirebilirim... Ürünler ayda 1 defa sınırlı adette gelmektedir, sipariş öncesi kapora bırakılırsa geldiğinde ayrılır... Ürünlerin sadece bir kısmını koydum, aradığınız istediğiniz ürünü sorunuz...

- Ürünler orjinal ambalajında ve son kullanma tarihleri uzundur...
    - Kırılabilir malzeme harici herşeyi kargolayabilirim...
    - Kargo ücreti alıcıya aittir (60 tl altında kargo yapmıyorum)

Multi Vitamin - 7.5 tl (3 adet 20 tl) - normalde eczaneden almak istediğimizde 25-30 tl aralığında satılmakta olan suya atılınca eriyen 20li tabletten oluşur.(2017.01 son kullanma tarihi) Multivitamin - kalsiyum (kemik erimesine karşı) ve C vitamin olmak üzere 3 farklı çeşidi vardır ancak en çok Multivitamin gittiği için stokta bulunmaktadır.

shogetten - edel nuse - Merci markalı genelde alman malı çikolatalar gelmekte, fiyat olarak 5-20 tl aralığındadır... ( diyeceksinizki shogetten bimde 4-5 tl zaten, evet ama ben size bimin getirmediği pahalı çeşitlerini getiriyorum fındıklısı-bademlisi var mı bimde varsa aynı fiyat mı sorun bakalım) penny marka çikolata 4 tldir... chocola özel çikolata 200 gr 10 tl - chocola çeşitli 400 gr 16 tl - penny kuru pasta 500 gr 15 tl - lebkuchen yıldız şeklinde içi meyve marmelatlı çikolatalı kek 200 gr 10 tl

Reçel ve Marmelat 8 tl - Alman Peny marketin üretmiş olduğu orman meyveleri (böğürtlen-kasis vs..) - kuşburnu ve malina (böğürtlen türü) 360 gr. içinde en az yüzde 40 meyve olan konfitür tarzı marmelatlar...

IHLAMUR ÇAYI 200 GR POŞET İÇİNDE 12 tl (kilosu 60 tl)Bulgaristandaki kendi bahçemizdeki 2 tane ağacımızdan toplayıp kurutmaktayız, yaprak ve çiçek bir aradadır... kışın piyasada 100-120 tlden alacağınıza şimdi yarıdan daha ucuza alma imkanınız var...

Bal (30 tl kg - pazarlık yapana 35 tl...) - Bulgaristanda Omurtag-Targovishte civarında sakarbalkan dediğimiz ormanlık bölgede üretilmiş karışık çiçek balıdır.şerbetle kekle beslenmemiş olmasına rağmen üçkağıtçılar yüzünden fiyatımız düşüktür... Ayçiçeği veya askı çiçeğinden üretilen ucuz ballardan değildir, benim balım uzun süre beklerse donar (kristalize olur şekerlenir)... isteyene donuk balda yollarım... Donmayan bal, bal değildir bunu unutmayın!!! yeni sezon ballarımız gelmeye başladı..

EMONA seylan çayı - 1 kg 28 tldir. orjinal kaçak çaydır. (emonanın 3 farklı çeşidi vardır farklı firmalardan çıkar ve burukluğu farklıdır, en kalitelisini karar kıldığımı satmaktayım

LUKANKA SUCUK - EN KALİTELİ RONİ MARKA HARMANLIDA ÜRETİLMİŞ SUCUKTUR 200 gr - 10 tldir

CEVİZ İÇİ - kendi bahçemizde 9 tane ceviz ağacımız var, bunlardan toplayıp kırıp çıkarttığımız cevizleri satmaktayım. (eylül ayından itibaren sipariş alabilirim ekimde getirmeye başlarım) 500 gr fiyatı 18 tl - kilo fiyatı 35 tldir...

uskumru balığı konservesi - 160gr - 4 tl
     Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı Bulgaristandan MultiVitamin-Çikolata-Reçel-Bal-IHLAMUR ÇAYI-Sucuk-Seylan çayı

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewok -- 25 Eylül 2015; 7:22:27 >

• Rahatlıkla alışveriş yapılabilir ben yaptım ikinci siparişini verdim bile hayırlı satislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çıktığında ceviz ile birlikte ( fiyata göre 5 - 10 kilo ) ve ıhlamur alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

Ben çıktığında ceviz ile birlikte ( fiyata göre 5 - 10 kilo ) ve ıhlamur alabilirim.

Tamamdır size ceviz ve ıhlamurum olduğunda o andaki güncel fiyat pahalıysa bile cevizin kgsini 32 tlden - ıhlamurun kgsini 50 tlden sabitliyorum...
  • Merhaba,
    Chio paprika cipsi ve Alman çokokremi fiyat ne olur?Şimdi internetten Penny broşürüne baktımda Bulgar harfleri bana Ters geliyor:)))
  • bulgar gofreti getirebilirmisin. 35 li naya için fiyat nedir.
  • Sucukları getirdiğiniz araç soğuk hava depolumu yoksa,normal mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sütlü Tatlılar
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sucukları 12 ltlik özel strafor buzdolabında geliyor (zaten ürünleri sınırdan dolaptan alıyorum) ve gelir gelmez derin dondurucuya konuyor müşteriye donuk halde teslim ediliyor.
  • Güzel ürünler, hayırlı müşteriler..
  • Kargo kime ait?
  • satış güncel mi ?

• Yeni mahsul bal ciktiysa pm bekliyorum.

• Başka ürünlerde gelebilirmi örneğin zeytinyağının uygun fiyatlara alınabildiğini duydum.Daha değişik ürünlere getirtebilirseniz alıp denemek isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.