Şimdi Ara

Bulova 98A179 otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Bulova 98A179 otomatik hakkında görüşü olan var mı? şimdiden teşekkürler

• Fiyatına baktığımda 2.200 TL gibi bir fiyatı var ve "Swiss Made" değil muhtemelen Çin üretimi.
    Bu fiyatlara İsviçre ya da Japon saatleri bakabilirsiniz.
    Neden önermedim Bulova'yı çünkü siyah kaplama olduğu için boyada dökülme olabilir, işçiliği ve mekanizması da bu fiyatı haketmeyecektir emin olun. Sadece markaya para vermenizi istemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 22 Şubat 2019; 22:50:1 >
  • Yabancı sitelerde hakkında bilgi buldum. Bulova Amerikan firması imiş. Citizen satın almış. Saatin mekanizması Miyota 8n26. Saati herhangi bir yerde görmediğim için yorumlar önemli. Görüntüsü hoşuma gitti. Yabancı yorumlar hep olumlu yönde ama benim için saati veya kardeşi olan 98a178 i bilen veya gören bir arkadaşımızın yorumu daha önemli. O yüzden foruma yazdım. İlginize ve cevabınıza teşekkür ediyorum.
  • Yok mu arkadaşlar bilgisi olan?
  • nani1 N kullanıcısına yanıt
    Bulova Amerikan menşeli köklü bir saat firması olup, şu an Citizen firması sahiptir. Uygun fiyatli genelde Citizen (miyota) ve İsviçre mekanizmalı otomatik saatleri de vardır. Saay markasi olarak tavsiye edilir. Baktığınız saatin yurtdışı satışı yaklaşık 350-400$ arasına geliyor. Fiyat olarak uygun ama bu fiyata Seiko, Orient gibi diğer Japon markaları veya 2. el bir uygun İsviçre de alınabilir. Saat güzel bir saat ama Bileğiniz kalın değilse 46 mm lik çapıyla büyük gelebilir... Beğendiyseniz ve uygunsa alın, gitsin...
  • Teşekkür ediyorum. Aklımda Orient sda5001b0, Invicta 3044, wainer wa25222b den biri vardı. Onlara bakarken dikkatimi çekti. Görmeden karar vermek zor. Ankara'da nerede bulabileceğimi de bilmiyorum
    Benim tavsiyem meraklısı oldugumdan otomatik bir saat almanız. Orient, Seiko saatler uygundur. N11 de Aslan saat ( Orient resmi satıcı) ve Şamil saatden uygun modeller bulabilirsiniz. Ayni modeli satıcılar farkli fiyata satabilir, araştırıp alabilirsiniz... Örnek bu saat bilek çok kalin değilse bence harika ve fiyatı da çok uygun...
    urun.n11.com
    Orient Fdb05001b0 Otomatik Erkek Kol Saati - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/orient-fdb05001b0-automatic-erkek-kol-saati-P322038052

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekbey kullanıcısına yanıt
    Bileğim kalın olduğu için en az 45 mm çaplı saat baktım. Seiko'nun büyük çaplı otomatiği pek yok. Orient'in de çok fazla seçeneği yok. Bir önceki mesajımdaki saatler çapları 45 mm. Onlar ilgimi çekti. Gidip görmek lazım. İnternette güzel gözüken görünce hoşunuza gitmeyebiliyor. Otomatiğe merakınız olduğunu anlıyorum. Wainer'in otomatik kalitesi nasıldır biliyor musunuz? İnvicta ve Bulova'daki mekanizmanın Miyota olduğunu biliyorum. Wainer'in mekanizmasının kalitesi Miyota ile karşılaştırılabilir mi? Selamlar
    Bilek kalinsa 43-44-45 saatler bence gider ve Seiko ile Orient saatlerde bu çapta modeller var. Wainer pek bilgim yok Swiss Made saatler ama Türk firması olarak biliyorum. Mekanizma muhetemel ETA, Sellita gibi İsviçre mekanizmadir. Ama ben olsam Swiss Made olacak ise gerçek bir İsviçre markası alırdım. Piyasada 400$ lardan binlerce dolara kadar İsviçre markaları var. Yani fiyatları Japonlara görece yüksek. Tabii bunlar otomatikler için. Uygun fiyatli otomatiklerde bence ilk tercihler Seiko, Orient, Citizen gibi Japon markalar veya Vostok (Rus) olmalı. Tabii ki Bulova, Invicta da tercih edilebilir. Saat karar verirken maksimum bütçe ve ne tarz birşey de istediğiniz önemli.
    Mesela linkini verdiğim saat kalin bilekler için cok uygun, ayrıca fiyat da çok iyi ve yetkili satıcıdan...
    urun.n11.com
    Orient Fet0m002b0 Otomatik Erkek Kol Saati - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/orient-fet0m002b0-automatic-erkek-kol-saati-P323614968

• Bu daha da uygunmus, fiyat da iyi...
    urun.n11.com
    Orient Fet0m001w0 Otomatik Erkek Kol Saati - n11.com
    https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/orient-fet0m001w0-automatic-erkek-kol-saati-P323601086

Bulova 98A179 otomatik

• tekbey kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum ilginize. Üşenmeden linkleri de koymuşunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.